FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - UTA

Adrian Mihalcea e suspendat în primul meci cu UTA » A decis de unde vede duelul

Adrian Mihalcea a decis de unde vede duelul cu UTA
Adrian Mihalcea a decis de unde vede duelul cu UTA

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2023 14:33 / Actualizat sambata, 27 mai 2023 15:18

Adrian Mihalcea, 47 de ani, va veni la stadion duminică, în prima manșă cu UTA, își va coordona echipa așa cum a făcut-o și la etapa cu Dinamo (2-2) din play-off-ul L2. Căpitanul Gloriei Buzău, uruguayanul Ariel Lopez, a dezvăluit care e atmosfera în lot.

  • Gloria Buzău - UTA, manșa tur a barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1, este programat duminică, de la ora 14:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Returul va avea loc pe 4 iunie, la Arad, ora 21:00.

Gloria Buzău vrea să dea marea lovitură și să promoveze în Liga 1 retrogradând UTA! Prima manșă a meciului de baraj dintre cele două formații va avea loc duminică, de la ora 14:00, în Crâng. Se anunță un stadion plin, cu 10.000 de spectatori prezenți la confruntare.

Ovidiu Burcă, înainte de barajul Dinamo - FC Argeș: „Ne poate duce acolo unde ne este locul, în prima ligă. Suntem pregătiți!”
dinamo - fc argeș
Ovidiu Burcă, înainte de barajul Dinamo - FC Argeș: „Ne poate duce acolo unde ne este locul, în prima ligă. Suntem pregătiți!”

Adrian Mihalcea, suspendat în primul meci cu UTA

Adrian Mihalcea, 47 de ani, vrea să-l învingă pe Mircea Rednic, 61 de ani. Chiar dacă tehnicianul gazdelor va fi nevoit să vadă meciul din nou din afara spațiului tehnic.

Fostul atacant este în continuare suspendat, după iureșul din finalul victoriei cu Oțelul Galați (1-0), în penultima etapă a play-off-ului eșalonului secund.

Adrian Mihalcea, prima condiție pentru ca Gloria Buzău să spere: „Atitudine”

Adi Mihalcea știe de ce are nevoie echipa pentru a avea șanse și pentru returul din Transilvania. Tehnicianul este descumpănit că nu a reușit să promoveze direct, fiind extrem de motivat.

„Sunt cele mai importante meciuri din acest campionat. Dacă nu am reușit să promovăm direct, avem aceste două manșe, practic nu se va decide nimic după primul meci. Știm că acum va fi un meci dificil, știm că echipa de Liga 1, UTA, are prima șansă, dar băieții sunt conștienți că au o șansă unică de a promova în prima divizie.

Ne vom bate pentru șansa noastră, trebuie să avem atitudine, calitatea necesară de a încerca să câștigăm. Apoi, vom vedea ce vom face în retur, în funcție de ce va fi în tur”, a spus Adrian Mihalcea pentru Campus TV.

Adrian Mihalcea a decis de unde vede duelul cu UTA

Adrian Mihalcea este suspendat din nou, așa cum s-a întâmplat și la duelul de acasă cu Dinamo (2-2), din play-off-ul Ligii 2.

Atunci, ca și acum, antrenorul Gloriei Buzău va urmări confruntarea dintr-o încăpere aflată în imediata vecinătate a peluzei ocupate de galeria gazdelor. Chiar și de acolo, ținând legătura cu secundul Daniel Florea și cu colegii săi, Mihalcea speră să-și energizeze elevii pentru a oferi o surpriză de proporții.

2este cifra etapelor de suspendare pentru care Mihalcea a plătit în urma scandalului din finalul partidei cu Oțelul, a stat deja un meci, în Ghencea, 2-4 cu CSA Steaua

Ariel Lopez, analiza barajului Gloria Buzău – UTA

Ariel Lopez, căpitanul Buzăului, omul decisiv cu Oțelul Galați (1-0), speră și el că Gloria va da lovitura în dubla cu UTA. Momentan, mintea jucătorilor este exclusiv la partida de mâine.

„Cele mai importante meciuri pentru noi, ar fi senzațional să atingem obiectivul. Ar fi bine să câștigăm meciul acesta, de acasă, vom avea susținerea suporterilor. Apoi, vom vedea ce va fi, dar trebuie să ne concentrăm pe primul joc.

Nu simt o presiune în plus pentru că sunt căpitan, toți colegii au ajutat, ne susținem. Fiind căpitan înseamnă să încerc să și ajut colegii în teren și în afara lui. Dar mai sunt băieți care ajută, atmosfera e foarte bună în vestiar.

Cred că suntem și relaxați, în sensul bun, este bine înaintea unui meci atât de important. Avem și voință să câștigăm acest meci”, a declarat uruguayanul Ariel Lopez.

Citește și alte știri:

Din „Fratelli” în La Liga! » Antrenorul ajuns ținta ironiilor în Liga 1 a impresionat în acest sezon și e la un pas de mutarea carierei

Rapid îl aduce pe Oaidă + Negocieri avansate și cu un alt ex-jucător de la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
rav410wrc
rav410wrc  •  27 Mai 2023, 19:06
Postat de Haha1989 pe 27 Mai 2023, 17:26

Va amintesc ca a fost delegat (mldenovici) un arbitru care în doua meciuri a dezavantajat categoric, vizibil echipa UTA, la Târgoviște și Cluj. D***

NU poate nici macar mladinovic subtiliza, cat putem noi juca !! Forza UTA !! Pentru noi doar UTA conteaza !!

Haha1989
Haha1989  •  27 Mai 2023, 17:26

Va amintesc ca a fost delegat (mldenovici) un arbitru care în doua meciuri a dezavantajat categoric, vizibil echipa UTA, la Târgoviște și Cluj. D***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează