Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 10:18 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 11:45

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a prefațat derby-ul contra rivalei din oraș, CS Universitatea Craiova, din runda cu numărul 15 din Superliga. 

  • Partida CS Universitatea Craiova - FCU Craiova se dispută sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 21:15, și poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport și Digi Sport 1

Ultima etapă a sezonului regular din Superliga aduce față în față cele două echipe din Craiova: CS Universitatea și FCU. 

Adversarii se înclină în fața lui Mircea Lucescu: „O legendă a fotbalului ucrainean. Respect!”
STRANIERI
Adversarii se înclină în fața lui Mircea Lucescu: „O legendă a fotbalului ucrainean. Respect!”

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, crede că rivala din oraș are 51% șanse să se impună în fața echipei pe care o conduce. 

Trupa antrenată de Giovanni Costantino nu se poate baza pe mijlocașul argentinian Juan Bauza (27 de ani), încă în convalescență după accidentarea la umăr. Mititelu spune că nici belgianul William Baeten nu va putea fi folosit, chiar dacă el a revenit zilele trecute la antrenamente după accidentare.

Adrian Mititelu a prefațat derby-ul dintre CSU și FCU Craiova: „Ne lipsesc Baeten și Bauza”

„Problema este că ne lipsesc doi jucători de mare valoare. Imaginați-vă la CSU să nu joace nici Ivan (n.r. - Andrei), nici Mitriță (n.r. - Alexandru). 

Cam așa sunt Bauza și Baeten la noi. Cred că dacă n-ar juca Mitriță la CSU, ar plânge mai rău… «Aoleu, nu îi avem pe Mitriță și pe Ivan».

Sâmbătă jucăm fără Mitriță și Ivan în varianta noastră. Dar avem jucători de viteză, avem jucători buni, care pot să facă diferența. 

Sunt Bahassa, Sidibe, Chițu, jucători care pot oricând să bage spaima în adversari”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit Sport Total FM

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova: „CSU are 51% șanse să se impună în fața noastră”

„E un meci în care ei pornesc favoriți. Suntem conștienți de asta, chiar dacă și ei trec printr-un moment mai puțin bun. Au totuși valoare, calitate, experiență, multe meciuri pe care le-au câștigat și au căpătat o anumită aură și curaj.

Dacă îi batem noi, nu le va fi foarte bine. E un meci cu dublă conotație. Pe lângă puncte, cred că mai important e orgoliul cu noi. 

Se vor autodepăși și va fi un meci greu. Eu zic că este un meci în care ei au 51% șanse să câștige”, a mai afirmat Adrian Mititelu, conform sursei citate anterior. 

VIDEO. Match Preview CSU Craiova - FCU Craiova

Citește și: 

CFR Cluj, în negocieri cu un fotbalist de națională. Cristi Balaj: „Cred că și el vrea”

Finanțatorul din Superligă și-a făcut planurile după plecarea antrenorului: „Suntem cumva pierduți. Acum vine el, va fi Prepeliță II”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”