FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL GALAȚI

EXCLUSIV Dorinel Munteanu iese la atac: „Sunt jocuri împotriva Oțelului! E rușinos, fac apel la CCA și FRF”

Dorinel Munteanu // foto: Cristi Preda, GSP
Dorinel Munteanu // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 17 mai 2023 10:12 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 12:52

Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul de la Oțelul Galați, acuză jocuri de culise împotriva echipei sale și solicită intervenția FRF și CCA pentru a avea parte de arbitraje corecte.

Învinsă seara trecută la Buzău, 0-1, Oțelul nu este sigură de promovarea directă. Are nevoie de victorie în ultima rundă, duminică, cu Unirea Dej, pentru a-și realiza obiectivul.

Gălățenii au contestat puternic deciziile brigăzii de arbitri care l-a avut la centru pe Viorel Flueran. Antrenorul Dorinel Munteanu acuză chiar jocuri de culise împotriva echipei sale.

Miza titlului e imensă pentru Gigi Becali: traseu incredibil în cupele europene dacă FCSB devine campioană
FCSB
Miza titlului e imensă pentru Gigi Becali: traseu incredibil în cupele europene dacă FCSB devine campioană

Dorinel Munteanu acuză: „S-au făcut jocuri împotriva Oțelului!”

„Condițiile în care s-a desfășurat partida lasă de dorit. Toți cei care au văzut meciul și conduc fotbalul românesc, arbitrajul, ar trebui să se sesizeze. De la începutul play-off-ului am făcut un apel, cu niște declarații care se confirmă pe zi ce trece.

Felicit Poli Iași că a promovat cu 4-5 etape înainte. Au rămas 3 echipe care se bat pe celelalte locuri și eu cred că s-au făcut un fel de jocuri împotriva Oțelului.

CSA Steaua și Unirea Dej nu pot promova, așa că toate jocurile se învârt în jurul celor 4 echipe. A fost un dezastru în privința brigăzii de arbitraj. Dacă ar trebui să fac un colaj cu greșelile din play-off, ar trebui o săptămână ca să le vedeți. Eu cred că arbitrajele au fost total contra Oțelului.

A fost prima dată când am felicitat echipa la înfrângere, pentru că au făcut tot ce este posibil pentru a egala sau câștiga meciul. A fost imposibil acest arbitraj, din lovitură liberă mingea lovește zidul și iese în corner, dar arbitrul dă aut de poartă. Nu mai zic de penalty-uri sau alte lucruri.

Din punctul meu vedere, arbitrul s-a făcut de râs. Dar pe ei n-are cine să-i tragă la răspundere. Noi avem șefi, oameni care ne finanțează, față de care suntem datori.

Este rușinos și facem apel la Comisia de Disciplină și CCA pentru a avea arbitraje corecte. Dacă pierdem, să pierdem pe mâna noastră. Avem în față un meci foarte, foarte greu”, a precizat Dorinel Munteanu în această dimineață, la GSP Live.

Pentru a obține promovarea directă, Oțelul trebuie să obțină în ultima rundă cel puțin la fel de multe puncte ca Dinamo, care va juca în deplasare cu Poli Iași. 

Mai multe știri din Liga 2: 

Mesaj amplu al președintelui de la Oțelul, înaintea „decisivului” pentru promovare: „Atacuri, acuzații nefondate și decizii discutabile”

Adrian Mihalcea, declarație misterioasă după victoria cu Oțelul: „Pare liniște la club, dar nu e. Dau totul în acest sezon, apoi vedem” + recunoaște simularea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
istet10
istet10  •  17 Mai 2023, 15:24
Postat de pafnutie.gigel.becaliu pe 17 Mai 2023, 13:53

Bă nu te doare sa fii Prostălău și idi.ot gigistă în proporții egale!?.... ***

Nu sunt ba prostalaule! Sa te preocupe prostii tai din B.

Remstef81
Remstef81  •  17 Mai 2023, 14:59
Postat de pafnutie.gigel.becaliu pe 17 Mai 2023, 13:53

Bă nu te doare sa fii Prostălău și idi.ot gigistă în proporții egale!?.... ***

Da becali deoarece el mai baga bani în fotbal fata de alți acționari care au probleme cu finanțele.

Remstef81
Remstef81  •  17 Mai 2023, 14:16
Postat de pafnutie.gigel.becaliu pe 17 Mai 2023, 13:55

Sunt curios câți prostalai gigiști ticăloși, așa ca tine, se târăsc prin țara asta chinuita de prostia voastră proverbială!?

Te pomeni ca tu ți cu Dorinel ?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează