FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

VIDEO Mititelu a numit „brandul din fotbal mult peste Steaua”: „Chiar dacă nu le convine oltenilor”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 12:01 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 12:33

Adrian Mititelu (55 de ani), patronul de la FCU Craiova, consideră că FCSB a ajuns să fie un brand mai puternic decât Steaua în fotbal.

Într-un interviu mai lung de 30 de minute, acordat marți paginii oficiale a clubului, Mititelu a abordat mai multe subiecte.

A vorbit inclusiv despre FCSB, club despre care a opinat că este „adevărata Steaua”. Mititelu consideră că FCSB a devenit un brand mai relevant decât Steaua în ultimii ani, de când clubul lui Becali a fost forțat să-și schimbe denumirea.

FC Argeș și-a găsit antrenor: Bogdan Vintilă, fostul „principal” de la FCSB! Urmează prezentarea oficială
FC ARGEȘ
FC Argeș și-a găsit antrenor: Bogdan Vintilă, fostul „principal” de la FCSB! Urmează prezentarea oficială

Adrian Mititelu: „FCSB este un brand mult mai important decât Steaua”

„Pentru mine, FCSB este Steaua. Toată stima pentru proiectul de acolo, are la bază meritul sportiv, față de vechea Steaua, care a fost înființată de regimul stalinist.

Steaua, adică actuala FCSB, este cel mai important club din România, la ce performanțe a obținut. Tot respectul pentru ei, oricât nu ne convine nouă, oltenilor.

Steaua rămâne cel mai mare brand fotbalistic din România, dar s-a diminuat. Actualul nume FCSB este mai important, cu mult peste Steaua”, a precizat Mititelu.

FCSB evoluează în Liga 1 și are speranțe că va deveni campioană în acest an după o pauză de 8 sezoane, în vreme ce numele Steaua este purtat de echipa de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, care activează în Liga 2 și nu are drept de promovare în primul eșalon.

Joi, 16 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) se va pronunța în recursul privind palmaresul Stelei, disputat de FCSB și CSA Steaua.

Mai multe știri din Liga 1: 

O căruță de bani și postul de antrenor! » Mizele reale puse în joc la Sepsi - FCU Craiova, „finala” pentru play-off

Mini-play-off șocant: Farul e cât FCSB și Rapid la un loc!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
parintele.gurgui
parintele.gurgui  •  16 Martie 2023, 18:27

attur de ce esti dornic sa ne arati cat de prostalau si needucat esti??/ esti un neam prost de stelist facut la apelul de seara sau in staulul ciobanului din pipera. toti mergem ***..pe echipele tale favorite.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  16 Martie 2023, 07:24
Postat de parintele.gurgui pe 15 Martie 2023, 19:58

Ce a fumat Mititelul??...Cel mai tare brand al ultimilor ani e CFR Cluj cu 5 titluri castigate!! Sa-i spuna ceva si brutarului cu tupeu de neam prost!

Da,prost raspopit,mare "brand" chefere !!!! Cu o mie de suporteri,intrată-iesita-politic din faliment,cu patru din cinci campionate ciordute,cu 30 de "meleoane " datorie,fără 1 UNA BUCATĂ!!!!! jucător român vândut "afară " pe mai mult de 100 de mii,....DA,e super-brandul proștilor ca tine !!!! Noroc că prostia nu doare,că te-ai tăvăli in chinuri,noroc că nu se vede,că n-ai ieși din casă, dar noi știm realitatea::: cel mai mare "brand" chefere și cel mai mare prost tu (la concurență imensă cu ***).....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  15 Martie 2023, 21:35

Dacă tu ești ***! Normal ca fcsb este peste toate fiind steaua adevărată. Dar să lauzi dușmanul, și sa spui ca olteni asa și așa. Asa vum suntem noi, suntem acolo, dar nu ne pasa de părerile acestui individ. Dar de ce dracu vorbește el de olteni când a distrus brandul olteni și laudă dușmanul. Acuma ce mai ziceți fani, ca Fcu Craiova este echipa lui Becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează