FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Adrian Cristea a fost prezentat la Chiajna: "Am luat-o de la zero. Sper să ajut Chiajna să rămînă în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 20:36

După ce a plecat cu tam-tam de la Steaua, acum mai bine de şase luni, Adrian Cristea şi-a găsit liniştea la Chiajna şi vrea să-i ajute pe ilfoveni să rămînă în primul eşalon.

"Prinţul" Cristea a fost prezentat astăzi oficial la Concordia, întro conferinţă de presă şi a declarat că îşi doreşte să răsplătească încrederea ilfovenilor prin evoluţii bune.

"A fost greu pentru mine pentru că niciun club nu se aruncă la un jucător care nu a evoluat de şase luni sau mai mult. Mi-a fost greu, pentru că m-am antrenat singur, dar acum mă bucur că sunt aici. Mulţumesc clubului Concordia pentru această şansă pentru că nu am mai jucat de luni bune.

Sper să îi răsplătesc pentru asta. Eu am venit să ajut Concordia să rămînă în Liga I, iar Concordia mă ajută pe mine să reintru în circuit. Este un ajutor reciproc. Mai am nevoie de pregătire, dar cred că în maxim două săptămîni voi fi la capacitate bună de joc. Antrenorul mi-a spus că am toată susţinerea lui şi că mă va ajuta să ajung la un nivel fizic bun.

Am luat-o poate de la zero, dar nu e nicio problemă din partea mea, am venit să dau tot ce am mai bun. Ar fi păcat ca o echipă ca Chiajna care oferă asemenea condiţii de pregătire şi financiare să nu rămînă în Liga I", a declarat Adrian Cristea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
paddy
paddy  •  13 Septembrie 2014, 13:02

S-a antrenat in pat nu in parc :)))

ohio
ohio  •  12 Septembrie 2014, 08:04

Alt ratat!

romania1985
romania1985  •  12 Septembrie 2014, 03:43

Sigur nu ai luat`o de capat?:)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează