Comentarii (25)
Clara Iovan  •  07 Decembrie 2018, 22:35

N-are nicio şansă ''afară''...el să zică mulţumesc Domnului pentru şansa pe care i-a acordat-o Craiova...''afară'' astăzi nu juca decât în echipa a treia a vreunei echipe...n-are fizic, deşi are viteză, dribling şi şut...a început s-o ia pe urma lui Alibec cu văicăreli şi simulări şi asta nu e bine...dacă rămâne la olteni are şansa să câştige trofee, afară se va plafona şi va reveni la matcă cu coada între picioare...

nea_vanea.60  •  07 Decembrie 2018, 10:47

Asta este "fotbalist" doar in circul din Liga 1. Oriunde afara piere pe limba lui...

firaldo  •  07 Decembrie 2018, 09:27

Daca citesti doar articolele din invelitoarea de peste reiese ca FC Fcsb o sa castige cel putin o liga a campionilor,Man o sa fie viitorul balon de aur si o sa plece de la FC Fcsb cu cel putin 80 de milioane de euro,Becali este salvatorul fotbalului romanesc,toti sportivii din Romania sunt fcsbisti,Ivan si-a dat acceptul sa vina la FC Fcsb chiar daca ala a zis de 20 de ori NU.

rocky2  •  07 Decembrie 2018, 00:15

Il vrei la clona duhnitoare?

torque07  •  06 Decembrie 2018, 21:39

A jucat la Pescara? Ce a jucat? 1. Nu s-a adaptat. A fost ocolit de vestiar din cauza caracterului de adolescent manelar. 2. S-a dat batut. A vazut ca 5 meciuri nu a jucat.la revedere. Nu a avut vointa sa traga sa arate ca merita. Cunosc persoane care l-au vazut la antrenamente. Se taraia de colo colo cu satisfacia ca la sfarsitul lunii euroii tot intra in cont. 3. Nu a inteles prea bine cum merg lucrurile la un club adevarat. 4.A plecat prea tanar din Romania . Trebuia sa plece mai tarziu. sa plece cu foame nu cu aere ca a prins transfer in serie B. I-i urez tot binele si sper sa ajunga la echipe de top din Europa. Cu gandul ca s-a maturizat si a invatat. Mult succes.

albalbastru72  •  06 Decembrie 2018, 19:25

Craitoiule,nu mai fura curent.Iti inteleg frustrarea ca echipa stapinului tau a luat de-a *** ieri dar mai lasa goangele ca razbunarea e arma ziaristului de doi lei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Silviu Nick  •  06 Decembrie 2018, 18:49

Este o știre din ciclul " Hai să ne băgăm în seamă ". Mitriță a declarat că şi - ar dori să joace în Spania, dar asta nu înseamnă că le spune Adio suporterilor olteni. Şi nici că pleacă mâine.

apollon  •  06 Decembrie 2018, 18:39

In Spania are sanse sa joace la Atletico Piata Prazo pentru ca la Prado nu nimereste poarta.

suporterucv  •  06 Decembrie 2018, 17:51
Postat de gigi_becali_8 pe 06 Decembrie 2018, 16:43

In mintea voastra olguteasca a fost corect sa infiintati o clona a Craiovei direct in Liga a 2a , pe linie de partid.... Ca pe vremurile comunistilor :)))

Intr-adevar s-a infiintat precum o clona, corect. Numai ca intre timp, ce sa vezi, originalei (adica FCU) i s-au ANULAT marcile in instanta si s-au recunoscut ca fiind de drept ale ”clonei” !!!! Aista-i problema mare amice becali...fosta clona a devenit originala si invers ...:)))) In privinta legalitatii infiintarii, trebuie sa stie toti neinformatii ca intreaga Ad Gen a FRF a votat acest lucru (au fost doar cateva abtineri). Deci perfect legal si nimic abuziv, pt ca nu s-a luat locul nimanui si n-a fost distrusa vreo echipa pt acest scop ....vezi cazul Carmen Buc in 47 !!!!

bazileon  •  06 Decembrie 2018, 17:49

Nu conteaza ce vrea Mitrita, nici ce fantazeaza unii despre el, dar il vrea cineva? Se bat spaniolii pe el? Un nanist nevricos a devenit vedeta obsedatilor unor vremuri de mult apuse, foarte bine. dar ce legatura are asta cu valoarea?

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează