FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Interviu cu jucătorul care a decis meciul Gloria Buzău - Oțelul și i-a oferit o extrașansă lui Dinamo: „Doar la asta ne-am gândit”

Faza golului ce a făcut diferența la Buzău, 1-0 cu Galați, iar Dinamo speră încă la promovarea directă
Faza golului ce a făcut diferența la Buzău, 1-0 cu Galați, iar Dinamo speră încă la promovarea directă

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 13:52 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 14:53

Ariel Lopez, 27 de ani, căpitanul celor de la Gloria Buzău și cel care a marcat în victoria cu Oțelul, 1-0, a explicat cum a i-a doborât pe gălățeni, refuzându-le a doua șansă la rând de a promova direct. Uruguayanul a marcat și contra lui Dinamo, acum i-a ajutat pe „câini”.

Ariel Lopez, 27 de ani, fundașul central și căpitan al Gloriei Buzău, s-a specializat în goluri decisive. În afara reușitei de marți seară cu Oțelul Galați (1-0), a mai bifat golul ce-a adus victoria cu CSA Steaua (1-0), a mai avut un altul, important, împotriva lui Dinamo (2-1). 

Uruguayanul este de patru ani în România, este unul dintre pilonii formației care speră să promoveze în Liga 1 după baraj. Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, sud-americanul, care vorbește lăudabil limba română, a explicat că el și coechipierii săi au luptat pentru propriile culori, nu se așteaptă la aprecieri, ci vor să răpună UTA la baraj.

Prime fabuloase pentru fotbaliștii de la FCSB dacă intră în grupele Champions League » Gigi Becali: „Poate le dau dublu”
FCSB
Prime fabuloase pentru fotbaliștii de la FCSB dacă intră în grupele Champions League » Gigi Becali: „Poate le dau dublu”

Ariel Lopez, după Gloria Buzău - Oțelul Galați 1-0: „Bănuiesc că i-am făcut fericiți pe cei de la Dinamo”

- Ariel, de ce a tras Gloria Buzău atât de tare să învingă Oțelul Galați?
- Pentru noi, ca echipă, înseamnă enorm victoria asta. Din păcate, n-am făcut ce ne-am dorit noi, multe victorii în acest play-off. Nu am câștigat decât două meciuri, nici nu am pierdut de multe ori, de două ori, dar au fost multe egaluri. Am meritat victoria asta.

- Ați jucat și pentru Dinamo sau te aștepți la aprecieri din partea „câinilor” acum?
- Bănuiesc că i-am făcut fericiți, e lupta celor de la Dinamo cu Oțelul pentru promovarea directă, dar acum aud pentru prima oară ideea asta de a juca pentru „câini”.

- Ai amici acolo?
- Nu am prieteni, n-am pe nimeni pe acolo... Am jucat pentru noi, pentru suporterii care ne-au încurajat din primul minut. Ne gândim doar la noi.

Ariel Lopez, despre golul contestat de Oțelul: „Am atins mingea cu capul, cred că și portarul a atins-o cu mâinile”

- Cei de la Galați au acuzat fault în atac la tine, la momentul golului. Cum comentezi?
- În primul rând, n-am văzut reluarea, acolo s-ar vedea mai mult. Din ce-am simțit eu, am sărit liber, am atins mingea cu capul, cred că și portarul a atins mingea cu mâinile în același timp, din punctul meu de vedere nu a fost nimic. Eu nu l-am atins, din punctul meu de vedere este gol curat.

Interviu cu jucătorul care a decis meciul Gloria Buzău - Oțelul și i-a oferit o extrașansă lui Dinamo: „Doar la asta ne-am gândit”
Ariel Lopez, în alb

- Cine ai vrea să promoveze direct între Oțelul și Dinamo?
- Sincer, nu știu ce să zic. Dar pot spune că Oțelul e o echipă cu tradiție foarte mare, îmi place foarte mult ce suporteri, ce echipă... Ca străin, nu prea știu detalii...

- Și Dinamo este un club cu mare tradiție.
- Da, da, mai mult. Știu că și Dinamo e un club mare, am jucat contra „câinilor” în Cupă, pe când era în Liga 1. Nu știu cine ar merita să promoveze direct, mă gândesc doar la noi.

- UTA pare a fi, în proporție covârșitoare, adversarul vostru de la baraj. Ce părere ai?
- Da, echipă mare. Am jucat contra arădenilor în ultimul lor sezon în liga a doua. Știu că e un club important, cu mulți suporteri. Ne place să jucăm cu adversari puternici, am demonstrat că nu ne este frică de nimeni și putem juca împotriva oricui.

5 goluriîn 28 de meciuri a adunat sud-americanul pentru Buzău în actuala ediție, având și un gol

VIDEO. Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a anunțat când se vor termina construcțiile la noul stadion Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dorinel Munteanu iese la atac: „Sunt jocuri împotriva Oțelului! E rușinos, fac apel la CCA și FRF”

Când se joacă Poli Iași - Dinamo și Oțelul - Unirea Dej, meciurile care decid cea de-a doua echipă promovată direct în prima ligă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
creeperno807
creeperno807  •  17 Mai 2023, 22:41

Bravo lui!

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  17 Mai 2023, 19:42
Postat de lapusneanul pe 17 Mai 2023, 16:21

Edy, jucătorul Lopez si-a ajutat echipa ,nu pe Dinamo !...

Evident! Se duc la baraj. O sansa uriasa in plus! Doar ticalosii spun altfel, incalcand orice logica si bun simt! Bravo Buzau! Golul a fost perfect valabil!

arnautull
arnautull  •  17 Mai 2023, 19:42

Daca luam un copil de la cercul de ziaristica de la Palatul copiilor facea un interviu mult mai reusit si in care transmitea mai multe publicului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează