FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCU CRAIOVA

VIDEO Adrian Mititelu, acid la declarații imediat după CFR - FCU: „A fost prostituție! Bodescule, știu ce faci!”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de , - Publicat vineri, 02 iunie 2023 09:46 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 10:03

Adrian Mititelu a stat câteva zeci de minute bune până a coborât de la tribuna oficială a stadionului din Cluj. Apoi s-a întâlnit cu Neluțu Varga, patronul CFR-ului, însă la declarații s-a descătușat la adresa arbitrajului. 

„CFR a fost în 13 oameni. Trebuia să nu se mai dea barajul între echipa care a câștigat play-out-ul și locul 3. Nu mai era niciun scandal, nu mai încurcam lumea. A fost nevoie de o prostituție foarte mare ca să meargă CFR în Europa

Ziua decisivă pentru Dan Petrescu și CFR Cluj! Antrenorul a dat deja răspunsul: „Eu vreau, dar am nevoie de asta!”
CFR CLUJ
Ziua decisivă pentru Dan Petrescu și CFR Cluj! Antrenorul a dat deja răspunsul: „Eu vreau, dar am nevoie de asta!”

Înfrângerea a fost nemeritată. Cu Bauza în teren altul era scenariul. Ei nici cu 2 oameni în plus n-au fost foarte fermi pe tereni. Mi-am făcut speranțe și îmi pare rău. N-am răpus balaurul. S-a văzut clar ce a fost, Flacăra Moreni, Victoria București. Cam așa ceva”, a zis Adrian Mititelu. 

Atac la FRF și Bodescu 

Patronul oltenilor e convins că ajutorul primit de CFR Cluj are de a face cu intervenția lui Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF. 

„Pentru mine n-a fost o surpriză. Asta e! Nu știu dacă cei de la CFR sunt implicați direct. Dar au cu ei o Zeița Fortuna, arbitrii au o telepatie cu ei. Noi avem arbitri buni în România, dar sunt unii...

Acest Popa (n.r Cătălin Popa - arbitru VAR la CFR - Craiova) e executantul lui Bodescu. Vă spun eu. Deci Bodescule, știu tot! Și o să dovedesc. La anul trebuie să fim mai buni, să-i batem și cu arbitrii”, a mai zis Adrian Mititelu. 

CITEȘTE MAI MULTE ȘTIRI:

Adrian Mititelu jr, mesaj incredibil despre oficialul FRF: „Îi fac plângere la DNA. Îmi spunea cum îl va executa pe Gigi Becali”

Ion Crăciunescu n-a avut milă de Istvan Kovacs: „Nu înțeleg! Nu ai cum, oricât ai vrea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  02 Iunie 2023, 15:00
Postat de ...kuba. pe 02 Iunie 2023, 13:22

Cristescule, lasa bautura!

Ce facurati scubita ?? :)))) ce dulce a.fost sa sperati pana in ultimul meci ca la Sepsi si sa pierdeți ca intotdeauna hahahah

Ciheya
Ciheya  •  02 Iunie 2023, 13:54
Postat de ...kuba. pe 02 Iunie 2023, 13:22

Cristescule, lasa bautura!

Cum sa ma las daca tu esti chelnerul meu preferat? acum mars si mai adu o damigeana sa avem ce bea cand ne uitam la meciurile din cupele europene ale echipei mititeliene.

...kuba.
...kuba.  •  02 Iunie 2023, 13:22
Postat de Ciheya pe 02 Iunie 2023, 12:04

iar vorbeste mititelu doar ca sa nu taca. pe langa anomalia asta cu barajul intre o echipa de podium cu una abia scapata de la retrogradare si cu probleme financiare. ca de obicei, mititelu acuza, e razboinic de carton, arunca vorbe aiurea si cand e vorba de fapte face o mare PAUZA. Nu numai ca nu va face nicio plangere dar chiar va pune batista pe tambal pt ca si el e parte din acest sistem. Ani de zile a stat in insolventa si a obtinut licenta pe "combinatii", a facut blaturi in stanga si in dreapta, chiar si in campionatul asta a avut meciuri in care arbitrii l-au impins de la spate etc. De 2 saptamani plange ca vrea sa faca fuziune cu CS ca nu mai are bani si nu-l baga nimeni in seama. Stadionul e mereu gol cand joaca muhaelele sale sub acronimul din 3 litere fcu, cu emblema si culorile furate de la U Cluj. Nimeni in Craiova nu-l mai suporta pe acest scandalagiu si incompetent.

Cristescule, lasa bautura!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close