FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Adio, FCSB?! Decizie surpriză luată de Sparta Praga în cazul lui Florin Niță

Florin Niță. Sursă foto: Twitter AC Sparta Praha
Florin Niță. Sursă foto: Twitter AC Sparta Praha

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 21:42

Florin Niță, portarul celor de la Sparta Praga, ar putea fi înlocuitorul perfect pentru Cristi Bălgrădean, însă FCSB nu e sigură că poate să-l repatrieze pe goalkeeper-ul care a cucerit 3 trofee alături de roș-albaștri.

Gigi Becali și-a manifestat intenția de a-l aduce „acasă” pe Florin Niță, mai ales în perioada în care portarul de 32 de ani nu mai apăra deloc la Sparta Praga. Doar că situația pare să se fi schimbat în ceea ce privește situația portarului în Cehia. 

Miercuri seara, acesta a fost integralist pentru Sparta Praga în victoria reușită pe teren propriu în fața lui Opava, scor 2-0. A fost prima apariție oficială a românului în poarta lui Sparta Praga după o pauză de 8 luni. Cu excepția unor partide amicale, el nu mai apărase din 30 octombrie, când a evoluat 90 de minute în victoria cu Ceske Budejovice din Cupă, 4-0.

În cazul în care Florin Niță va continua să apere la Sparta Praga, transferul acestuia la FCSB devine din ce în ce mai greu de conceput. Românul e plătit cu 20.000 de euro lunar în Cehia, nivel salarial cu care Becali nu ar putea să concureze. 

Anamaria Prodan, element de legătură în transferul lui Niță la FCSB

Reelația de prietenie dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan, agentul lui Florin, l-ar putea ajuta pe Gigi să obțină ce își dorește.

„Poate-l aduci liber de contract pe băiat și îl ajut și eu”, i-a transmis Gigi soției lui Reghecampf. Ana e în relații foarte bune cu oficialii echipei din capitala Cehiei și a început deja pistonările pentru o posibilă repatriere a portarului, pe care cehii au plătit 1,35 milioane de euro în ianuarie 2018.

Dacă FCSB ar reuși să-l recupereze de la Sparta, atunci Chucky, așa cum este poreclit portarul de când juca la Chiajna, ar primi un salariu lunar de 10.000 de euro, dar și alte bonusuri de performanță.

20.000 de eurolunar este suma pe care Florin o câștigă la Sparta Praga, echipă cu care mai are contract până în vara anului viitor

117 meciuria apărat Niță în poarta FCSB-ului, pentru care a evoluat între 2013 și 2018

3 trofeeare Florin Niță la FCSB: 2 campionate și o Cupă a României

VIDEO. Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Gigi Becali, reacții deplasate în direct: „Plângăciosule, să-ți dea coronavirusul bani!” + „Afro-francezul Gnohere a fost mai de caracter decât «Albă ca Zăpada»”

S-a schimbat arbitrul la CFR - FCSB! Kyros Vassaras a încălcat regulile și a luat o decizie fără precedent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  11 Iunie 2020, 12:08

Să ai 20 000 de coco pe lună și să vii la 10 000 și la toanele unui prost ...Cam ce IQ ar trebui să ai ?

1_0_1_0
1_0_1_0  •  10 Iunie 2020, 22:39

Nu cred că s-a pus vreodată problema să vină la vcsb. Au fost povești de adormit copiii și *** cu blană creaţă .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefan..
stefan..  •  10 Iunie 2020, 22:03

La fcsb vin doar jucatori liberi de contract si pleaca cei care au salarii mari. :))) Coman, Man... Când se "libereaza"?...:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close