FOTBAL  »  Superliga  »  BARAJ

Daniel Stanciu, dezvăluiri-șoc despre barajul Dinamo - FC Argeș: „S-a întâmplat ceva la București, staff-ul a fost avertizat. Amenințări, lucruri foarte ciudate...”

Daniel Stanciu / Captură GSP Live +24   FOTO
Daniel Stanciu / Captură GSP Live

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 23:02 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 01:32

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, a oferit o nouă perspectivă asupra „dublei” cu Dinamo din urmă cu o lună, pierdută de piteșteni cu 5-8 la general (1-6 în tur, 4-2 în retur). Oficialul alb-violeților a făcut mai multe dezvăluiri despre diverse episoade petrecute în cadrul echipei înaintea meciului tur de la București, pierdut de FC Argeș la scor de tenis. 

„S-a întâmplat ceva la București!” e una dintre afirmațiile cu care Daniel Stanciu a atras atenția în conferința de presă de joi, în care clubul l-a prezentat pe Alexandru Pelici în funcția de antrenor principal.

Oficialul lui FC Argeș a fost destinatarul mai multor întrebări despre „barajul” pierdut în fața lui Dinamo - o „rană” încă deschisă în Trivale - iar unele dintre răspunsurile acestuia au dus cu gândul la prestația palidă a echipei în turul de pe Arena Națională.

„Vi se va micșora salariul?” » Daniel Stanciu, „încolțit” în conferință: ce răspuns a dat + câți bani câștigă lunar
FC ARGEȘ
„Vi se va micșora salariul?” » Daniel Stanciu, „încolțit” în conferință: ce răspuns a dat + câți bani câștigă lunar

Daniel Stanciu: „S-a întâmplat ceva la București! Staff-ul a fost avertizat!”

„De ce am ajuns în situația asta? Vă aduc aminte un singur lucru. Echipa asta s-a salvat de la retrogradarea directă la ultimul meci din play-out, cu o victorie în fața Petrolului.

Urma să întâlnim într-o dublă manșă o echipă, cu tot respectul pentru Dinamo, modestă! O echipă de Liga 2 care nu reușise să marcheze șase goluri în trei meciuri consecutive de liga secundă. Totuși, s-a întâmplat ceva la București!

Indiferent de ce s-a întâmplat, că sunt zvonuri, că ne gândim la lucruri necurate sau mai puțin necurate, în primul rând, din punctul meu de vedere - și să nu credeți că atac pe cineva - consider că staff-ul tehnic trebuia să gestioneze foarte bine momentul, pentru că a fost atenționat! A fost atenționat!”, a spus Daniel Stanciu, în cadrul conferinței de presă de joi. 

N-aveai cum! Dacă am face un joc de imaginație, dacă am mai juca meciul de 100 de ori, nu se mai întâmplă ce s-a întâmplat la București! A fost un șoc pentru toată lumea, ne-am făcut de râs
- Daniel Stanciu

Daniel Stanciu: „Au fost niște semne de întrebare foarte ciudate!”

„Erau suspiciuni că lucrurile vor arăta urât pentru voi la meciul de baraj?”, a fost o altă întrebare primită de Daniel Stanciu.

„Ceea ce ni s-a întâmplat la București, cel puțin mie, a fost o chestie uluitoare! Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva! 

(...) Eu am simțit că toată lumea își dorea să promoveze Dinamo! Ne-am întâlnit cu toții după tragerea la sorți a stabilirii ordinii meciurilor de baraj. Și am și spus, chiar eu am ridicat problema.

Le-am spus: «Trebuie să ne bazăm doar pe echipă și să izolăm jucătorii!». De asta am luat decizia - destul de târziu, totuși - să renunțăm la câțiva jucători care aveau legătură cu Dinamo, cum era Geani Crețu, riscam să-l punem și pe el într-o situație ciudată. Vrând, nevrând, te gândeai dacă ar putea «transpira» ceva din vestiar.

N-aș vrea să intru foarte mult în amănunte, dar am avut o săptămână premergătoare meciului foarte ciudată! Și totul a plecat din grupul nostru, adică de la echipă! A fost o mică revoltă a jucătorilor după acea victorie senzațională cu Petrolul... că vor banii înainte, amenințări că nu se vor prezenta la jocul cu Dinamo...au fost niște semne de întrebare foarte ciudate venite din partea unui grup care n-a fost deloc sudat timp de un an. (...) A fost o revoltă a grupului. Echipa a venit și mi-a spus asta”, a afirmat Daniel Stanciu.

+20 FOTO

Care e rolul meu? Că am văzut că e o agitație, toată lumea se interesează de rolul meu. Eu am retrogradat echipa? Eu am antrenat-o? Eu am făcut transferurile? Eu am plătit?

Eu mă ocup de departamentul de comunicare, imagine, de relația cu FRF / Liga Profesionistă, de marketing și organizare la club. Astea-s punctele de care mă ocup, de partea sportivă se ocupă domnul Tunaru

- Daniel Stanciu, director executiv FC Argeș

VIDEO Daniel Stanciu: „Credeți că am salariul mare? Informațiile voastre sunt greșite”

Citește și alte știri de actualitate: 

„Vi se va micșora salariul?” » Daniel Stanciu, „încolțit” în conferință: ce răspuns a dat + câți bani câștigă lunar

Doi investitori, gata să vină la Dinamo: „Discuții aproape finalizate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
CezarArg
CezarArg  •  02 Iulie 2023, 10:49

Stanciule, ești maestru păpușar, ai distrus toate echipele pe unde ai fost. Doar contraperformanță și conspiratia te recomanda! Și ineptul de primar in loc să scape de tine, te mai tine și în B. Să fie sigur că acolo rămânem. Locul tau e la Mioveni, dar nu la echipa de fotbal, ci la Penitenciarul Colibași!!!

Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  02 Iulie 2023, 06:37

Alenb observ la tine aceleași frustrări de neam prost și mai ales atunci când va uitați voi ofticosii steliști la Dinamo ca broasca la bordură! Te troade, nu!?... E bineeee!

Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  02 Iulie 2023, 06:34
Postat de Vevi pe 30 Iunie 2023, 15:50

Cu tot respectul pentru dl.Stanciu , probabil i-a scăpat meciul cu Steaua și cele cu Oțelul! Se miră, ce să mai inventeze ! Nu vedeți frate,că sunteți penibili! Dacă erați buni nu ajungeați la retrogradare ! Ați uitat cum ați câștigat cu Petrolul? Dacă erați buni

Oare FC Arges a fost împinsă pe scări să ajungă în b!? E penibil Stanciu!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează