FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Dezvăluiri din culise » Conducătorul, numit la un club de tradiție la cererea lui Bodescu

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 07:59 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 09:13

Daniel Stanciu a ajuns la FC Argeș prin „pila" secretarului general adjunct al Federației, Gabriel Bodescu. Primarul Gentea l-a primit pe Daniel cu speranța că astfel va avea parte de sprijin din partea FRF, doar că a urmat retrogradarea.

Adrian Mititelu junior a povestit recent cum Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct din Federație, încercase să își impună un om în conducerea FCU Craiova. La schimb, el le propunea oltenilor că-i va ajuta cu arbitraje favorabile. Fiul lui Adrian Mititelu a amenințat că va formula și o plângere penală împotriva lui Bodescu.

Metoda pe care a descris-o el a fost pusă în practică la FC Argeș. Surse din club povestesc că la intervenția lui Bodescu a fost angajat Daniel Stanciu: „Nici nu știam că urma să vină, n-am priceput nici de ce fusese adus. Ne-am trezit cu el în cantonamentul din Austria!".

Sponsorul îi suspectează, după barajul FC Argeș - Dinamo: „El și jucătorii ne-au vândut!”
CULISE
Sponsorul îi suspectează, după barajul FC Argeș - Dinamo: „El și jucătorii ne-au vândut!”

Pe Daniel Stanciu l-a impus Bodescu

Piteștenii nu au beneficiat, până la urmă, de ajutorul Federației, din moment ce ei au retrogradat. Stanciu, fost impresar și fost conducător în alte câteva cluburi, nu a avut în niciun moment un post și un statut clare la Pitești. „Se ocupă de marketing și de comunicare" a fost explicația pe care a dat-o Viorel Tudose la GSP Live atunci când a fost întrebat despre funcția lui Daniel.

Vassaras e doar pentru acoperire, n-are el nicio treabă cu Comisia Centrală a Arbitrilor! De delegări și de influențe se ocupă Bodescu. Știu mai multe, dar nu pot să le spun exact, că n-am chef de plângeri penale, de procese. 
- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Citește și: 

Superliga 2023-2024 în formulă completă » Când e tragerea la sorți și când e programată prima etapă

„Lasă-mă cu UE, că înnebunesc! Fac alergie! Ce ne dă nouă?” » Cosmin Olăroiu, dialog aprins la „Profu’ de Sport”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
CezarArg
CezarArg  •  05 Iunie 2023, 11:52

Eu când am zis că Stanciu e 'groparul' echipelor pe unde a fost și ne duce în B, probabil multi m-au înjurat. El și primarul 'semafor' au dus echipa în B. Daca nu îl dă afară repede, riscăm să rămânem.mulyi ani în liga II, sau mai rău de atât. Până nu înțeleg conducătorii lui FC Argeș că strategia corecta este să își producă proprii jucători, nu vom performa. Slava Domnului acum sunt bani la Pitești, doar că sunt cheltuiți extrem de prost.

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Iunie 2023, 11:01

Si la U Cluj a ajuns pe aceeasi filiera

Banila13
Banila13  •  05 Iunie 2023, 10:30

*** eu recomand încă un ciclu de cel puțin 5 ani actualei conduceri din FRF și cel puțin 10 lui Vasaras avându-l desemnat nr.1 pe Kovacs și nr.2 pe Sfeșnic pt consecventa greșelilor la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează