FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

GALERIE FOTO Adrian Mititelu nu a mai rezistat la 0-3 cu Sepsi! Imaginile surprinse pe stadion de fotoreporterul GSP

Articol de , - Publicat joi, 16 martie 2023 22:52 / Actualizat joi, 16 martie 2023 23:30

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a trăit la intensitate maximă finala pentru play-off cu Sepsi, pierdută categoric, 0-4. La pauză, când ai lui erau deja conduși cu 0-3, s-a dus direct în vestiarul alb-albaștrilor. 

Încrezător în șansele de calificare ale echipei sale, care începuse meciul pe loc de play-off, Adrian Mititelu a fost extrem de afectat de evoluția din prima repriză elevilor lui Napoli. Era 3-0 pentru Sepsi la pauză!

FOTO. Cum a trăit Adrian Mititelu meciul Sepsi - FCU Craiova

Patronul FCU Craiova a luat loc la start în tribună, alături de Ionel Ganea și Marcel Pușcaș, președintele echipei.

La 2-0 pentru Sepsi, imaginile de la stadion arătau un Mititelu extrem de dezamăgit, iar după golul de 3-0, din minutul 44, patronul oltean nu a mai rezistat. A plecat din tribună înainte de pauză, Ionel Ganea urmărind singur finalul primei părți.

Adrian Mititelu, în Sepsi - FCU Craiova // FOTO: Raed Krishan
Adrian Mititelu, în Sepsi - FCU Craiova // FOTO: Raed Krishan
Adrian Mititelu, în Sepsi - FCU Craiova // FOTO: Raed Krishan
Sepsi - FCU Craiova // FOTO: Raed Krishan
Sepsi - FCU Craiova // FOTO: Raed Krishan
+3 FOTO

Mititelu s-a dus direct în vestiarul alb-albaștrilor, fapt confirmat după joc de Nicolo Napoli, antrenorul oltenilor. „A încercat să-i facă să joace mai bine în repriza a doua, a ținut un discurs. Nu era fericit”, a declarat italianul. 

Ulterior, după pauză, Adrian Mititelu a revenit în tribună și a vizionat meciul până la final de lângă Ganea. 

Cel mai bun să meargă în play-off! Am emoții, ar fi o premieră pentru noi să intrăm în play-off. Acum 5 ani eram în Liga a 4. 

- Adrian Mititelu, înainte de Sepsi - FCU Craiova 

Citește și: 

Imagini inedite înainte de Sepsi - FCU Craiova » Mititelu, premiat de Dioszegi: „Foarte bună!”

„Dacă va curge sânge pe voi...” » Discursul lui Dioszegi în vestiar, înainte de Sepsi - FCU Craiova. A urmat o repriză teribilă pentru olteni!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1948
1948  •  17 Martie 2023, 00:38
Postat de fratilitau pe 16 Martie 2023, 23:43

Psihologul Mititelu a îngropat echipa.....el a făcut primul 111....nu poți să joci cu Negru fundași lateral in meciul astă. Para trebuia să fie titular...Bauza a lipsit la meciul astă... Mititelu locul 7 este maxim pentru tine.....acum te bati iar la retrogradare, așa cum ai făcut mereu....

"vor fi zece finale in pleiof, meciurile cele mai importante sunt cu csu si rapid" astea sunt vorbele spuse de insul miti dupa comisia de recurs. Omul pierduse contactul cu realitatea. Dumnezeu i a dat o lectie despre smerenie, care este una dintre cele mai importante calitati umane, din care deriva mai toate celelalte. Sper sa fi invatat lectia, desi am dubii.

Dansss
Dansss  •  17 Martie 2023, 00:12

Brutarul, tot cu painea!!! La fotbal, e greu cu “mititeii”! Mai trebuia sa va dea si cu mustar, ca sare pe rana (paine) v-a pus Sepsi!! Stiinta e numai una si joaca in Play-off!!! Voi, parca presimt ca retrogradati, oricum, ajungeti sigur la baraj!!! Hai cu B-ul!!!

godot
godot  •  17 Martie 2023, 00:02

Să mai între în fiecare zi la emisiuni, să-și dea cu părerea despre toate, că un loc 6 în 20 de ani de fotbal îi arată valoarea. Palavragiu.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează