FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Adrian Mititelu insistă pentru un antrenor de la o echipă din Superliga » Decis să-i achite clauza de reziliere

Emil Săndoi e noul favorit al lui Adrian Mititelu pentru banca tehnică a celor de la FCU Craiova, susțin sursele GSP.
Emil Săndoi e noul favorit al lui Adrian Mititelu pentru banca tehnică a celor de la FCU Craiova, susțin sursele GSP.

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 19:47 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 20:59

Rămasă fără antrenor după demiterea lui Nicolae Dică, FCU Craiova, locul 14 în Superliga, va fi condusă de interimarul Dumitru Vasilică și la meciul cu Farul. Din informațiile GSP, patronul Adrian Mititelu va instala un antrenor principal cu licență PRO în perioada în care campionatul va fi întrerupt pentru meciurile echipei naționale a României din preliminariile Euro 2024.

  • FCU Craiova - Farul are loc duminică, de la 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1

Calculele conducătorilor olteni sunt ca noul tehnician să aibă timp să cunoască lotul de jucători și să pregătească derby-ul cu Dinamo, programat pe 16 septembrie, în deplasare.

FCU Craiova a adus un jucător din Turcia » Mititelu încearcă să rezolve marea problemă a echipei
FCU CRAIOVA
FCU Craiova a adus un jucător din Turcia » Mititelu încearcă să rezolve marea problemă a echipei

Adrian Mititelu insistă pentru Marius Măldărășanu și este decis să-i achite clauza de reziliere de 50.000 de euro

După ce a fost refuzat de Marius Șumudică, Adrian Mititelu a testat mai multe variante. La Ilie Stan ar fi renunțat repede, după ce fanii nu l-au agreat pe "Iliesta".

Surse din apropierea clubului din Bănie susțin că noul antrenor va fi ales dintre Emil Săndoi (58 de ani) și Marius Măldărășanu (48 de ani).

Săndoi este liber de contract, după despărțirea de selecționata de tineret a României U21, iar Măldă este sub contract cu Hermannstadt.

Sursele GSP.ro afirmă că Măldărășanu ar fi prima opțiune, iar Mititelu speră să-l poată "extrage" în perioada următoare de la formația sibiană și să-l aducă antrenor la FCU Craiova, împreună cu președintele Dani Coman.

Mititelu este decis să achite clauza de reziliere de 50.000 de euro pe care antrenorul lui Hermannstadt o are "în oglindă" stipulată în contract.

Adrian Mititelu insistă pentru un antrenor de la o echipă din Superliga » Decis să-i achite clauza de reziliere
Marius Măldărășanu (sursă foto: Facebook@ Hermannstadt)

Marius Măldărășanu și-a prelungit contractul până în 2025 cu Hermannstadt 

Numai că lucrurile nu sunt chiar simple. Din informațiile GSP.ro, Marius Măldărășanu nu este interesat, în acest moment, să plece de la Hermannstadt, club care i-a prelungit contractul pentru următoarele două sezoane, până în 2025.

Tehnicianul se simte foarte apreciat la Sibiu, iar apropiații acestuia povestesc că „Măldă” nu este adeptul să rupă contracte din proprie inițiativă și să preia altă echipă în plin sezon.

Măldărăşanu o antrenează pe FC Hermannstadt din 2021, după ce anterior le-a pregătit pe Astra II, Astra Giurgiu şi Metaloglobus Bucureşti.

Hermannstadt se află pe locul 9 în Superliga, cu 8 puncte din șase meciuri, la egalitate cu Dinamo.

Rodion Cămătaru nu se vede președinte la FCU Craiova

Conform unor apropiați ai clubului FCU Craiova, Adrian Mititelu ar fi încercat să-l convingă pe Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al Craiovei Maxima, să preia funcția de președinte și să lucreze cu Emil Săndoi, antrenor.

Contactat de GSP.ro, „Cami” a negat informația. „Nu știu de unde a ieșit această informație. N-am avut nicio discuție cu Adrian Mititelu despre postul de președinte. Nu mă tentează. Am o vârstă și nu am mai activat de mult în fotbal", a declarat Rodion Cămătaru, care a mai fost ofertat de FCU Craiova și anul trecut.

Emil Săndoi: „Eu n-am treabă cu nimeni, am spus de fiecare dată că susțin fotbalul craiovean”

În ceea ce-l privește pe Emil Săndoi, acesta este perceput ca foarte bun prieten cu Sorin Cârțu, inamicul numărul 1 al lui Adrian Mititelu. 

Contactat de GSP.ro și întrebat dacă acesta ar putea reprezenta un motiv pentru care să nu fie ales antrenor la FCU Craiova, Săndoi a precizat: „La noi în țară sunt peste tot numai scenarii. N-am vorbit nu nimeni din conducerea clubului. Eu n-am treabă cu nimeni, am spus de fiecare dată că susțin fotbalul craiovean”. 

Citește și alte articole:

FCSB, ești atentă? » Fotbalistul împrumutat de roș-albaștri în Superliga, mai în formă decât Tavi Popescu

Mihai Stoica dezvăluie 3 transferuri ratate de FCSB: „E o mare problemă. Cum să te bați cu ei?”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (16)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  02 Septembrie 2023, 15:07

Ia, Ba, *** pe Napoli 10.0 …. Si asa e circ la clona asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Nea.Marin
Nea.Marin  •  02 Septembrie 2023, 14:30

Vine Prepelita, secundul lui Dragan

capatana
capatana  •  02 Septembrie 2023, 12:38

Ne pregatim de Napoli X

Vezi toate comentariile (16)
Comentează