FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCU CRAIOVA 1-0

FOTO Mititelu face acuzații grave după penalty-ul neacordat cu Farul: „El are putere foarte mare în fotbalul românesc, controlează tot. E «cosa nostra», o să ajungem la DNA!”

Adrian Mititelu +4   FOTO
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 22:30 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 23:24

Patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, a făcut o serie de acuzații după meciul pierdut cu Farul, 0-1.

Mititelu a vorbit despre Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, pe care-l acuză că a trimis arbitrii la Constanța cu tema ca FCU Craiova să fie învinsă.

Oltenilor nu le-a venit să creadă că n-au primit penalty » Decizie controversată în Farul - FCU Craiova + verdictul specialistului: „Fault clar și penalty!”
Farul - FCU Craiova 1-0
Oltenilor nu le-a venit să creadă că n-au primit penalty » Decizie controversată în Farul - FCU Craiova + verdictul specialistului: „Fault clar și penalty!”

Adrian Mititelu, acuzații după Farul - FCU Craiova 1-0

„Am vorbit cu jucătorii noștri, cu cei serioși, nu cei plângăcioși, acea fază e foarte clar de penalty și al doilea galben pentru jucătorul de la Constanța. Dacă era în careul nostru, în 5 secunde era pusă pe var. Nu e o surpriză pentru mine.

Acest Iulian Călin e omul de încredere al lui Bodescu. Bodescu conduce arbitrajul, el face, el drege, Vassaras acoperă doar, ca să fie pus unul care să fie înjurat și ei să aibă liniște.

Iulian Călin e membru PNL și va fi promovat pe lista UEFA de Bodescu! 

Bodescu taie și spânzură, are probleme cu mine că n-am achiesat la ce a vrut el. O să vina momentul când o să vorbesc. El e cel mai important om din FRF, fotbalul românesc e condus de el. Burleanu e mai mult plecat, Bodescu face jocurile, arbitrajul e «afacerea» lui.

El are putere foarte mare în fotbalul românesc, a trimis o brigadă cu temă clară. Nu spun că cei de la Farul sunt implicați, ci e legat de noi, trebuie să pierdem cu orice preț. Nu-i acuz pe cei de la Constanța. Dar Hagi, fiind un nume foarte mare, ei vor să fie într-o relație bună cu el, să nu-l supere. Au îmbinat utilul cu plăcutul acum.

O să duc și eu dovezi la Comisii dacă mă cheamă și o să ajungem la DNA. Am probe, nu doar informații. Degeaba le duc acum, că n-au chef de ele, au treburi mai importante. Bodescu are legături politice în ambele partide care conduc țara, intră în jocuri de culise, face afaceri la nivel mare. Controlează și Adunarea Generală, partidele controlează fotbalul românesc. 

E «cosa nostra» (n.r. mafia siciliană), o variantă mai mică! Spun adevărul, chiar dacă pare o nebunie! Controlează sistemul”, a spus Mititelu la Orange Sport.

Reacția lui Bodescu

Mititelu face acuzații grave după penalty-ul neacordat cu Farul: „El are putere foarte mare în fotbalul românesc, controlează tot. E «cosa nostra», o să ajungem la DNA!”
Gabriel Bodescu

Oficialul FRF nu a dorit să intre în direct la postul TV pentru a-i răspunde lui Mititelu, dar moderatorul emisiunii, Dan Udrea, a redat mesajul transmis de acesta celor din regie: „Gabriel Bodescu spune că de fiecare dată când au fost acuzații la adresa lui și Comisiile FRF au judecat spețele nu s-a adeverit nimic și că e transformat într-o țintă falsă de oameni care vor să-și ascundă eșecurile în spatele acestor vorbe”.

Conflictul Bodescu - Mititelu nu e la primul episod

Și în vara lui 2023, după barajul pentru Europa pierdut de FCU Craiova în fața lui CFR Cluj, scor 0-1, familia Mititelu a lansat mai multe acuzații la adresa lui Gabriel Bodescu.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

Oltenilor nu le-a venit să creadă că n-au primit penalty » Decizie controversată în Farul - FCU Craiova + verdictul specialistului: „Fault clar și penalty!”

