FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / UPDATE Ultimele detalii despre Riccardo Piscitelli » Situația portarului se clarifică sâmbătă

Piscitelli vrea să plece de la Dinamo
Piscitelli vrea să plece de la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 14:29 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 22:05

DINAMO. Portarul italian Riccardo Piscitelli (26 de ani) își va decide mâine viitorul.

UPDATE, 21:00

Piscitelli a ajuns la un acord de principiu cu conducerea clubului. Până mâine dimineață, italianul fie va avea un nou contract propus, fie se va lua act de rezilierea înțelegerii actuale. 

Italianul a avut tot timpul restanțe financiare, a făcut memorii în zadar către conducători, care nu l-au băgat în seama. Cel mai probabil, următoarea destinație a lui Piscitelli va fi Italia, având în vedere că este dorit de echipe din primele două ligi. 

„Nu a fost niciun contact cu FCSB. Niciodată! Vreau doar respect”, a declarat Riccardo pentru Gazetă.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Jucătorii străini nu mai suportă incertitudinea de la Dinamo. Primul care face un pas spre despărțire este Riccardo Piscitelli. Pe lângă problemele de ordin financiar, portarul italian este nemulțumit și de statutul pe care îl are de la venirea lui Adrian Mihalcea. Acesta a pierdut lupta pentru postul de titular în fața lui Cătălin Straton (30 de ani). 

Piscitelli la FCSB?

Piscitelli a lipsit de la antrenamentul de astăzi al lui Dinamo, spre surpriza tuturor colegilor. „Din ce știm noi, este dorit de FCSB!”, au transmis dinamoviștii, contraziși însă chiar de portar. Mutarea ar avea sens. Formația lui Gigi Becali a rămas descoperită după despărțirea de Băldrădean și se bazează în acest moment doar pe goalkeeperi tineri: Andrei Vlad (21 de ani), Toma Niga (22 de ani) și Răzvan Udrea (18 ani).

450.000 de euroeste cota lui Riccardo Piscitelli conform transfermarkt.de

Încă o problemă pentru Dinamo

Inițiativa lui Piscitelli a fost scânteia din vestiarul „câinilor”. Conform surselor GSP.ro, mai mulți jucători străini vor să îi urmeze demersul, inclusiv cei care au contract pe termen lung cu formația din Ștefan cel Mare. 

Lucrurile depind în mare măsură de modul în care se vor finaliza negocierile dintre Ionuț Negoiță și investitorii spanioli care vor să preia formația. 

VIDEO. Florin Prunea, dezamăgit de prestația lui Dinamo: „M-am săturat! Meciul cu Poli Iași e o adevărată finală”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Gabi Balint, nemilos după Derby de România: „FCSB arată ca un club amator” » Ce a spus despre Dinamo

DINAMO. EXCLUSIV „Nu poți veni cu regulile din construcții în fotbal!” » Cum vede un fost campion haosul de la Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (50)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  11 Iulie 2020, 13:14
Postat de zorrozabal pe 10 Iulie 2020, 19:08

Trebuie inteles!E strain si dupa un sezon s-a cam lamurit de Dinamo!Una e sa joci meciurile de acasa pe un stadion dezolant si programat numai vinerea sau lunea si alta e sa joci mereu pe National Arena programat numai duminica seara!Una e sa vezi ca te fura arbitri fara nici o frica-ofsaiduri nesemnalizate,penalty-uri imaginare etc.si alta e sa fii protejat de baskan-ul atot puternic!Si nu in ultimul rand situatia salariilor si incertitudinea privind viitorul clubului la un pas ori de desfiintare ori de retrogradare spre deosebire de fcsb unde ai sansa sa joci in meciuri internationale si de acolo sa prinzi un contract macar in serie B!

Dinamo a ajuns o puscarie de echipa!Mai bine o luam din liga a 4-a -numai cu juniori dinamovist- decat chinuiala asta, fara bani si cu jucatori liberi de contract!

zorrozabal
zorrozabal  •  11 Iulie 2020, 13:10
Postat de Dan Oană pe 10 Iulie 2020, 23:40

Dar Popescu nu e dorit la fcsb?

Razi tu,dar chiar a fost laudat in cor- la GIGI SPORT1- de alde MM Stoica si Ilie Dumitrescu-dupa acel 3-3 pe National Arena cu fcsb-socotit in deplasare-in mandatul lui Bratu-cand Mihai Popescu a egalat in prelungiri,a la Sergio Ramos!Dar acel meci le-a fost fatal-si lui Dinamo si lui Bratu-pentru ca baskan-ul din Pipera a iesit pe GIGI SPORT 1 ca...il vrea pe Nistor,ca are nevoie urgenta de un mijlocas pentru preliminariile UEL!Iar Nistor a pus botu si i-a destabilizat vestiarul lui Dinamo,ca el vrea la fcsb!Restul s-a vazut!

100000583129623
Stefan Constantin  •  11 Iulie 2020, 08:18

Dacă lângă sursă apărea un nume,era ok,dar dacă sunt surse gsp,e clar...nici o bază în ce se scrie...

Vezi toate comentariile (50)
Comentează