FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV Iordănescu jr. și Petrea, făcuți praf în direct: „Două mascote de antrenori! E o tragedie că unul dintre ei va lua titlul”

Edi Iordănescu +41   FOTO
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 09:24 / Actualizat marti, 11 mai 2021 11:15

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern la Gazeta Sporturilor, a fost invitat astăzi la GSP LIVE, unde a analizat surprizele înregistrate luni în play-off, CFR - Sepsi 0-1 și FCSB - Clinceni 2-2. 

„Ce părere să am? Două mascote de antrenori nu sunt în stare să facă nimic! E cea mai mare dramă, aproape tragedie, că unul dintre acești doi pseudoantrenori, Edi Iordănescu și Toni Petrea, va ieși campion. E trofeul pe care l-au câștigat Mircea Lucescu, Nea Imi Ienei. 

Cum să n-ai un șut pe poartă cu Ninaj de la Sepsi? N-ai cum să nu joci nimic niciodată! Dacă îl țin pe Edi Iordănescu și la anul, termină pe 7. CFR are 6 atacanți și alți internaționali în lot, iar Edi spune că n-are cu cine juca. A stricat și bruma de fotbal pe care CFR o mai juca. Dau scris că dacă CFR ia titlul, cu jocul ăsta nu trece de niciun tur în preliminariile Champions League”, a spus Adi Florea, în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan. 

+37 FOTO

Adrian Florea: „Și cineva de pe Venus și-ar da seama că a fost ceva suspect la Botoșani - FCSB”

În prealabil, Adrian Florea n-a ezitat să-i taxeze și pe cei de la FC Botoșani. Moldovenii au făcut un supermeci contra Craiovei (3-2), după ce în urmă cu o săptămână aveau o prestație străvezie cu FCSB (1-3).

„Până și cineva de pe o altă planetă ar spune că e ceva suspect dacă ar vedea meciul FC Botoșani - FCSB și după 3 zile i-ai duce caseta de la FC Botoșani - Craiova. Cei de la Botoșani efectiv au mușcat din adversari cu Craiova, de ce nu mușcă așa mereu? Să facă Braun 5 penalty-uri pe meci, dar să văd atitudine. Îl văd pe Croitoru că sare la bătaie cu toată lumea, să sară și cu FCSB. Era o replică a lui Gheorghe Dinică într-un film celebru: a început să mă apuce sila”, a spus Adi Florea. 

Citește și alte știri de actualitate:

MM Stoica îi atacă pe oficialii campioanei: „Nu știm când, știm doar că i-au luat!”

CALCULE PENTRU TITLU CFR Cluj și FCSB, despărțite de 1 punct » Toate scenariile posibile

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
131668434566273
Razvan Mihailescu  •  13 Mai 2021, 09:34

Ai perfecta dreptate în privința jocului cfr-ului,ăștia is in vacanta de cand a plecat petrescu,atunci jucau si de frica gurii antrenorului,ii ținea în tensiune permanent.Iordanescu junior nu face fata la ăștia vechi din echipa,ăștia is parșivi,îl manevrează cum vreau,au contractele semnate si pun presiune pe antrenor sa i titularizare desii deal de Deac ii cam terminat,dans și figurație pe teren

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Mai 2021, 06:38

Edi Iordanescu ar trebui sa dea in judecata GSP-ul pentru acest atac suburban la adresa sa. "Ba, baaaa, nen'tu Mircea Lucescu" cum e posibil ca un asemenea limbaj sa fie promovat doar pentru ca cel care il poseda este "director fotbal intern", oare ce functie o mai fi si asta?!? Sunteti plini de directori acolo ca broasca de raie! Cine este acest Adi Florea de care eu nu am auzit in viata mea, a fost vreun mare fotbalist sau antrenor, in ce calitate isi permite sa numeasca doi antrenori cu licenta pro "mascote??

gopo1.
gopo1.  •  11 Mai 2021, 23:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează