FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV „O spun în premieră” » Povestea neștiută a rupturii dintre Becali și Rădoi: „Stăteam în ploaie și ne rugam de el. «Nea Gigi, Mirel vine acum la Palat»”

Articol de , - Publicat marti, 13 februarie 2024 14:00 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 15:33

Adi Popa (35 de ani), triplu campion al României cu FCSB, a fost invitat, azi, la GSP Live, și a povestit, în premieră, detalii despre plecarea lui Mirel Rădoi (42) de pe banca roș-albaștrilor, produsă în toamna anului 2015.

Rădoi a fost antrenorul celor de la FCSB în perioada iulie - noiembrie 2015, ultimul meci la cârma echipei fiind un FCSB - Astra 0-1.

Mirel Rădoi, antrenor la FCSB » Imagini din 2015

Mirel Rădoi, antrenor la FCSB în 2015
Mirel Rădoi, antrenor la FCSB în 2015
Mirel Rădoi, antrenor la FCSB în 2015
Mirel Rădoi, antrenor la FCSB în 2015
Mirel Rădoi, antrenor la FCSB în 2015
+10 FOTO

VIDEO. Adi Popa: „Ne-am rugat de Mirel Rădoi să nu plece”

Piesă de bază în trupa lui Rădoi, Adi Popa a dezvăluit că fostul selecționer a vrut să părăsească echipa înaintea eșecului cu Astra, deranjat de unele declarații ale patronului Gigi Becali:

„Mirel a prins cea mai tulbure perioadă la FCSB. Plecaserăm din Ghencea, ne antrenam ba la Domnești, ba la Mogoșoaia, jucam la Giurgiu, la Cluj, la Pitești...

Noi chiar am fost încântați când a venit, știam că o să «taie și spânzure» și că nu se va băga prea mult Gigi Becali peste el. La returul cu Rosenborg, pe lângă prima de la club, ne-a promis și el una. Numai să întoarcem rezultatul”, a declarat Popa, la GSP Live.

„Stăteam în ploaie, la geamul mașinii lui”

„În ziua în care a plecat... E o poveste care nu s-a mai spus, o spun în premieră. El a vrut să plece, nu mai știu meciul... Era supărat pe nea Gigi, declarase ceva... Și voia să plece. Iar eu, Stanciu și Chipciu stăteam în ploaie, la geamul mașinii lui, și îi ziceam: «Mirel, te rugăm, nu pleca!»”.

Apoi, l-am sunat pe patron să-i zicem: «Nea Gigi, Mirel vrea să plece, vine la Palat să-și dea demisia. Să nu o acceptați! Noi îl vrem antrenor, nu e vina lui pentru rezultate, e vina noastră, a jucătorilor, noi am fost pe teren»”, a mai dezvăluit „Motoreta”, la GSP Live.

Rădoi s-a răzgândit, pe moment, în privința demisiei. Despărțirea s-a produs, în cele din urmă, câteva etape mai târziu: „A mai rămas un meci sau două și a plecat. Nouă chiar ne-a părut rău că nu a reușit. A fost foarte apropiat de noi, îl simțeam ca pe unul dintre noi. Se băga la «5 cu 2», nu greșea mai deloc. Cred că ne ajuta și mai mult dacă era antrenor-jucător”.

Mirel Rădoi se consuma foarte mult la FCSB. Cât am lucrat cu el, era omul care dădea 100% la orice antrenament, la orice meci. Cum a fost ca jucător, așa e și ca antrenor. A fost și prima lui experiență ca tehnician... Chiar îmi pare rău că nu am avut rezultate și nu a stat mai mult!

- Adi Popa, fost mijlocaș FCSB

29 de meciuria rezistat Mirel Rădoi pe banca FCSB, în toate competițiile. A înregistrat 13 victorii, 7 egaluri și 9 înfrângeri

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Adi Popa

Citește mai multe știri despre FCSB:

Topul celor mai iubite echipe de fotbal din România, conform ultimului sondaj INSCOP » FCSB, în scădere + FCU Craiova nu intră în „play-off”
Sondaj
Topul celor mai iubite echipe de fotbal din România, conform ultimului sondaj INSCOP » FCSB, în scădere + FCU Craiova nu intră în „play-off”
Adrian Ilie știe unde se va transfera Florinel Coman: „Acolo ar face față”
FCSB
Adrian Ilie știe unde se va transfera Florinel Coman: „Acolo ar face față”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mihneailie030
mihneailie030  •  13 Februarie 2024, 17:28

Iar,, perle,,...??? Iar,, palat,,...??? Opriti, vă odată cu chestiile astea. Suntem în lumea a 3,a a fotbalului... Chiar nu vedem, nu înțelegem??? Suntem zero tăiat în 14....ZERO!!!!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  13 Februarie 2024, 14:59

Este vorba despre acel Radoi - " antrenorul" fără studii cu care Gigi Valiza călcat in picioare Regulamentul iar Liga ( Justin Ștefan- fost avocat al preacredinciosului ) s-a făcut ca ploua ?

Tarabas
Tarabas  •  13 Februarie 2024, 14:49

Pt a rezista ca antrenor la Cioban, trebuie sa fii o nevertebrata disperata dupa bani. Mama ciobanului de-ar fi pusa antrenor acolo si n-ar rezista mai mult de un tur, timp in care oricum va fi facuta cu ou si cu otet de cel pe care a facut greseala sa-l nasca. Stiu ca e urat ce spun dar nu vad cum ar putea fi descris altfel caracterul acelui, asa-zis, om.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează