FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

Adrian Ilie își ia peste picior fratele: „Să terminăm cu talentul lui Sabin. S-a născut talent și a murit speranță, nu?”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 19:27

Adrian Ilie (44 de ani) a comentat în glumă comparațiile care s-au tot făcut de-a lungul timpului între el și fratele său, Sabin (43 de ani), despre care s-a spus că a fost mai talentat.

"Ce să se spună, hai să terminăm cu talentul lui Sabin. Bun jucător şi el, dar nu vorbim de talent aici, s-a născut talent şi a murit speranţă, nu? (râde)

Eu cred că el juca cam toate poziţiile ca şi copil, juca şi portar, şi mijlocaş, şi atacant, pe la 16-17 ani începi să îţi vezi calităţile pentru fotbalul de performanţă. A făcut tot ce a vrut, am impresia. Ne băteam în fiecare zi, ca să fie mai clar, aşa. Cred că nu a fost zi de la 12 ani să nu ne batem”, a declarat Adi Ilie la TV Telekom Sport.

La începutul anilor 2000, când amândoi erau jucători activi, mulți au spus că Sabin Ilie a fost mai talentat decât fratele său. Totuși, cel care a bifat echipe de top a fost Adrian, care a jucat pentru Galatasaray, Valencia sau Beșiktaș.

Adrian Ilie a jucat și o finală de Liga Campionilor la Valencia, contra lui Real Madrid, pierdută în 2000, 0-3. Sabin Ilie a fost și el la Valencia, fără să joace, dar a cunoscut succesul doar intern, la Rapid sau Steaua.

Citește și:

Ianis Hagi pleacă de la Viitorul! Gică Hagi a confirmat în direct la TV

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează