FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

Mititelu vs. șeful firmei care deține drepturile TV, în direct: „CSU - FCU nu va fi televizat, nu accept ce face LPF!” / „Vor urma consecințe! Cluburile vor fi penalizate”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2022 21:10 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 21:44

FCU Craiova a emis azi un comunicat prin care anunță că există posibilitatea ca meciul cu rivala CSU Craiova să nu fie televizat. Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, reacționează câteva ore mai târziu și spune că vor fi penalizări pentru toate cluburile din campionat dacă derby-ul Craiovei nu se va vedea la TV în cele din urmă!

  • FCU Craiova - CS Universitatea Craiova e programat duminică, 7 august, de la 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și urma să fie transmis de Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport

„Noi n-avem un contract cu Mititelu, noi avem un contract cu LPF. Am plătit din vara lui 2017 aproape 200 de milioane de euro pentru fotbalul din Liga 1. Meciul dintre cele două Craiove este plătit în avans, la fel ca toate meciurile din etapele viitoare de campionat. Nu vreau să intru în niciun fel de polemică cu domnul Mititelu, e într-un mood de fight, se ceartă cu toată lumea, cu domnul Rotaru, cu domnul Becali, cu FRF, cu jurnaliștii, cu LPF.

Eu am încercat să vorbesc cu domnia sa, l-am sunat, nu mi-a răspuns, n-a revenit nici cu un apel. Am înțeles că domnul Mititelu a spus că drepturile TV sunt prea mici. Ar trebui mai mult de 100.000 de euro pentru un meci?”, a declarat Nicoară în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1. 

Afacere încheiată: Moruțan, cedat în Italia » Cât poate încasa FCSB
MERCATO
Afacere încheiată: Moruțan, cedat în Italia » Cât poate încasa FCSB

Deținătorul drepturilor TV: „Dacă FCU Craiova - CSU Craiova nu va fi televizat, vor exista sancțiuni pentru toate cluburile”

Dacă meciul nu va fi televizat, vor fi penalizări pe care le vor suporta toate echipele din Liga 1. Așa cred, asta va fi o decizie a Ligii, a Adunării Generale LPF”, a mai precizat șeful eAD.

Despre boicotul clubului patronat de Adrian Mititelu, care nu a comunicat cu mass-media la ultima etapă, 1-1 cu FCSB, Nicoară a precizat: „E o încălcare a regulamentului media și a înțelegerii pe care noi o avem cu LPF. Vor exista consecințe. Nu știu exact ce va trebui să plătească FCU Craiova, dar trebuie să existe consecințe”.

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova: „Mai mult ca sigur meciul nu va fi televizat”

Imediat după intervenția lui Nicoară, Adrian Mititelu a intervenit telefonic în aceeași emisiune pentru a susține că partida cu CSU Craiova „mai mult ca sigur nu va fi televizată” și să repete problema întârzierii banilor din drepturile TV.

„Nu costă 100.000 de euro un meci, așa cum a spus domnul Nicoară, poate 100.000 de euro pe meci plătește Digi, dar la Ligă nu ajung atâția bani. LPF e într-o situație dificilă, dacă în 2-3 zile problema nu se rezolvă, probabil vom avea altă licitație pentru drepturile TV.

Meciul mai mult ca sigur nu va fi televizat! După ce că aduc bani de acasă, acum trebuie să trec cu vederea și întârzierea banilor puțini care trebuie să vină din drepturile TV? Din ce am văzut eu azi la Ligă, contractul a ieșit din termen și din cadru. 

Și n-am făcut chestia asta că am nevoie să vină lumea la meci, vă dau cuvântul de onoare, oricum jucam cu casa închisă. Vor fi cel puțin 20.000 de oameni pe stadion”, a declarat Mititelu.

Despre problema întârzierilor, Nicoară s-a rezumat să spună: „Sunt lucruri care țin de relația noastră cu LPF. În lumea asta perfectă în care activăm noi, sesizați și dumneavoastră ghilimele, în astfel de situații ne așezăm la masă cu domnul Gino Iorgulescu, cu domnul Justin Ștefan, căutăm soluții și încercăm să rezolvăm problemele”.

Niciodată nu m-a sunat domnul Nicoară, vă dau cuvântul de onoare. Și nu trebuie să mă sune pe mine, am înțeles că domnul Nicoară are contract cu LPF. Am văzut că ne învață cum să conducem cluburile, dar el nu-și rezolvă problemele pe care le are.

- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Având în vedere situația contractului privind cedarea drepturilor TV de către LPF, posibilitatea ca meciul de duminică, 7 august, de la ora 21:30, dintre Fotbal Club Universitatea 1948 și CSU să fie televizat este redusă. 

Prin urmare, toți cei interesați să urmărească acest meci sunt rugați să-și achiziționeze bilete. O decizie finală se va lua în scurt timp. 

- comunicat FCU Craiova

VIDEO ECHIPA ETAPEI. Adrian Mutu e antrenorul rundei! Kait + Ioniță țin Rapidul în top, Deac și Debeljuh ajută CFR-ul

Adrian Mititelu, reacție necontrolată la TV! Urlete și acuzații grave la adresa lui Rotaru: „El m-a băgat în pușcărie, am fost EXECUTAT!” + „Universitatea e doar un nume de scenă, ei nu se numesc așa”

Mititelu ia peste picior CSU Craiova și anunță triumfal: „E momentul să-i batem!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  04 August 2022, 20:17
Postat de FanFCUCraiova pe 04 August 2022, 17:56

Ça sa ATI raspund doar asa, stii Care au fost singurele 2 formatii din Superliga Care s-au opus , si au zis ça vor banii , te las pe tine sa ghicesti , sunt sigur ça ai sa nimeresti raspunsul corect

Cand scrii “ati” in loc de “iti”… e clar ca esti fan fcu. Sigur ai si slapi!

fcklu2
fcklu2  •  04 August 2022, 19:59
Postat de drack009 pe 04 August 2022, 01:36

Tu chiar crezi că s-au plătit 200 de milioane de euro în avans? Amice, eşti naiv. P.S. Pământul nu e rotund. Are formă de elipsoid de rotație, adică este mai turtit la poli și mai bombat la ecuator.

Intre ala cu drepturile TV si Mititelu, invariabil o sa am incredere in ce spune ala cu drepturile TV. Pamintul nu e elipsoid de rotatie, e geoid ;). In tot cazul, suprafata lui are o topologie neeuclidiana.

terranovaaa
terranovaaa  •  04 August 2022, 18:04
Postat de brera30 pe 04 August 2022, 16:59

Tu ești trezorierul lui Miti, bănuim ? :))

Daca il plateste mititelu...ce sa zica si el?

Vezi toate comentariile (60)
Comentează