FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

Gabi Balint, nemilos după Derby de România: „FCSB arată ca un club amator” » Ce a spus despre Dinamo

Gabi Balint +39   FOTO
Gabi Balint

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 18:55 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 23:32

Gabi Balint (57 de ani), fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, a rămas dezamăgit după returul dintre FCSB și Dinamo din Cupa României, câștigat de roș-albaștri cu 1-0.

Haosul care a pus stăpânire pe cele două cluburi i-a lăsat un gust amar lui Gabi Balint, care a făcut o paralelă cu derby-urile în care a evoluat în postura de jucător. 

Iar va spune lumea că vorbesc cu răutate, dar eu nu mai simt nimic înaintea acestui meci. Dinamo luptă să nu retrogradeze, FCSB arată ca un club amator de câțiva ani de zile. Nu te poți bucura de nimic în acest moment. 

Nu mai aștepți un Steaua - Dinamo cum se întâmpla pe vremuri. Pentru noi, era ca o finală de cupă europeană meciul cu Dinamo”, a spus Gabi Balint, la emisiunea „Digi Sport Special”, de la Digi Sport. 

VIDEO. Ironii după FCSB - Dinamo: „Portarul lor putea să aibă și 12 ani”

+35 FOTO

Citește și alte știri despre derby-ul FCSB - Dinamo 1-0: 

EXCLUSIV Ironii după FCSB - Dinamo: „Portarul lor putea să aibă și 12 ani”

FCSB. Fericit peste măsură, Gigi Becali a sunat un jucător: „Cu tine spulberăm tot!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
demilitarizare
demilitarizare  •  10 Iulie 2020, 16:40

pele gaboaja balint a devenit, din pacate, din cauza unor umori personale, un membru de baza al ratacitilor din peluza sud care s-au lepadat de echipa lor, s-au intors cu mana intinsa la cazarma si acum sunt fani ai unei facaturi amatoare prin balariile ligii a IV-a. Rau a ajuns! Ura lui fata de Jiji l-au determinat sa se inroleze in trupa aplaudacilor de sport militarizat primit pomana de la stat, sa renege echipa la care a jucat si sa devina subordonat al comandantului UM Ghencea!!! Ce rusine! Comentator mediocru, caracter dubios!

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  10 Iulie 2020, 16:07

Gaboanță ,deja ești penibil cu antigigismul tău...A spus omul ceva despre persoanele cu care dormi în pat și de atunci ești mare csagamelastelist și anti Becali.Vreau să rămâi în amintirea mea cu bucuria penalty ului de la Sevilla,nu cu răutatea ta pornită din frustrare.

jercalau11
jercalau11  •  10 Iulie 2020, 07:26
Postat de waves pe 09 Iulie 2020, 23:52

Bai mânuță tristă ,nu înțelegi că fCSB nu este Steaua!Tot ce este valabil în viața și în piața sunt hotărârile judecătorești care spun clar că fCSB nu este Steaua.Patronul vostru a mers când a intrat la Steaua pe acte p de mana ,pe ciochii de astea tipic oamenilor cu 6 clase ,și a pierdut Steaua în justiție,voi fCSB iștii nu țineți cu Steaua ci cu Fcsb echipa unui fost producător de iaurt.Daca țineați într-adevăr cu Steaua va înscriați și voi Intr un program socios împreună cu peluza sud sa salvați Steaua CSA adevărată Steaua,nu țineați cu echipa unui brânzar...

Respect Waves.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează