FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL GALAȚI

Mesaj amplu al președintelui de la Oțelul, înaintea „decisivului” pentru promovare: „Atacuri, acuzații nefondate și decizii discutabile”

Oțelul Galați a fost învinsă la Buzău, 0-1 // foto: GSP
Oțelul Galați a fost învinsă la Buzău, 0-1 // foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 09:25 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 10:50

Marian Brăilescu, președintele clubului Oțelul Galați, le-a transmis un mesaj suporterilor după controversatul meci cu Gloria Buzău, pierdut la limită, 0-1.

În urma rezultatului de marți seara, rămâne ca a doua promovată direct în Liga 1 să fie stabilită în chiar ultima etapă. Oțelul are nevoie de o victorie pe teren propriu, cu Unirea Dej, pentru a fi sigură de urcarea în Liga 1.

Dacă nu-i va învinge pe ardeleni iar Dinamo va câștiga cu Poli Iași, atunci formația antrenată de Dorinel Munteanu va rata promovarea directă.

Înaintea meciului cu Unirea Dej de duminică, ora 13:00, Marian Brăilescu, președintele Oțelului, le-a transmis un mesaj mobilizator suporterilor, solicitând sprijinul acestora la „decisivul” din ultima etapă.

Mesajul președintelui de la Oțelul Galați înainte de meciul cu Unirea Dej

În cadrul mesajului, Brăilescu a făcut o trimitere la „obstacolele” din calea Oțelului, precum „atacuri, acuzații nefondate și decizii de arbitraj discutabile”. Inclusiv la 0-1 cu Gloria Buzău au fost mai multe decizii de arbitraj contestate vehement de dunăreni.

Ne aflăm într-un moment crucial, un moment în care putem scrie istorie alături de echipa noastră iubită. Meciul decisiv pentru promovarea în prima ligă, împotriva echipei Unirea Dej, este în fața noastră, iar acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de unitate și susținere.

În drumul nostru spre promovare, am întâmpinat obstacole, după cum ați văzut, avem parte de atacuri, acuzații nefondate și ne confruntăm cu decizii de arbitraj discutabile. Dar acum, vă îndemn să le lăsăm în urmă. Concentrați-vă pe ceea ce putem controla: puterea noastră de a susține echipa și de a fi alături de aceasta în fiecare minut al următorului joc. Să nu ne lăsăm împovărați de critici sau de comentariile negative.

Acum este momentul să le ignorăm și să ne concentrăm pe ceea ce ne-a adus aici: dragostea și pasiunea pentru echipa noastră. În loc să răspundem la atacuri, să le arătăm tuturor prin forța noastră și prin sprijinul necondiționat că suntem aici pentru Oțelul Galați.

Haideți să strângem rândurile și să creăm o atmosferă incredibilă pe stadion. Fiecare încurajare, fiecare scandare poate face diferența în acest meci decisiv. Jucătorii noștri au nevoie de noi, au nevoie de energia și susținerea noastră pentru a da totul pe teren.

Promovarea în prima ligă este un obiectiv pe care îl merităm și pentru care am luptat din greu. Duminică este ziua în care putem scrie o nouă pagină în istoria echipei noastre. Haideți să ne ridicăm în picioare, să ne îmbrățișăm culorile și să strigăm într-un glas pentru Oțelul. Fie ca strigătul susținerii noastre să se audă peste tot, să inspire jucătorii și să îi propulseze către victorie.

Indiferent de ceea ce ne rezervă acest meci, să ne amintim că suntem o familie, suntem suporterii Oțelului Galați. Să ne susținem echipa și să continuăm să fim mândri de ceea ce am realizat până acum. Să facem ca această promovare să fie una istorică, să ne aducă mândrie în inimile noastre de oțelari. Uniți în susținerea echipei noastre, vom depăși orice obstacol și vom demonstra că suntem invincibili.

- Marian Brăilescu, președinte Oțelul Galați

Tot din Liga 2: 

Două detalii majore date de ministrul Bode la aniversarea lui Dinamo

Adrian Mihalcea, declarație misterioasă după victoria cu Oțelul: „Pare liniște la club, dar nu e”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  17 Mai 2023, 15:12

Eu sint utist si nu ma intereseaza de altii. Dar urmarind liga a doua , ca sa vad cam cu cine ar putea juca UTA , la Baraj, am constatat ca ...s-au facut eforturi considerabile, prin arbitraj, in primul rand , ca Dinamo sa promoveze direct. Asa am vazut doua meciuri cu decizii discutabile impotriva Otelului ( cu Buzaul...chiar jenant), chestii care pentru un neutru nu pot fi negate. Nu inteleg cum o echipa cu datorii enorme, cu jucatori neplatiti, in insolventa...are voie sa promoveze, in special pentru ca unele plati se vor plati....mai tarziu, ca sa poata lua Dinamo Licenta. Chiar Penibil, unde sa mai spui...ca vreau sa le faca si stadion...in timp ce Timisoara, Iasul, Suceava, Bacaul...samd..nu pot fi desemnate. Tipic comunist, tipic romaneste !

istet10
istet10  •  17 Mai 2023, 14:08
Postat de elgabri pe 17 Mai 2023, 11:00

Singura mare problema a Otelului e ca nu joaca fotbal .

Daca Dinamo ar fi cu mult peste, as intelege.

Cristyan71
Cristyan71  •  17 Mai 2023, 12:02
Postat de elgabri pe 17 Mai 2023, 11:00

Singura mare problema a Otelului e ca nu joaca fotbal .

Vad ca ești hater de serviciu.....asa cum nu jucam fotbal am ajuns în situația asta.....dacă pe tot parcursul campionatului de un an de zile tu rezumi toată munca asta la doua meciuri pierdute pe drept cu Vitan-Barzesti înseamnă ca habar nu ai de nimic......abia ati pri s play-offul in ultimul minut din sezonul regulat și deja va credeți Real......cu acest lot in proporție de 90% am pornit din Liga3,cu bani putini,si uite ca pe o munca intensa am ajuns unde am ajuns......Otelul nu a jucat rau la Buzău,dar cu arbitrajul asta odios ca pe vremea Cooperativei nici o echipa din România nu castiga la Buzău,ca jucam,ca nu jucam,lasa-ne totusi sa jucam ce știm si nu ne jefui pentru ca alții sa promoveze......sa promoveze pe drept Dinamo fără sa decapiteze Otelul......ce faceți e o diversiune marca Mitica Dragomir,nimic mai mult......de fapt sa antepronuntat Nicolescu cand a spus ca Dinamo daca va castiga toate meciurile va promova sigur direct,ca știe el ca Otelul se va impiedica in ambele meciuri.....pai sa joace la pariuri daca e asa convins,dar știe el ce știe și dovada a fost arbitrajul criminal de la Buzău......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează