FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Ce făcea Adrian Mazilu în urmă cu un an » Acum e campion cu Farul, la 17 ani: „Nu mi-a trecut prin cap”

Adrian Mazilu ]n acțiune, în meciul Farul - FCSB 3-2/ foto: Raed Krishan (GSP)
Adrian Mazilu ]n acțiune, în meciul Farul - FCSB 3-2/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2023 14:02 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 14:58

Adrian Mazilu (17 ani), extrema dreapta de la Farul, a vorbit despre titlul câștigat cu echipa lui Gheorghe Hagi și despre progresul său din ultimul an.

În mai 2022, Adrian Mazilu juca pentru Farul în finala Cupei Elitelor U17, 3-0 cu CFR Cluj. Un an mai târziu, el ridica trofeul suprem în fotbalul românesc alături de seniorii Farului.

Îl face praf pe jucătorul dat afară de Becali: „Nu are loc la CFR sau Farul. Nu e un lider, nu poți să construiești în jurul lui”
FCSB
Îl face praf pe jucătorul dat afară de Becali: „Nu are loc la CFR sau Farul. Nu e un lider, nu poți să construiești în jurul lui”

Mazilu a avut o contribuție importantă la titlul cucerit de echipa lui Hagi. A marcat 6 goluri și a dat un assist în 18 meciuri de SuperLiga. Debuta în prima divizie pe 12 noiembrie 2022, la 1-1 împotriva Chindiei. La echipa mare a Farului a jucat prima dată cu Rapid, pe 9 noiembrie 2022, în Cupa României. A marcat și a contribuit la victoria cu 2-0.

Adrian Mazilu: „Nu mi-a trecut prin cap că un an mai târziu voi fi campion la seniori”

„Acum un an jucam în finala la under 17 cu CFR Cluj. Am câştigat atunci. Nu mi-a trecut prin cap că un an mai târziu voi fi campion la seniori. Dar am tras de mine, am muncit să joc la echipa mare şi să câştigăm titlul.

Am debutat cu Rapid, în Cupa României. Am reuşit să marchez un gol şi apoi am jucat și meciul următor, cu Chindia. Cu Rapid ştiam doar că sunt în lot, nu ştiam dacă voi juca sau nu.

Când mi-am auzit numele, am avut puţine emoţii. Când eşti pe teren, nu mai simţi această emoţie. Eram haotic după gol, nu ştiam ce să fac şi am mers la Mister, să îl îmbrăţişez.

La titlul din 2017 am fost copil de mingi. Ţin minte golul lui Gabi Iancu cu CFR Cluj (n.r. - Viitorul - CFR 1-0, ultima etapă din play-off-ul sezonului 2016/2017). Am fost pe teren la acea sărbătoare. Am făcut poze cu jucătorii după meci. Cu Dragoș Nedelcu m-am pozat. Acum sunt coleg cu el şi cu Denis (n.r. - Alibec)”, a declarat Mazilu, potrivit Fanatik.

400.000 de euroeste cota lui Mazilu, conform transfermarkt.com

VIDEO. Adrian Mazilu, interviu pentru GSP: „Am sacrificat totul pentru fotbal”

Citește și:

Iordănescu a anunțat lista preliminară a stranierilor » Ce se întâmplă cu Ianis Hagi
ROMÂNIA
Iordănescu a anunțat lista preliminară a stranierilor » Ce se întâmplă cu Ianis Hagi
Nu vrea să se întoarcă la FCSB! E împrumutat de roș-albaștri la o echipă care abia a promovat:  „Ar fi cel mai bine pentru mine să mai rămân un sezon aici”
FCSB
Nu vrea să se întoarcă la FCSB! E împrumutat de roș-albaștri la o echipă care abia a promovat: „Ar fi cel mai bine pentru mine să mai rămân un sezon aici”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează