FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA

VIDEO Mititelu, atac DEVASTATOR la adresa antrenorului: „Meciul l-a pierdut Costantino. Să își dea demisia! Antrenor care să facă așa prostii nu am avut niciodată”

Adrian Mititelu +45   FOTO
Adrian Mititelu

Articol de , , - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 23:10 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 02:53

Rapid - FCU Craiova 4-3. Adrian Mititelu, patronul oltenilor, a anunțat că așteaptă ca Giovanni Costantino să își dea demisia.

Mititelu l-a făcut praf, imediat după meciul dramatic pierdut în Giulești, pe antrenorul angajat în toamnă. Așteaptă ca acesta să își dea demisia de la conducerea echipei.

„A spus că mă schimbă?” » Momentul în care Giovanni Costantino află decizia drastică luată de Mititelu: „Așa a spus?”
RAPID - FCU CRAIOVA 4-3
„A spus că mă schimbă?” » Momentul în care Giovanni Costantino află decizia drastică luată de Mititelu: „Așa a spus?”

VIDEO. Adrian Mititelu îi cere demisia lui Constantino, după Rapid - FCU Craiova 4-3: „Antrenor să facă asemenea prostii nu am mai avut”

„Așa ceva nu am pățit niciodată, e greu de digerat. Va fi un drum lung și greu până la Craiova. Meciul l-a pierdut Costantino, a făcut niște tâmpenii. Așa ceva... Antrenor care să facă așa prostii nu am avut niciodată. Îl scoți pe Bauza, pe care îl vor două cluburi. Era cel mai bun de pe teren și îl scoți! Pe Baeten, la fel”, a declarat Mititleu inițial, la ieșirea de la stadion. 

Patronul Craiovei a continuat în același stil și i-a cerut demisia antrenorului Giovanni Costantino. Mai mult, Mititelu a trecut și la jigniri la adresa tehnicianului italian.

Nu pot să mai stau la discuții, am pierdut meciul pe mâna unor decizii aberante. Poate își dă demisia. Vedeți când le dăm prea multă libertate antrenorilor?

Cheltuim mulți bani, e multă pasiune, determinare, ne-am dorit să câștigăm meciul. Jucătorii au jucat bine, s-au dăruit, dar în minutul 65 a luat-o razna. Nu îmi explic, să scoți cei mai buni jucători de pe teren?! Nu aveau niciun rost schimbările.

Am pierdut în fața unei echipe foarte bune, cu un public frumos, cu un arbitru care dă 15 la sută gazdelor, nu 5. Ne-am bătut singuri. Domnul Costantino a făcut niște trăsnăi foarte mari, pe care nu știu dacă pot să le diger.

- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Îmi era dor de Giulești, sunt foarte fericit să ne reîntoarcem aici după o lună de pauză, nu ne așteptam la un meci precum acesta. Nu credeam că vom mai reveni la 1-3. Mi s-a părut că jucătorii nou-veniți s-au mișcat bine, nu sunt specialist. Am primit și noi informarea din partea lui Atletico în legătură cu transferul lui Moldovan, sunt în negocieri, vor să activeze clauza, pentru Moldovan este un lucru extraordinar. Nu știu de ce considerați că 800.000 de euro este o sumă mică, dacă transferul se perfectează, atunci Horațiu pleacă cu stil de aici. Va veni un portar de mare calitate în locul lui, în clipa de față am primit doar informarea că sunt interesați să activeze clauza și urmează să negocieze cu jucătorul. Dacă pleacă o să încercăm să găsim o soluție să-i închiriem un avion privat, să vadă spaniolii cât de mult îl respectăm, iar el să meargă acolo cu stil
- Dan Șucu, după victoria Rapidului

Citește și alte reacții de la finalul meciului Rapid - FCU Craiova 4-3: 

Moldovan, prima reacție după transfer: „Mi-am dat acordul. Credeți că Atletico se refuză?”
RAPID - FCU CRAIOVA
Moldovan, prima reacție după transfer: „Mi-am dat acordul. Credeți că Atletico se refuză?”
Liderul de la FCU Craiova, acuzații grave după meciul cu Rapid: „Nu am mai văzut așa ceva”
RAPID - FCU CRAIOVA
Liderul de la FCU Craiova, acuzații grave după meciul cu Rapid: „Nu am mai văzut așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
supereduardo10
supereduardo10  •  21 Ianuarie 2024, 18:25

Nea iji da bre banii la baieti ca au dat 3 boabe , bine au primit 4 da tot merita :))) Ce nu mai ai? Dc bre? A da ai dreptate trebuie sa platesti Botosanul. C e zici? Ca pregatesti pt Dinamo niste maruntis? :))))

lefter_popescu
lefter_popescu  •  20 Ianuarie 2024, 20:04
Postat de legio.sud pe 20 Ianuarie 2024, 19:28

Băi mă lași cu atmosfera , păi ce mă joacă atmosfera ( sau presiunea atmosferică ) ?! D’aia nu i-a bătut Universitatea în returul plyoff-ului trecut și cu un om în minus pe giulesteni …

Amice, ai aflat ca lui Mititelu i-a sărit muștarul ?

legio.sud
legio.sud  •  20 Ianuarie 2024, 19:32
Postat de hilaret pe 20 Ianuarie 2024, 01:39

Ba băiatule, tu muști mâna care te hrănește! Ai grijă că te așteaptă și pe tine cu demisia:))))) ***

Bravo e bine că-l avertizezi pe fraier să nu facă foamea .

Vezi toate comentariile (54)
Comentează