LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO. Adrian Mihalcea îl înfruntă pe Ionuț Negoiță! Mesaj clar pentru conducere: „Asta vreau”

Adrian Mihalcea vrea ca jucătorii lui Dinamo să fie plătiți de conducere
Adrian Mihalcea vrea ca jucătorii lui Dinamo să fie plătiți de conducere

Articol de — - Publicat sambata, 02 mai 2020 07:24

Adrian Mihalcea (43 de ani) a făcut lobby la Ionuț Negoiță și la restul conducerii lui Dinamo ca jucătorii săi să-și primească măcar o parte din restanțele financiare pe anul 2020.

Dinamo e la fel de încurcată ca înainte de pandemie. Clubul nu s-a vândut, suporterii nu se înțeleg, bani nu sunt. Salariile nu s-au plătit de luni bune, iar jucătorii sunt supărați foc pentru că oamenii din conducere nici nu le răspund la telefoane. Adrian Mihalcea încearcă să ajute cum poate. Recent, el i-a apelat direct pe conducătorii săi, rugându-i să rezolve măcar o parte din salariile restante. 

Momentan, sunt 3 luni și jumătate de întârziere, dar două luni și jumătate trebuie achitate de club, șomajul tehnic va fi asigurat de către stat. „Eu vreau ca, în momentul în care vom începe antrenamentele, să am bărbați la muncă. Va fi ceva solicitant, pregătiri contracronometru, meciuri din trei în trei zile, vreau ca jucătorii să fie cu gândul doar la fotbal. Ei trebuie să fie liniștiți. Am vorbit cu șefii, sunt convins că băieții își vor primii banii", a comentat Mihalcea.

O altă speranță, timidă, vine dinspre fani. Cei din programul DDB au virat în conturile clubului încă 185.000 de euro pentru licență și acum strâng în continuare bani pentru salariile fotbaliștilor. 

„De ce ar băga Ion Țiriac bani la Dinamo? Îl cunosc de foarte mulți ani, e un om cu multă știință. Dânsul gândește ca la început: "Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am!""
Constantin Anghelache, ex-președinte Dinamo

„Vom elibera clubul şi vom lupta să-l ridicăm. Dacă între timp un investitor puternic are inteligenţa de a vedea mina de aur pe care o reprezintă fenomenul Dinamo, atunci să vină alături de noi!"
Fanii PCH în comunicatul postat pe Facebook

VIDEO. De ce nu investește Țiriac la Dinamo: "Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am"

Dinamo așteaptă răspuns de la DNA

Dinamoviștii n-au renunțat la ideea unui stadion modern. Chiar dacă de 3 ani nu se face nimic concret pentru asta. George Cosac, președintele CS Dinamo, a declarat la digisport.ro că așteaptă un răspuns de la Direcția Națională Anticorupție: „Toate documentele sunt la DNA. Există o anchetă și până nu se termină investigația despre banii investiți acolo nu se va putea face absolut nimic. Când se va finaliza? Asta depinde numai de dânșii. Nu știm ce și cum. Momentan, ne uităm cu invidie la stadioanele noi ce se ridică".

Citește mai multe știri despre Dinamo:Banii firmei-paravan a bucătăresei din Giurgiu, care a vândut măști la suprapreț, au venit din Abu Dhabi, sub steagul „cooperării” anunțate de Orban și de prințul Emiratelor
Libertatea
Comentarii (2)
gigi.corcodel  •  02 Mai 2020, 17:47

Daca stadionul sta dupa DNA, nu se mai face nici in 10 ani...

Liviu Terfea  •  02 Mai 2020, 14:17

Tare ma tem ca la anul nu com mai fi in Liga 1. Ne-a distrus Neputinta!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Atalanta - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Espanyol
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Werder Bremen - Heidenheim
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Manchester City - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Udinese
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Getafe
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1