FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adrian Ilie știe unde se va transfera Florinel Coman: „Acolo ar face față”

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 10:51 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 11:22

Fostul internațional Adrian Ilie (49 de ani) crede că Florinel Coman (25 de ani), extrema stângă de la FCSB, se va transfera la un club din Spania.

Adrian Ilie spune că Florinel Coman, care este unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști români, va avea multe oferte din străinătate dacă va face un Campionat European bun. Fostul fotbalist l-ar vedea pe Coman evoluând la un club de mijlocul clasamentului din Spania.

Fostul patron din Superliga a divorțat în secret de soția cu 20 de ani mai tânără
RELAȚIE
Fostul patron din Superliga a divorțat în secret de soția cu 20 de ani mai tânără

„Septarul” de la FCSB a jucat în 7 din cele 10 meciuri ale României din preliminarii și are șanse mari să fie în lotul convocat de Edward Iordănescu pentru Euro 2024, unde „tricolorii” vor juca da de Belgia, Slovenia și câștigătoarea barajului dintre Israel - Islanda și Bosnia - Ucraina.

11 goluriși 9 pase decisive a adunat Florinel Coman în acest sezon

Adrian Ilie a mai spus că au existat cluburi din străinătate care i-au cerut informații despre mai mulți fotbaliști din Superliga, printre care și Florinel Coman, Darius Olaru sau Octavian Popescu.

Adrian Ilie crede că Florinel Coman va pleca de la FCSB după Campionatul European: „Vor fi echipe care îl vor urmări”

„Coman, în acest moment, este jucător de echipă națională și ar trebui să termine campionatul la FCSB. O să joace meci de meci, iar după un Campionat European care sper să fie foarte bun, vor fi echipe din Europa care îl vor urmări și va fi foarte ușor să plece pe 5 milioane.

Am avut oameni (n.r - de la cluburi din străinătate) care m-au întrebat de mulți jucători din România, de Coman, de Olaru, de Tavi Popescu, de jucători de la Rapid. Întreabă pentru că am relații, am rămas în relații cu ei și mă întreabă de nivelul jucătorilor.

Eu cred că la o echipă de jumătatea clasamentului din Spania, de locurile 8-10, ar face față. E un jucător interesant, are calități foarte bune și ar face față. Poate nu la primele locuri din Spania sau Germania, dar Coman este foarte bun pentru o echipă de mijlocul clasamentului. 

În momentul de față, datorită lui Coman și Olaru, FCSB are acest avantaj de puncte. Dacă vor dispărea din anturajul FCSB, vor găsi greu înlocuitori”, a spus Adrian Ilie, pentru Sport.ro.

În acest moment, echipele de pe locurile 8-10 în La Liga sunt, în ordine, Las Palmas, Valencia și Getafe. 

5 milioane de eurovalorează Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Florin Achim, despre Florinel Coman: „După Euro, cred că e momentul să plece de la FCSB”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCU Craiova, transfer din Superligă chiar înainte să se închidă mercato » Patronul a explicat pentru GSP: „I-am spus că m-ar durea inima”
MERCATO
FCU Craiova, transfer din Superligă chiar înainte să se închidă mercato » Patronul a explicat pentru GSP: „I-am spus că m-ar durea inima”
Dinamoviștii au dat nas în nas cu ultrașii la miezul nopții » Scenele surprinse în benzinărie, pe Autostrada Soarelui
FARUL - DINAMO 0-2
Dinamoviștii au dat nas în nas cu ultrașii la miezul nopții » Scenele surprinse în benzinărie, pe Autostrada Soarelui

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
Dobermannul
Dobermannul  •  13 Februarie 2024, 18:46

"E si vreun mare jucator si nu stiam noi." Problema nu-i la Coman daca e sau nu mare jucator. El se simte bine asa cum este, voi va chinuiti. Vai de zilele voastre.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  13 Februarie 2024, 15:22
Postat de Dobermannul pe 13 Februarie 2024, 13:11

E instructiv pentru mine sa vad cum se chinuie haterii. Noi cei normali iubim echipe, ne bucuram de succesul lor sau ne intristam cand pierd. Asta nu sunt suporteri sau fani, ei n-au echipe pe care sa le urmareasca, ei sunt sunt doar niste sarmani care isi traiesc existenta doar pentru ura, sentiment care le macina sufletul.

Pentru ca scrii atat de frumos, ti-am desfacut si o conserva cu carnita de vita. Pentru o blana sanatoasa si lucioasa.

supereduardo10
supereduardo10  •  13 Februarie 2024, 15:21
Postat de godot pe 13 Februarie 2024, 11:40

Un atacant cu 1 gol la echipa națională în 8 ani de fotbal și cu o medie de 6-7 goluri pe sezon într-un campionat jalnic. O să joace prin Emirate, nicidecum în fotbalul adevărat.

E cumm nooo e mare talent ii place floricica vorba lui Mutu mai ales ca are o minte brici nu are cum sa nu ajunga in Anglia sau Italia, Spania e prea putin pentru valoarea lui :))) Si nea Iordanescule nu te chinui sa-l mai bagi ca iar jucam in 10 oameni : ))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează