FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Mititelu atacă Federația și Comisia de Disciplină: „Au rezolvat ceva aceste amenzi? FRF doar și-a mărit bugetul și a avut bani de dat în stânga și în dreapta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 13:32 / Actualizat sambata, 06 august 2022 14:23

Plecând de la cazul Marius Croitoru, FRF a decis să ia măsuri în cazul antrenorilor suspendați care comunică, în timpul meciului, cu jucătorii.

Antrenorii care încalcă regulamentul vor plăti o amendă de 10.000 de euro, suma fiind considerată prea mare de Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova.

Ce se întâmplă cu FCU Craiova - CSU Craiova? Anunțul făcut azi de Mititelu în privința televizării
FCU CRAIOVA - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Ce se întâmplă cu FCU Craiova - CSU Craiova? Anunțul făcut azi de Mititelu în privința televizării

Adrian Mititelu, atacă FRF și Comisia de Disciplină

„Am spus-o de multe ori. Pedepsele din regulament sunt exagerate. Sunt inumane! Nu au nicio legătură cu realitatea! Cei care sunt acolo au luat, nu au dat în viața lor. Cum să dai 10.000 de euro, fraților? Sunt sume care nu au legătură cu realitatea.

Ce a făcut omul ăsta? Eu nu cred, dar să presupunem că a comunicat cu banca. Asta e problema fotbalului românesc? Cum poți să te joci cu asta?

Tragem cu dinții ca să acoperim bugetul, vin suporterii la meci, au și ei un moment de descătușare și mai aruncă o torță. Te trezești cu 10-15.000 de euro amendă. Anul trecut am plătit 120.000 de euro din cauza sancțiunilor date suporterilor. E anormal.

Dar noi suntem de vină. Suntem pasivi. Ne uităm ca proștii cum vin 2-3 funcționari și scriu ce vor. Reprezentații din Comitetul Executiv trag un pui de somn, se votează și fiecare face ce vrea. E o lipsă de viziune! Au rezolvat ceva aceste amenzi? FRF doar și-a mărit bugetul și a avut bani de dat în stânga și în dreapta”, a spus Adrian Mititelu la ProArena.

Am decis să intervenim pe regulamentul disciplinar, pentru a regla o situație cu care ne-am confruntat la începutul acestui sezon. Astfel, de acum, tehnicianul va ocupa un loc lângă delegatul de joc sau, dacă acesta va fi nevoit să plece, va sta lângă observatorul de arbitri. Penalitatea pentru încălcarea regulamentului este de de 50.000 de ron

- Răzvan Burleanu, președinte FRF

Croitoru a dat indicații, deși era suspendat

Suspendat pentru meciul dintre FCSB și FCU Craiova, 1-1, Marius Croitoru a stat în tribunele Arenei Naționale. Marius Croitoru a urmărit partida de la Tribuna Oficială a Arenei Naționale,cu două telefoane în față, destul de izolat de restul oamenilor de la FCU Craiova.

 La un moment dat, lângă Croitoru apare președintele Marcel Pușcaș. Mai mult, în minutul 88, în stânga antrenorului s-a așezat Eduard Zelgin, noul team manager al echipei oltene. Fostul jurnalist vorbea la telefon, în timp ce Croitoru îi indica anumite lucruri. 

VIDEO  Victor Hexan, despre viața în Donețk înainte de război: „Era belșug! Un muncitor câștiga 500 de euro”

Citește și:

Dan Șucu, răspuns elegant pentru Florin Manea: „Vă dau exemplul unui alt copil al unei legende” + Ce l-a deranjat cel mai mult pe finanțatorul Rapidului

FCU Craiova are transferurile blocate de FIFA! Prima reacție a oltenilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  07 August 2022, 19:27

Lasa-ne bai pușcărie! Ai foat Rubla facultate? Cum sa te atingi d eUniversitatea? Ce legatura ai tu cu Stiinta! Groparule! Pentru tine Feceu e o afacere cu 25 de suporteri in slapi!

potec
potec  •  06 August 2022, 21:26

Mititeilor nu ati facut pina acum fan club mititelu? Omul merita nu vedeti , are dreptate, ce atitea reguli si amenzi? E haiduc, e revolutionar , sa se joace fara reguli, fara amenzi, jos mafia. Stringeti semnaturi , mititelu presedinte, de tara de federatie sau de celula, vedeti voi.

DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  06 August 2022, 18:15

Amenzile pentru torțe și alte asimilate sunt NORMALE. Tineti-va in frâu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează