FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CHINDIA 0-1

Adrian Mititelu, discurs furibund: „Dă-o dracului de posesie! Mi-e frică să nu retrogradăm!” + Probleme în vestiar: „Jucătorii au avut nemulțumiri”

Adrian Mititelu, discurs furibund: „Dă-o dracului de posesie! Mi-e frică să nu retrogradăm!” FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
Adrian Mititelu, discurs furibund: „Dă-o dracului de posesie! Mi-e frică să nu retrogradăm!” FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 23:20 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 00:17

Adrian Mititelu, care a confirmat pentru Gazeta Sporturilor că e de acord cu plecarea lui Marius Croitoru de la cârma FCU Craiova, avusese, în prealabil, un discurs extrem de agresiv la adresa propriei echipe, nemulțumit de eșecul suferit pe teren propriu cu Chindia, 0-1

Dacă la precedentele rezultate negative fusese ceva mai împăciuitor, Mititelu a renunțat de această dată la „haina diplomației”. Finanțatorul lui FCU Craiova a dat frâu liber frustrării și a recurs inclusiv la jigniri la adresa jucătorilor, făcând referire la vizita pe care a făcut-o în vestiar la finalul meciului.

Marius Croitoru a plecat de la FCU Craiova » Mititelu a început căutările pentru noul antrenor: „Mi-au venit multe propuneri pe WhatsApp”
FCU CRAIOVA
Marius Croitoru a plecat de la FCU Craiova » Mititelu a început căutările pentru noul antrenor: „Mi-au venit multe propuneri pe WhatsApp”

Adrian Mititelu, discurs necruțător după 0-1 cu Chindia: „Dă-o dracului de posesie! Nu știu dacă mai putem să rămânem în Liga 1”

„Dă-o dracului de posesie, eu m-am săturat de posesie. Eu am văzut mingea doar la Chindia. A fost un meci foarte urât, cum rar mi-a fost dat să văd. E un joc care m-a dat peste cap. 

Parcă e o altă echipă, nu-i mai recunosc. Tot am zis că e o chestiune de moment, că mai sunt și perioade proaste, jocul de azi nu are nicio legătură cu ce-mi doresc eu. Sunt dărâmat!

Mi-e rușine de jocul ăsta. Mi-e rușine să mai spun de play-off. Nu știu dacă mai putem să rămânem în Liga 1 cu jocul ăsta”, ”, a afirmat, într-o tiradă fără precedent în acest sezon, finanțatorul oltenilor, conform Antena Sport.

Adrian Mititelu, foc și pară: „Joc lamentabil! Cum să mă bat eu cu CSU?”

Adrian Mititelu și-a continuat discursul, amenințând că, la cum arată lucrurile în prezent, nu mai e dispus să investească nici măcar un cent în Bănie.

Jocul de azi e o rușine. Cum să mă mai bat eu cu CSU cu un astfel de joc? Sunt jucători pe care nu mai recunosc. Vin și ei la stadion să joace fotbal din când în când. Jocul este lamentabil. Eu nu pot uita să văd rezumatul. Echipa e în cădere liberă, am simțit asta.

S-a umplut paharul, sunt dărâmat și nu mai chef să fac ceva în fotbal. Avem condiții de play-off și jucătorii sunt plătiți bine. Nu ai cum să iei 6 puncte în următoarele meciuri, nu e nicio perspectivă. Trebuie să ne gândim anul ăsta să nu retrogradăm. 

Concluzia e că meciul ăsta mi-a schimbat toate planurile, mi s-a luat gândul de la play-off. N-am văzut în vestiar ceva să mă încânte. Nimeni n-a putut să-mi dea o explicație. Doar niște povești ale lui Croitoru, dar ce să fac eu cu ele”, a mai spus afaceristul oltean, conform sursei citate. 

Probleme în vestiar la FCU Craiova 

„Am vorbit în vestiar cu Marius. El a venit croit să plece. A zis că simte că nu mai poate să facă nimic. Eu chiar nu m-am gândit că voi ajunge vreodată aici. Nu vă ascund că erau anumite nemulțumiri din partea unor jucători despre ce se întâmplă la echipă. Eu am fost împăciuitor, am încercat să îi împac. Am auzit niște ofuri și am încercat să le transmit semnale de unitate. Era o atmosferă mai proastă. Pe fondul acesta de reproșuri.

Să fim serioși, aveau o primă importantă azi, apoi prima și mai importantă pentru calificarea în play-off. La Craiova tot timpul există aceste scenarii când echipa merge prost. Au fost și sunt anumite nemulțumiri, dar nici vorbă să îl fi trădat jucătorii”, a reacționat Adrian Mititelu și la „Digi Sport Special”. 

Întrebat dacă s-a gândit la un posibil înlocuitor, Mititelu a spus: „Eu nu pot să aduc pe oricine, nu vreau pe cineva mediocru. M-am săturat de aceiași antrenori care se tot plimbă pe la toate echipele. N-am nicio idee, deja mi-au venit multe propuneri pe WhatsApp”.

VIDEO Popadiuc a adus depresia în Bănie Golul care i-a semnat sentința lui Marius Croitoru

Citește și alte știri despre FCU Craiova 1948: 

EXCLUSIV Adrian Mititelu confirmă pentru GSP: i-a decis soarta lui Marius Croitoru

VIDEO Chindia dă lovitura cu FCU Craiova! 3 victorii în 3 meciuri pentru Toni Petrea. Clasamentul ACUM

FOTO Intrare criminală la UTA - CFR » Arbitrul a luat decizia greșită, dar a fost salvat de VAR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
socratead
socratead  •  11 Octombrie 2022, 15:50
Postat de koukourigou pe 11 Octombrie 2022, 12:05

A fost un aranjament intre jucatori si Mititelu ca sa-l izgoneasca pe Croitoru care se incapatana sa nu plece. Nu vad ce antrenor cu minim de discernamant ar mai vrea sa vina la FCU. Poate Dica sau Trica sau alta Ica

Total de acord. Poate si un oi dupa ce inmormanteaza echipa geamana...

socratead
socratead  •  11 Octombrie 2022, 15:47

Mtitelu minte sucita... Are antrenor la sfarsitul anului trecut cu care echipa joaca foarte bine si il schimba... Dar mai preus de fotbal, cum ajung asemenea oameni cu asemenea nivel sa aiba bani in Romania? Parca atunci cand ni s-a vandut acest sistem in urma cu 30 de ani parca era vorba de meritocratie si societatea in care "valorile" sunt recunoscute. Mititelu meritocrat si o valoare... :))))

radufl
radufl  •  11 Octombrie 2022, 13:19

Clubul intelectualilor și sportivilor de înaltă ținută din Bănie.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close