GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Fostul patron din Superliga a divorțat în secret de soția cu 20 de ani mai tânără

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2024 09:28 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 09:47

Milionarul Arpad Paszkany (52 de ani), controversatul patron în era căruia CFR Cluj a câștigat 13 trofee, a divorțat în secret de soția mai tânără cu 20 de ani, Anamaria Feher. 

Arpad Paszkany și Anamaria Feher s-au cunoscut la un concert într-un club de noapte şi s-au căsătorit în 2016. Căsnicia lor s-a încheiat în 2023. 

GALERIE FOTO. Arpad Paszkany a divorțat în secret de soția cu 20 de ani mai tânără

+26 FOTO

Divortul ar fi avut loc la sfârșitul anului trecut, potrivit ziardecluj.ro.

Femeia cu 20 de ani mai tânără decât milionarul român se va întoarce în România, conform sursei citate.

Cei doi locuiau de ani de zile la Budapesta, acest detaliu ieşind la iveală într-un proces în care este implicat Paszkany la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, scrie evz.ro

Karoly Szekernyes, care este cumnatului fostului patron de la CFR Cluj, a fost cel care a oferit aceste informaţii. Numele lui Arpad Paszkany a fost adus în discuţie într-un dosar în care este vizat Sebastian Vlădescu, fostul ministru al Finanţelor. 

„Vorbesc des cu Arpad Paszkany. El m-a întrebat și eu i-am spus ca voi fi la audiere la acest proces. Știe că sunt martor. Eu l-am întrebat dacă și el va vorbi aici dar el a spus ca nu a primit nicio invitație la acest proces. 

El are locuința în Malta și Budapesta. Știu că spunea și vorbeam că el nu mai vrea cetățenia română. Acum e la Budapesta. Pot să vă dau adresa dacă e nevoie”, a spus Karoly Szekerneyes în fața judecătorilor.

„Ești o prădătoare, e o nebunie!” » Relație controversată în NBA: starul de 21 de ani va avea un copil cu iubita de 39, care are un fiu aproape de vârsta lui!
NBA
„Ești o prădătoare, e o nebunie!” » Relație controversată în NBA: starul de 21 de ani va avea un copil cu iubita de 39, care are un fiu aproape de vârsta lui!

Paszkany a renunțat la CFR Cluj în februarie 2017

Paszkany a renunțat la CFR Cluj în februarie 2017, la 15 ani după preluase clubul. Cu el la conducere, CFR Cluj a cîştigat 13 trofee şi a participat de trei ori în UEFA Champions League.

În 2016, procurorii DIICOT au deschis un dosar penal în care Arpad Paszkany este suspect de evaziune fiscală și delapidare. 

Conform actelor publicate de Gazeta Sporturilor în ianuarie 2018, din conturile clubului s-au scurs 10 milioane de euro înspre firma Vianova Holdings din Cipru în schimbul unor contracte de consultanță. Procurorii au obținut mărturii suficient de puternice încât să demonstreze că respectivele contracte erau fictive 

La câteva luni după deschiderea dosarului, Paskazny vindea clubul pe o sumă de 100 de ori mai mică decât cea pe care o cerea la un moment dat pentru acțiunile de la CFR. Ulterior, dosarul DIICOT a rămas în sertarele procurorilor, iar, în februarie 2020, Iuliu Mureșan susține că fostul patron a fost presat să vândă clubul.

În 2022, procesul în care Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan au fost trimiși în judecată pentru acuzațiile de constituire a unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală și delapidare a avut primul termen.

Vezi și: 

„M-am culcat cu 3 jucători căsătoriți” » Vedeta cu altfel de principii: „Înșelatul este un lucru foarte natural”
MONDEN
„M-am culcat cu 3 jucători căsătoriți” » Vedeta cu altfel de principii: „Înșelatul este un lucru foarte natural”
Povestea de dragoste care a surprins lumea tenisului a ajuns la final: „În sfârșit, un campion care și-a redescoperit pasiunea”
RELAȚIE
Povestea de dragoste care a surprins lumea tenisului a ajuns la final: „În sfârșit, un campion care și-a redescoperit pasiunea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
adrian.7
adrian.7  •  14 Februarie 2024, 14:10

@daniaania...„măcar el a plecat”...simt ceva regrete?

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  14 Februarie 2024, 05:00

E clar; gazeta si-a schimbat politica... E deja a doua postare a unei dudui netatuate... Pacat ca asta e boccie.

maistorkokir
maistorkokir  •  13 Februarie 2024, 22:29

o schimba cu alta mai tanara, la Cluj e moda, barbatii chei cu bani multi se insoara cu femei tinere, i-a interesatzi-va de patronul unui sponsor important al CFR-ului ... :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează