FOTBAL  »  Superliga  »  DEMONSTRATIV

Imagini dezolante în Trivale, la evenimentul de prezentare a lotului » Dică, Savu, Săndoi sau Bourceanu, în fața unor tribune goale

FOTO: Captură @Digi Sport 1
FOTO: Captură @Digi Sport 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2022 23:05 / Actualizat vineri, 08 iulie 2022 23:49

FC Argeș și-a prezenat lotul și echipamentul pentru sezonul viitor. Evenimentele din Trivale au început cu un meci demonstrativ între gloriile alb-violete și o echipă denumită „Liga Legendelor”, formată din foști internaționali sau fotbaliști importanți trecuți prin Liga 1. A urmat un test între FC Argeș și CS Mioveni, încheiat 2-2.

Oficialii lui FC Argeș au pus la cale o serie de evenimente atractive pentru prezentarea lotului, dar și noului echipament. Din păcate, fanii nu au răspuns invitației făcute de Jean Vlădoiu. Doar câteva sute de persoane au putut fi observate în imaginile prezentate de televiziune. 

În meciul care a închis seara, FC Argeș a remizat cu rivala argeșeană CS Mioveni, scor 2-2. 

FINAL » FC Argeș Legends - Liga Legendelor 0-3

  • 0-3: În minutul 53, Marius Chițu a fructificat o acțiune superbă construită de Sânmărtean și Ayza.
  • 0-2: În minutul 47, Lucian Sâmărtean a înscris un gol superb, cuun lob de la 18 metri.
  • 0-1: Sorin Frunză, în minutul 13, l-a învins pe Bogdan Argeș Vintilă cu un șut la colțul scurt.

Nume importante din istoria fotbalului românesc au fost prezente la evenimentul din Trivale.  Din echipa legendelor lui FC Argeș nu au lipsit Bogdan Argeș Vintilă, Dan Coman, Emil Săndoi sau Nicolae Dică. Printre „Legendele României” s-au numărat Florin Gardoș, Adrian Iencsi, Alexandru Bourceanu, Lucian Sânmărtean, Sorin Frunză sau Roberto Ayza. 

Imaginile din Trivale au fost dezolante. Peluzele erau complet goale, iar la Tribuna II erau doar câteva zeci de persoane.

Lotul legendelor argeșene

  • Dani Coman, Bogdan Argeș Vintilă, Daniel Mogoșanu, Augustin Eduard, Mircea Stan, Marius Radu, Emil Săndoi, Dănuț Șomcherechi, Vasile Popa, Vali Năstase, Marius Stoica, Daniel Bălașa, Claudiu Cornaci, Iulian Tameș, Iulian Crivac, Gabi Dumitru, Jean Barbu, Nicolae Dică, Aurel Ancuța, Adrian Dulcea, Cristi Bratu, Marian Jilăveanu, Mihai Drăguș, Doru Toma, Doru Slutu, Nicolae Dică

Lotul legendelor României

  • Florin Nedelcu, Vicențiu Dragomir, Bogdan Stoica, Adrian Iencsi, Daniel Bălan, Romulus Buia, Florin Gardoș, Alexandru Bourceanu, Gigel Coman, Roberto Ayza, Florentin Petre, Lucian Sânmărtean, Marian Savu, Sorin Frunză

Programul zilei pe arena „Nicolae Dobrin” din Pitești:

  • Ora 18:30 – meci demonstrativ FC Argeș Legends – România Legends
  • Ora 19:45 – prezentare proiect comercial FC Argeș
  • Ora 20:15 – prezentarea echipei și a noului echipament
  • Ora 21:00 – meci amical FC Argeș – CS Mioveni

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Mișcări de trupe la Dinamo » Steliano Filip și alți 4 fotbaliști au plecat! + cine e noul transfer al „câinilor”

Mihai Stoica a început ironiile la adresa Rapidului înainte de derby-ul din Giulești : „Am o rolă nouă de leucoplast și vreau să o folosesc”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
istet10
istet10  •  09 Iulie 2022, 16:09

Pai nu oamenii din Pitesti l-au ales pe primar?

simek2006
simek2006  •  09 Iulie 2022, 08:02

Pai cine sa vina fratilor..de la tv e usor..sa pozati scaunele cum sunt de rupte si pline de apa...dupa ploaia aia ce sa facem noi..pe bune spiritul suporterilor va reveni cand se va face stadion nou!!!!!

thiamarcos
thiamarcos  •  09 Iulie 2022, 04:34

Spectacolul dezolant este rezultanta directa a faptului ca isi baga politicul coada in domeniul sportiv. Oamenii din Pitesti sunt satui de primarul asta care incearca sa-si aroge tot felul de merite, ma mir ca nu a avut inca pretentia sa stea pe banca rezervelor in timpul meciurilor, langa antrenor. Dupa ce s-a laudat cu "contributia" lui manageriala la club la modul gretos, de parca el calificase echipa in playoff, primarul a arata azi cam cat de bun administrator este: sa-mi fie iertat, dar, cu cateva exceptii, termenul de "legenda" e o palarie prea mare pentru cei care au fost azi in teren. Culmea stiti care este? Ca lipsa spectatorilor a fost norocul primarului, ca daca veneau cateva mii, izmenitul asta o patea ca Firea cand a vrut sa se lipeasca de Halep ca sa-si creasca cota politica, stiti patania de pe stadion...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close