FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 1-1

DINAMO - POLI IAȘI 1-1. Adrian Mihalcea a cedat: „M-am plictisit! Problema e la jucători” + episodul care l-a șocat: „Am aflat cu un minut înaintea antrenamentului”

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 20:20 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 21:34

După Dinamo - Poli Iași, 1-1, Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, a criticat în termeni duri evoluția jucătorilor săi, în premieră de la numirea la echipă, dar a precizat totuși că nu va demisiona.

„E greu să spun ce a fost. Echipa are un joc timorat, parcă ne e frică când avem mingea. Stăm, ne apărăm bine, dar avem probleme mari la construcție. Nici schimbările nu ne-au ajutat deloc. Suferim enorm! Asta e realitatea. Jucăm un fotbal haotic și suntem puțini. Ne mai pleacă și câte un jucător săptămânal. Să vedem ce se întâmplă la următorul antrenament.

 Din păcate, am jucători care nu înțeleg că a început campionatul. În poziția în care suntem, trebuie să facem orice sacrificiu. Avem foarte mulți jucători care în ultima perioadă joacă destul de slab. Problema e la ei, e mentală! Dar să se trezească și singuri, pentru că eu m-am plictisit să tot dau tonul! Jocul nu îmi oferă liniște. Suferim enorm! Am multe probleme. 

Să renunț? Nu! De ce? Doar dacă cei din conducere consideră. Dar nu va veni demisia din partea mea. Sunt resemnat! Fanii ne susțin, dar ce să mai facă? Să-i bag în teren... Poate găsesc pe unii... Ei fac tot posibilul să ne ajute. Dar, cu tot respectul pentru jucători, cu atitudinea asta... ”, a declarat Adi Mihalcea la Look Plus. 

„Am aflat cu un 1 minut înainte de antrenament de Piscitelli” 

Antrenorul a vorbit și despre cazul portarului Riccardo Piscitelli, care a plecat de la echipă, fiind nemulțumit că nu și-a luat banii și că a pierdut postul de titular.

 „Cu un minut înainte de antrenament m-am trezit că îmi lipsește Piscitelli. A considerat că nu vrea să mai stea, deși mai sunt 2-3 săptămâni de meciuri. Are probleme lui cu contractul. Nu știu dacă avea treabă cu acest meci, că apăra Straton, dar situația e îngrijorătoare”, a adăugat antrenorul.

FOTO. Imagini tari de la Dinamo - Poli Iași

+18 FOTO

VIDEO Conferință de presă Adi Mihalcea, după Dinamo - Poli Iași 1-1

Citește și: 

VIDEO + FOTO Rednic o încurcă pe Dinamo! „Câinii” rămân pe loc retrogradabil după duelul cu Poli Iași: clasament actualizat în play-out

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
dvd1
dvd1  •  13 Iulie 2020, 04:58

oare se mai indoieste cineva ca Dinamo retrogradeaza 100%? Vreau sa aud. Oare ce e asa de greu pt Dinamo sa inteleaga ca e mai onorabil sa te retragi imediat in loc sa retrogradezi? Retrageti Dinamo din campionat imediat.

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  12 Iulie 2020, 22:54

Asta nu-i antrenor daca spune asa ceva!

creeperno
creeperno  •  12 Iulie 2020, 22:37

Demisia!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează