FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO Adrian Mititelu, ironii la adresa lui Dinamo: „Falimentul le-ar spăla din păcatele trecutului, ar reveni mai curați din ligile inferioare”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2022 19:19 / Actualizat vineri, 08 iulie 2022 21:04

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul celor de la FCU Craiova, a vorbit despre situația celor de la Dinamo, după ce echipa a retrogradat.

Deși o consideră o pierdere pentru fotbalul românesc, Mititelu îi îndeamnă pe dinamoviști să declare falimentul pentru a putea reveni apoi „mai curați și respectați”. 

Adrian Mititelu reaprinde războiul cu CS Universitatea Craiova: „În lipsa noastră au furat tot!”
FCU Craiova
Adrian Mititelu reaprinde războiul cu CS Universitatea Craiova: „În lipsa noastră au furat tot!”

VIDEO Adrian Mititelu, despre situația lui Dinamo: „Falimentul e o operație pe care trebuie să o facă”

„Îmi pare rău pentru Dinamo, sper să se reorganizeze și să revină cât mai repede. Chiar dacă am mai dat niște declarații la adresa lor, spun că e o mare pierdere pentru fotbalul românesc. Cred însă că falimentul este o operație pe care trebuie să o facă. 

Ar spăla și păcatele trecutului, pentru că Dinamo a fost înființată de regimul comunist bolșevic direct în Liga 1. Să o ia din ligile inferioare și vor reveni mai curați, mai puternici și mai respectați”, a declarat Adrian Mititelu. 

Adrian Mititelu nu-l iartă pe ministrul Novak: „Un amatorism cras”

Patronul oltenilor a comentat și ordinul impus de ministrul Eduard Novak, acela în care impune obligativitatea unei ponderi de cel puțin 40% a sportivilor români în toate competițiile naționale intercluburi.

N-are nicio șansă. Domnul ministru e într-o mare eroare. Ar trebui să citească tratatul de la Lisabona și își va da seama că e imposbil să se aplice o astfel de reglementare. Pe de altă parte, nu poți modifica Legea sportului cu un ordin de ministru.

Mai mult, nu poți veni în toiul unei competiții cu o regulă nouă. Sunt niște chestiuni care arată un amatorism cras. A fost total neinspirat domnul ministru”, a mai spus Mititelu. 

FCU Craiova este una dintre echipele din Liga 1 care are de suferit după această decizie. GSP.RO a analizat toate meciurile din sezonul trecut, iar dacă regula impusă acum de Novak s-ar fi aplicat, doar două echipe ar fi avut probleme! 

Prima e UTA Arad care a avut un procentaj de străini de 64,4% pe meci. Iar cea de-a doua formație, FCU Craiova cu un procentaj de 63%.

Formația care n-ar avea niciun fel de probleme, lider detașat la numărul mic de jucători străini folosiți: FCSB, cu un procentaj de 13,6%

Citește alte știri din Liga 1:

Imagini dezolante în Trivale, la evenimentul de prezentare a lotului » Dică, Savu, Săndoi sau Bourceanu, în fața unor tribune goale
DEMONSTRATIV
Imagini dezolante în Trivale, la evenimentul de prezentare a lotului » Dică, Savu, Săndoi sau Bourceanu, în fața unor tribune goale
Rapid și FCSB au bătut palma » Anunțul făcut de giuleșteni
RAPID- FCSB
Rapid și FCSB au bătut palma » Anunțul făcut de giuleșteni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
TzurcanuDePitesti
TzurcanuDePitesti  •  11 Iulie 2022, 08:46

ciob de oala sparta. fără educație , rău ii văd locul cuprind înapoi la. singur între pereți. vorbesc indivizi ca tine și alții ca tine care uite ca ati fost pușcăriași. cel Putin cine îl văd pe fi-tau monument mare *** pictat și în cerul gurii arata ca se chinuie și azi sa înțeleagă dece cuvintele au fost inventate. și au fost inventate pentru a ascunde adevarul. mi-e sila

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gregoryhf
gregoryhf  •  10 Iulie 2022, 13:13
Postat de flosud97 pe 09 Iulie 2022, 09:32

Cap de pluta, nu à iesit conditionat ci pedeapsa ia fost revocata, adica à fost gasit nevinovat, acum mititelu va da statul roman in judecata la cedo si va castiga pentru Cele 20 de luni de inchisoare facute, si va lua cateva zeci de milioane de euro, stii ça toti care au facut puscarie si au iesit pe urma si erau nevinovati, au castigat procesele contra statului,

au castigat procesele dar despagubirile au fost mici.

roccobarocco48
roccobarocco48  •  09 Iulie 2022, 17:38

mititeluleee de ce nu eviti tu raspunsurile la intrebarile astea mai grele asa...?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează