FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Mititelu, la doar 4 ore după ce a numit antrenor: „Mă retrag! Am promis că-mi închei cariera”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 23:35 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 23:50

Adrian Mititelu (55 de ani) susține că în „maximum 2 ani” va ieși din fotbal. El nu ia în calcul să desființeze clubul pe care-l patronează, FCU Craiova, despre care spune că ar continua cu un alt finanțator.

Adrian Mititelu a anunțat în această seară, chiar în ziua în care FCU Craiova a angajat antrenor și a rezolvat un nou transfer, că plănuiește să iasă din fotbal.

Retragerea sa din fotbal ar urma să aibă loc în următorii 2 ani. Mititelu ar fi făcut o promisiune familiei în acest sens.

S-au terminat negocierile pentru Ghencea! Gigi Becali trebuie să semneze un „bilet la ordin avalizat” » Ce înseamnă și ce își asumă patronul FCSB + câți bani mai cere CSA Steaua
FCSB - DINAMO
S-au terminat negocierile pentru Ghencea! Gigi Becali trebuie să semneze un „bilet la ordin avalizat” » Ce înseamnă și ce își asumă patronul FCSB + câți bani mai cere CSA Steaua

Adrian Mititelu anunță că iese din fotbal

„Îmi vine să fug, doi ani să plec, să nu mai aud de fotbal. Dacă n-ar fi orgoliul ăsta cu CSU și cu Rotaru, vă spun că aș termina-o definitiv. Atenție, aș termina eu, dar clubul ăsta va merge înainte. L-aș ceda, nu l-aș închide. Să fie clar!

Vorbesc doar despre mine. M-aș retrage definitiv, cred că și fiul meu ar face-o, că nu este la fel de atras de fenomen cum sunt eu.

Mai stau până vine cineva să preia clubul, să am garanția că-l duce mai departe. Asta se poate întâmpla peste un an sau peste 20. Dar vă spun că maximum un an, în cel mai rău caz doi mă mai vedeți că vorbesc despre echipa asta.

Am promis acasă că îmi închei cariera în fotbal, nu voi mai fi persoană activă. Că aș mai veni la un meci sau m-aș mai distra puțin la un fotbal...

Mai am puțin să consolidez clubul, să terminăm baza și să ajungem la un minus cât mai mic, să fie pierderea anuală la o cifră rezonabilă.

Nu spun asta ca să mă alint. Am obosit, credeți-mă. Am 20 și ceva de ani de stres, necazuri, suferințe, reproșuri și înjurături. Eu aș vrea, dar simt că nu mai pot”, a afirmat Mititelu la PrimaSport.

Instanța a decis: CS Universitatea Craiova are palmaresul echipei istorice

De curând, patronul FCU Craiova a primit o lovitură grea. Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat în urmă cu o săptămână în procesul dintre FCU Craiova și CSU Craiova pentru palmaresul istoric al Științei.

Conform instanței, CS Universitatea Craiova deține dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice în baza asocierii cu Clubul Sportiv Universitatea, club de drept public.

FCU Craiova poate face recurs, în 30 de zile, la Înalta Curte de Casație și Justiție, care va trebui să dea o sentință definitivă.

Mai multe știri despre FCU Craiova: 

N-are leu, dar are Léo! Mititelu i-a livrat lui Dică fotbalistul dorit
FCU CRAIOVA
N-are leu, dar are Léo! Mititelu i-a livrat lui Dică fotbalistul dorit
De la Nicolo la Nick » Mititelu a explicat de ce l-a ales pe Dică și i-a făcut o promisiune: „Vă asigur!”
FCU CRAIOVA
De la Nicolo la Nick » Mititelu a explicat de ce l-a ales pe Dică și i-a făcut o promisiune: „Vă asigur!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (25)
hilaret
hilaret  •  18 Iulie 2023, 11:21

Ar fi perfect dacă s-ar retrage înapoi la Pelendava unde se adaptase atât de bine.

legio.sud
legio.sud  •  18 Iulie 2023, 11:09
Postat de 81mada pe 18 Iulie 2023, 00:17

Nici o pierdere…

Ăsta minte la fel ca GG … nu face el binele ăsta fotbalului craiovean , oricum a făcut numai rău …

legio.sud
legio.sud  •  18 Iulie 2023, 11:06
Postat de Ciheya pe 18 Iulie 2023, 05:55

Așa minte de 20 de ani. Fără echipă va cădea intr-un anonimat total iar fostul deținut cu ochelari de soare la interior nu poate suporta să nu fie in centrul atenției.

El și pipereanul mint de încheagă apele …

Vezi toate comentariile (25)
Comentează