FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Adio, Craiova! Mitriță le dă o veste proastă fanilor olteni: "Vreau să mă întorc acolo"

Mitriță e unul dintre cei mai vânați fotbaliști din Liga 1 pentru piața europeană // FOTO: Cristi Preda
Mitriță e unul dintre cei mai vânați fotbaliști din Liga 1 pentru piața europeană // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 15:28

Căpitanul oltenilor, Alexandru Mitriță, 23 de ani, speră să revină într-un campionat puternic al Europei cât mai curând posibil.

A avut un 2018 extraordinar. Pe măsura milionului de euro plătit de CSU Craiova pentru el la începutul anului.

Alexandru Mitriță (23 de ani) este printre starurile Ligii 1, strângând 15 goluri și 3 assist-uri în 2018, doar că oltenilor le va fi din ce în ce mai greu să-l țină. Internaționalul este pe lista unor grupări din Europa interesate să-l achiziționeze, iar Europa îi face din nou cu ochiul căpitanului "juveților".

"Vreau să mă întorc în străinătate și să demonstrez acolo. Mie îmi place La Liga, campionatul Spaniei mi se pare cel mai frumos și ar fi o bucurie uriașă să ajung să joc la acel nivel", a comentat Mitriță.

"A fost un an bun pentru mine, am revenit în forţă în România, chiar dacă mulţi nu îmi dădeau mari şanse. Spuneau că o să revin în România şi că o să fiu ca toţi ceilalţi jucători care se întorc în ţară. Din fericire, pentru mine nu a fost aşa, am jucat bine, am marcat şi consider că am avut un sezon foarte bun. Sper ca la anul să dau mult mai mult pentru echipa mea", a mai punctat olteanul.

Mitriță a jucat pentru Pescara, în primele două ligi din Italia, dar acum ar prefera un campionat unde să aibă mai multă libertate de mișcare.

15 meciuria bifat olteanul în Serie A, pentru Pescara, marcând un gol și oferind 3 assist-uri

19 partidea strâns Alex în Serie B, punctând o dată și având 3 pase decisive

5 selecțiia strâns Mitriță la națională, pentru care a debutat pe 24 martie 2018, cu Israel (2-1), când a avut un assist

"Mitriță, de fapt, nu joacă împotriva Chiajnei fiindcă are glezna umflată. Chiar o are, serios, deși arbitrul a zis că el a simulat. Redevenind serios, Alex e suspendat pentru cumul de cartonașe, nu vreau să fac o luptă între mine și arbitri"
Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

Vezi și: Un meci joacă, altul stă! » Mitriță a comis-o din nou și va lipsi etapa viitoare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
122055981540742
Clara Iovan  •  07 Decembrie 2018, 22:35

N-are nicio şansă ''afară''...el să zică mulţumesc Domnului pentru şansa pe care i-a acordat-o Craiova...''afară'' astăzi nu juca decât în echipa a treia a vreunei echipe...n-are fizic, deşi are viteză, dribling şi şut...a început s-o ia pe urma lui Alibec cu văicăreli şi simulări şi asta nu e bine...dacă rămâne la olteni are şansa să câştige trofee, afară se va plafona şi va reveni la matcă cu coada între picioare...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  07 Decembrie 2018, 10:47

Asta este "fotbalist" doar in circul din Liga 1. Oriunde afara piere pe limba lui...

firaldo
firaldo  •  07 Decembrie 2018, 09:27

Daca citesti doar articolele din invelitoarea de peste reiese ca FC Fcsb o sa castige cel putin o liga a campionilor,Man o sa fie viitorul balon de aur si o sa plece de la FC Fcsb cu cel putin 80 de milioane de euro,Becali este salvatorul fotbalului romanesc,toti sportivii din Romania sunt fcsbisti,Ivan si-a dat acceptul sa vina la FC Fcsb chiar daca ala a zis de 20 de ori NU.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează