FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Adio "Steaua Bucureşti" » CNA a interzis folosirea acestei denumiri! Ce nume le-a fost recomandat televiziunilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 martie 2015 22:15

După ce ÎCCJ a decis că Gigi Becali a pierdut marca Steaua, CNA s-a implicat în scandalul dintre Armata şi clubul din Ghencea.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a trimis o notificare către televiziunile care transmit meciurile din România, prin care le interzice folosească numele " Steaua Bucureşti", cînd se face referire la echipa de fotbal patronată de Gigi Becali.

CNA le-a recomandat televiziunilor să folosească numele de " FC Steaua SA", numele cu care echipa este înregistrată.

Televiziunile s-au conformat acestei deciziei, iar în timpul meciului din semifinala Cupei Ligii, dintre Astra şi Steaua, comentatorii de la posturile LookTV şi DigiSport au folosit numele de "FC Steaua SA".

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, transferul vieții. Rangers, oferte incredibile primite astăzi: scoțienii sunt siguri


Comentarii (219)
djmojodotcomm
djmojodotcomm  •  13 Martie 2015, 14:54

Ar trebui sa ne numeasca oi bucuresti

sorin.pch
sorin.pch  •  12 Martie 2015, 12:32
Postat de gerulozaurus pe 12 Martie 2015, 08:52

"FC STEAUA SA" ce scria pe fost asigla: "STEAUA BUCURESTI" ce cuvant a interzis CNA'ul: "STEAUA BUCURESTI" de ce nu a interzis si cuvantul: "STEAUA" ? si de ce le'a sugerat sa foloseasca: "fc STEAUA sa" concluzie, a disparut doar sigla cu numele INSCRIS pe ea(STEAUA BUCURESTI), adica = MARCA "STEAUA BUCURESTI" ai inteles si tu in cele din urma sau to greu de cap ai ramas ?:)))

bai boule, nimeni pe lumea asta nu poate interzice unei echipe sa se numeasca steaua (urmat de orasul in acare activeaza) nimeni nu poate interzice numele de steaua boule, dar poate interzice unei echipe sa se numeasca "steaua bucuresti" pt ca doar o singura echipa poate evolua cu acest nume, si nu sunteti voi aia, ai inteles berbecule?! ca si numele de "united" idiotule, sunt o mie de echipe cu acest nume, dar doar una este machester, alta echipa nu mai are voie sa se numeasca "manchester united" ai inteles acum?!

sorin.pch
sorin.pch  •  12 Martie 2015, 12:23
Postat de mcvyper pe 12 Martie 2015, 08:54

chiar crezi ca actuala fcsb nu este continuatoarea stelei din 86? cand s-au despartit de csa, ai auzit tu de alta echipa prin alta liga cu numele steaua? sunt de acord sa plateasca dar in aceeasi masura nu este corect ca unele cluburi sa fie finantate din bugetul local / de stat iar stelei sa nu i se ofere sigla si numele in mod gratuit sau concesionat pe x ani

nu am auzit dar, oricand ea(acea echipa steaua, adevarata) se poate infiinta si maine, daca mapn vinde marca unui investitor( pt ca ei nu mai pot detine un club de fotbal comform legilor uefa) dar ea poate fi infiintata, si exista oricand fara problame, cu mele sigla marca si toata istoria d ela infiintare pana in 2004, pt ca becali nu detine toate astea

Vezi toate comentariile (219)
Comentează