FCU Craiova a cerut penalty în minutul 76 al meciului cu Farul, la scorul de 1-0 pentru constănțeni. Damien Dussaut, apărătorul gazdelor, a pus talpa pe piciorul lui Gabriel Compagnucci.

În minutul 76, Bauza a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, lateral dreapta. Compagnucci a urmărit mingea și a reușit să o împingă cu vârful piciorul drept. Dussaut a ajuns cu o fracțiune de secundă mai târziu și l-a lovit cu talpa.

FOTO. FCU Craiova a cerut penalty în meciul cu Farul

„Centralul” Andrei Moroiță nu a dictat lovitură de la 11 metri. Cu fundașul Compagnucci căzut în careu, oltenii au trimis balonul în afara terenului și au cerut o analiză din camera VAR.

Iulian Călin și Valentin Avram, responsabili cu arbitrajul video astăzi, au revăzut acțiunea și au confirmat decizia inițială, spre nemulțumirea staff-ului lui FCU Craiova.

Și Adrian Mititelu, finanțatorul grupării oltene, a privit consternat momentul. 

Constantin Zotta, expertul Orange Sport în arbitrajul, consideră că FCU Craiova ar fi trebuit să primească penalty: „Vedem cum ambii jucători încearcă să joace mingea. Jucătorul atacant ajunge primul, lovește mingea, iar fundașul vine cu piciorul întârziat și lovește adversarul cu talpa. E o lovitură liberă evidentă. Fiind în suprafața de pedeapsă, e penalty evident. E chiar clar! Nu știu ce aș putea spune mai mult”.

FCU Craiova s-a plâns și runda trecută de arbitraj

FCU Craiova s-a plâns de arbitraj și la capătul eșecului cu Rapid, scor 3-4, de runda trecută: 

Faulturi neacordate pentru noi, o disperare să îi aducă peste noi ce nu am văzut. E o decizie incorectă la penalty. A apropiat corpul de mână. A fost o lovitură liberă înainte, mă mir că nu s-a dus cu mingea până în careu. E greu aici, e presiune. Am văzut clar, auturi clare care s-au dat pentru ei.

E ușor să le vezi. Nu am mai ținut de minge, s-a creat o panică, cu presiunea publicului, a arbitrului. Ne-a destabilizat asta, aveam meciul în mână. Când vezi astfel de lucruri, parcă e și greu să fii supărat. Vorbesc strict de acest meci, de la 1-0 pentru noi le-a dat faulturi foarte usor. Nu au fost, nu că le-au dat ușor. De la 3-1 ne-au dat două goluri

- Vlad Achim, mijlocaș FCU Craiova

VIDEO. Gigi Becali a făcut calcule pentru play-off: „Poate doar Hagi ține cu noi”

Citește și alte știri din Superligă: 

Ce s-a întâmplat în Giulești, în ziua premergătoare derby-ului Dinamo - Rapid
Dinamo - Rapid
Ce s-a întâmplat în Giulești, în ziua premergătoare derby-ului Dinamo - Rapid
Alexandru Mitriță, iritat înaintea derby-ului: „Ce să facem? Să ne dăm la o parte, ca să câștige Steaua campionatul?”
CSU Craiova - FCSB
Alexandru Mitriță, iritat înaintea derby-ului: „Ce să facem? Să ne dăm la o parte, ca să câștige Steaua campionatul?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (197)
nea_marin
nea_marin  •  30 Ianuarie 2024, 20:47
Postat de terra.nova pe 30 Ianuarie 2024, 18:40

Ooofff oooofff kubaaa meaaa ce-ti mai merge guritaaa bai leanooo

Bleah

terra.nova
terra.nova  •  30 Ianuarie 2024, 18:40
Postat de nea_marin pe 30 Ianuarie 2024, 13:32

Bleah

Ooofff oooofff kubaaa meaaa ce-ti mai merge guritaaa bai leanooo

nea_marin
nea_marin  •  30 Ianuarie 2024, 13:32
Postat de terra.nova pe 30 Ianuarie 2024, 10:59

Te ascunzi ca stii care e adevarul :)) cand nu ai curaj de un telefon ce sa vb de intalniri :)) ti-am mai spus cand iti faci curaj macar de un tel vb pana atunci macani degeaba

Bleah

Vezi toate comentariile (197)
Comentează