FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Adrian Mihalcea îl înfruntă pe Ionuț Negoiță! Mesaj clar pentru conducere: „Asta vreau”

Adrian Mihalcea vrea ca jucătorii lui Dinamo să fie plătiți de conducere
Adrian Mihalcea vrea ca jucătorii lui Dinamo să fie plătiți de conducere

Articol de - Publicat sambata, 02 mai 2020 07:24

Adrian Mihalcea (43 de ani) a făcut lobby la Ionuț Negoiță și la restul conducerii lui Dinamo ca jucătorii săi să-și primească măcar o parte din restanțele financiare pe anul 2020.

Dinamo e la fel de încurcată ca înainte de pandemie. Clubul nu s-a vândut, suporterii nu se înțeleg, bani nu sunt. Salariile nu s-au plătit de luni bune, iar jucătorii sunt supărați foc pentru că oamenii din conducere nici nu le răspund la telefoane. Adrian Mihalcea încearcă să ajute cum poate. Recent, el i-a apelat direct pe conducătorii săi, rugându-i să rezolve măcar o parte din salariile restante. 

Momentan, sunt 3 luni și jumătate de întârziere, dar două luni și jumătate trebuie achitate de club, șomajul tehnic va fi asigurat de către stat. „Eu vreau ca, în momentul în care vom începe antrenamentele, să am bărbați la muncă. Va fi ceva solicitant, pregătiri contracronometru, meciuri din trei în trei zile, vreau ca jucătorii să fie cu gândul doar la fotbal. Ei trebuie să fie liniștiți. Am vorbit cu șefii, sunt convins că băieții își vor primii banii", a comentat Mihalcea.

O altă speranță, timidă, vine dinspre fani. Cei din programul DDB au virat în conturile clubului încă 185.000 de euro pentru licență și acum strâng în continuare bani pentru salariile fotbaliștilor. 

„De ce ar băga Ion Țiriac bani la Dinamo? Îl cunosc de foarte mulți ani, e un om cu multă știință. Dânsul gândește ca la început: "Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am!""
Constantin Anghelache, ex-președinte Dinamo

„Vom elibera clubul şi vom lupta să-l ridicăm. Dacă între timp un investitor puternic are inteligenţa de a vedea mina de aur pe care o reprezintă fenomenul Dinamo, atunci să vină alături de noi!"
Fanii PCH în comunicatul postat pe Facebook

VIDEO. De ce nu investește Țiriac la Dinamo: "Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am"

Dinamo așteaptă răspuns de la DNA

Dinamoviștii n-au renunțat la ideea unui stadion modern. Chiar dacă de 3 ani nu se face nimic concret pentru asta. George Cosac, președintele CS Dinamo, a declarat la digisport.ro că așteaptă un răspuns de la Direcția Națională Anticorupție: „Toate documentele sunt la DNA. Există o anchetă și până nu se termină investigația despre banii investiți acolo nu se va putea face absolut nimic. Când se va finaliza? Asta depinde numai de dânșii. Nu știm ce și cum. Momentan, ne uităm cu invidie la stadioanele noi ce se ridică".

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ce voiau de fapt investitorii spanioli de la Dinamo: „Bani n-avem, vrem doar să devenim proprietari!”

Declarație provocatoare a fostului stelist Iasmin Latovlevici: „Fotbalul ar fi mai sărac fără Dinamo doar până ne-am obișnui”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gigi.corcodel
gigi.corcodel  •  02 Mai 2020, 17:47

Daca stadionul sta dupa DNA, nu se mai face nici in 10 ani...

3028460067217103
Liviu Terfea  •  02 Mai 2020, 14:17

Tare ma tem ca la anul nu com mai fi in Liga 1. Ne-a distrus Neputinta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează