FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ce se întâmplă cu FCU Craiova - CSU Craiova? Anunțul făcut azi de Mititelu în privința televizării

FCU Craiova – CS Universitatea Craiova
FCU Craiova – CS Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 12:10 / Actualizat sambata, 06 august 2022 13:51

Meciul dintre FCU Craiova și CS Universitatea Craiova va fi televizat. Anunțul a fost făcut de Adrian Mititelu, deși patronul FCU spunea miercuri că șansele ca meciul să se vadă la TV erau mici.

  • FCU Craiova – CS Universitatea Craiova se joacă duminică, de la 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, Prima Sport și DigiSport

Nemulțumit de faptul că eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, a rămas în urmă cu plata ratelor, Mititelu amenința miercuri că există varianta ca meciul să nu fie televizat. 

Azi, patronul FCU Craiova a declarat că derby-ul Craiovei va putea fi urmărit la TV. Acesta susține că fanii l-au determinat să se răzgândească.

„Cine-a pus Conferința asta-n drum?”
EDITORIAL
„Cine-a pus Conferința asta-n drum?”

FCU Craiova – CSU Craiova se vede la TV. Anunțul lui Adrian Mititelu

„Am primit reproșuri și înjurături de la fani. Noi avem mulți suporteri în străinătate, iar pe ei i-ar afecta. 

Am renunțat la idee pentru că mi-aș face rău propriului bazin de suporteri. În plus, m-ar înjura toată țara. Oamenii nu înțeleg și nu le pasă de problemele noastre. Vor să vadă meciul. Chiar și spectatorii neutri vor să vadă meciul.

Dar nu am făcut acel anunț pentru a influența vânzarea de bilete. Se va umple stadionul, nu am emoții”, a spus Adrian Mititelu la ProArena.

Am primit o sumă infimă din drepturile TV. Eu înțeleg că sunt probleme economice peste tot. Dar când cumperi drepturile TV, trebuie să fii sigur pe tine. Nu poți să te arunci. Dacă nu ai capacitatea financiară, nu te băga pentru a încurca.

– Adrian Mititelu

VIDEO Victor Hexan, despre viața în Donețk înainte de război: „Era belșug! Un muncitor câștiga 500 de euro”

Citește și:

Balint, în pericol? Meciul cu rivala FCU Craiova ar putea fi ultimul la Universitatea + 3 nume care i-ar putea lua locul

FCU Craiova are transferurile blocate de FIFA! Prima reacție a oltenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  07 August 2022, 19:28

Nu intelegi mai micutule ca nimeni ju te vrea? Orașul nu te vrea pentru ca ai distrus Stiinta! Suporteri nu ai! Nu te vrea nimeni pentru ca ai trișat toata viata! Tu- Niciodata

Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  06 August 2022, 22:23
Postat de nasty1 pe 06 August 2022, 17:03

Daca FCU e EFM, atunci si CSU PSD Mogosoaia e de fapt ECRAB (Echipa Custozilor Rotaru Andrici Beze), pana in 2023, cand expira custodia! O sa fie distractiv la anul! :D

Din 2013 tot asa o tineti, "la anu nu mai existați", lăsați-o mai moale ca s-ar putea sa o faca de macrou ajâcă iarasi si de la anul o sa fie iarasi liniste.

prazberg
prazberg  •  06 August 2022, 21:32

La Peluza Nord erau de 2-3 ori mai multe bilete vandute decat restul stadionului, de aia a dat-o cu netelevizarea!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează