FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV. VIDEO Adi Popa povestește bătaia încasată în Peluza Sud Steaua: „Ne-au alergat în tribune, apoi ne-au dus pe un câmp”

Adi Popa, pe vremea când urmărea meciurile Stelei din peluze
Adi Popa, pe vremea când urmărea meciurile Stelei din peluze

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 14:18

Adi Popa (31 de ani), fotbalistul care recent și-a încheiat socotelile cu FCSB, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a făcut dezvăluiri despre culisele despărțirii de clubul lui Gigi Becali.

Pe parcursul emisiunii, cel poreclit „Popică” a rememorat și diverse momente de referință ale carierei sale, dar a vorbit și despre copilăria sa, care s-a identificat cu pasiunea pentru Steaua.

Adi Popa și-a adus aminte de vremurile în care încuraja Steaua din Peluza Sud, dar și de clinciurile pe care ultrașii le aveau cu forțele de ordine. Mijlocașul n-a scăpat de corecțiile fizice aplicate pe stadioane:

„Mergeam de la 8-9 ani pe stadion. Mergeam în Peluza SUD, am fost și la episodul din 2006, când am fost «ciondănit» de un bodyguard. Am luat bătaie atunci. Au fost trimiși 200 de bodyguarzi. Ne-au alergat prin tribune, apoi ne-au dus pe câmp în spate.

Apoi, m-am mutat la Peluza Nord, unde nu erau trimiși bodyguarzi. Mai am amici în Peluza Sud. Eu țin cu ambele echipe”, a spus Adi Popa, la GSP Live.

Adi Popa: „Ți-o luai dacă mergeai cu fularul la gât”

 Adi Popa și-a adus aminte și de peripeițiile experimentate în drumul către stadionul Stelei: „Când mergeam în Ghencea, luam tramvaiul 41. Mergeam cu fularul ascuns, că ți-o luai dacă te prindeau cu el la gât”. 

 Citește și alte știri despre FCSB

EXCLUSIV VIDEO Laurențiu Reghecampf a fost la un pas de Rapid! Hegemonia FCSB putea să nu existe: „Și grupul nostru ar fi mers acolo”

Nicolae Dică, atacat frontal de ultrașii Stelei: „Un om mic, foarte ipocrit. El nu e stelist, e un băiat care l-a lăsat pe Becali să-l umilească”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
iosif_gsp
iosif_gsp  •  07 Iulie 2020, 13:53

Popică

trink
trink  •  07 Iulie 2020, 12:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  07 Iulie 2020, 07:47
Postat de Daniel Irimescu pe 06 Iulie 2020, 18:17

Si cine te altoia bre in tramvaiul 41 daca te prindea cu insemnele stelei bucuresti ca prin zona aia nu prea sint dinamovisti !

Tramvaiul 41 trece fix pe lângă stadionul defunctei rapid

Vezi toate comentariile (15)
Comentează