FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica dezvăluie 3 transferuri ratate de FCSB: „E o mare problemă. Cum să te bați cu ei?”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 18:16 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 18:37

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a dezvăluit 3 nume de fotbaliști pe care clubul roș-albastru i-a ratat în detrimentul unor cluburi din străinătate.

A devenit o obișnuință ca fotbaliștii români de perspectivă să fie transferați de cluburi din străinătate încă de la vârste fragede. Ultimul exemplu este al atacantului Vlad Oargă, fotbalist în vârstă de 16 ani pe care Sampdoria l-a transferat de la Viitorul Cluj.

Diagnostic crunt pentru Vlad Chiricheș: „Va lipsi mult timp”
FCSB
Diagnostic crunt pentru Vlad Chiricheș: „Va lipsi mult timp”

Mihai Stoica consideră acest tip de transferuri a fi o problemă. Oficialul FCSB spune că echipele din România nu pot lupta cu cluburile din străinătate și a dat 3 exemple în care roș-albaștrii au ratat semnăturile unor fotbaliști talentați în detrimentul echipelor de afară.

Mihai Stoica dezvăluie 3 transferuri ratate de FCSB: „E o mare problemă. Cum să te bați cu ei?”

„Noi avem oameni care iau jucătorii la 15-16 ani, poate mai devreme, și îi duc afară. Am încercat să luăm jucători și ne-am bătut cu cluburi de afară. Nu am putut să reușim. E o mare problemă.

Uite, Vlad Dragomir. Am fost cu ofertă, nu s-a putut. A ajuns în Italia, la Perugia, apoi la o echipă mai subțire, acum a ajuns la Pafos, unde joacă și nu joacă.

Borbei, portar, 2003. Am făcut ofertă, nu s-a putut. A ajuns în Italia, e la Lecce acum. Sunt 4 români la Lecce. Patru români de la echipa națională sunt la Lecce. Păi, nu sunt de la noi și sunt de la Lecce. Astea-s probleme mari cu care te confrunți și nu ai cum să o rezolvi.

Cîrjan a ajuns la Arsenal. Îl știam, am făcut și noi ofertă, dar nu s-a putut. Încă un fundaș central care a fost la Oradea și a plecat și el afară.

Nu ai nicio șansă când te bați cu Inter, Fiorentina... partea proastă e că unii părinți aleg pentru copiii lor să meargă la cluburi mici de afară decât să meargă în țară”, a afirmat MM Stoica la OrangeSport. 

Vlad Dragomir, mijlocaș ofensiv în vârstă de 24 de ani, a plecat din România în 2015, de la Poli Timișoara, direct în academia lui Arsenal.

Alexandru Borbei, portar de 20 de ani de la Lecce Primavera, a plecat din România în 2020, tot de la Poli Timișoara.

Cătălin Cîrjan, mijlocaș ofensiv de 20 de ani, a petrecut 4 ani în academia lui Arsenal, adus de la Viitorul Domnești în 2019.

Mai multe știri despre FCSB:

FCSB le-a furat jucătorul de sub nas rivalelor » A ajuns la roș-albaștri, după ce a fost ofertat de Dinamo și de CS Universitatea Craiova + Câți bani a plătit Becali

Doar la FCSB e posibil! Fotbalistul a semnat rezilierea, dar joacă în continuare! Poate fi titular în derby

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
johny2003
johny2003  •  01 Septembrie 2023, 21:27
Postat de Fotbalegalpariurisihotie pe 01 Septembrie 2023, 19:54

Nu vor copiii sa fie umiliti de Becali, sa-i faca *** si nu vor sa fie "crescuti" in cultura fotbalistica a lui Gigi si in prostie. Dar partea asta nu o spun jurnalistii.

Si "jurnalistii', trebuiau pusi in ghilimele! Ca sa fim corecti...

johny2003
johny2003  •  01 Septembrie 2023, 21:25

Nu e nici o surpriza! Se stie ca *** asta fac: Rateaza!!! )))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  01 Septembrie 2023, 20:22

„Nici o zi fara pește oceanic”(era odata faimoasa reclama de la Stadionul Giulești),iar acum nici o zi pe GSP- fara vreo zece douazeci, de„ziceri” și poze de ale„mentorului”MM

Vezi toate comentariile (23)
Comentează