FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Laurențiu Reghecampf a fost la un pas de Rapid! Hegemonia FCSB putea să nu existe: „Și grupul nostru ar fi mers acolo”

Reghecampf a revoluționat-o pe  FCSB
Reghecampf a revoluționat-o pe FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 10:01 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 11:34

Adi Popa a plecat de la FCSB în urmă cu câteva zile, iar azi a fost invitat la emisiunea GSP Live, unde a vorbit fără rețineri despre cele mai importante momente ale carierei sale.

Cu 3 titluri și o Cupă a României în palmares, toate cucerite în perioada 2012-2015, Adi Popa (31 de ani) a rămas unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a FCSB-ului. Performanțele reușite de „Popică” la roș-albaștri au coincis cu perioada în care echipa a intrat pe mâinile lui Laurențiu Reghecampf, tehnicianul care a revoluționat din temelii formația roș-albastră.

Prezent în platoul GSP Live, Adi Popa și-a adus aminte cum, în perioada în care încă se afla la Concordia Chiajna, Reghecampf a fost ofertat de George Copos pentru a veni la Rapid. Lovitura pusă la cale de fostul patron al giuleștenilor nu s-a materializat, iar în scurt timp Reghe a ajuns la FCSB. 

Adi Popa: „Reghecampf putea să preia Rapidul”

A fost o discuție să vin la Rapid înainte de a veni la Steaua. Domnul Reghecampf putea să preia Rapidul înainte să vină la FCSB. Grupul nostru ar fi mers acolo, da”, a recunoscut Adi Popa, la GSP Live. 

Reghecampf n-a venit singur la FCSB, ci alături de jucătorii Adi Rocha, Adi Popa, Lucian Filip și Doru Bratu.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Nicolae Dică, atacat frontal de ultrașii Stelei: „Un om mic, foarte ipocrit. El nu e stelist, e un băiat care l-a lăsat pe Becali să-l umilească”

FCSB vrea să blocheze CSA Steaua la TAS » Decizia ar interzice și promovarea unei echipe de tradiție din play-off-ul Ligii 2!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  06 Iulie 2020, 20:01

Dumnezeu este mare si a ferit Rapidul de un asemenea " antrenor ". cat despre *** de Guineia , Adi Pompa , s-a nascut ratat , la fel ca si Regheblat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  06 Iulie 2020, 13:45
Postat de caoradea pe 06 Iulie 2020, 12:08

Ce stire de doi bani mai e si asta !!?? S-a intimplat acum aproape 10 ani.... E grea meseria asta de jurnalism, cand nu vezi iubiti de fotbalisti dezbracate, sapi in istorie. Si Adi Popa jucator important ? Hm...

...si care ar fi acei "patru stelisti" de pe lista? eu vad niste angajati ai ciobanului...

florar
florar  •  06 Iulie 2020, 12:16
Postat de hazdrubal22 pe 06 Iulie 2020, 12:10

fcsb ***.

Atat a putut coace mintea ta odihnita?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează