FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Adrian Mititelu îi dă replica lui Basarab Panduru » Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli

Adrian Mititelu a luat decizia în privința lui Nicolo Napoli. Foto: GSP
Adrian Mititelu a luat decizia în privința lui Nicolo Napoli. Foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 20:16 / Actualizat marti, 19 martie 2024 20:34

Adrian Mititelu se arată deranjat de declarația lui Basarab Panduru care a criticat jocul oltenilor, considerând că finanțatorul celor de la FCU Craiova regretă instalarea lui Nicolo Napoli pentru a 10-a oară.

La finalul partidei de la Ploiești, în care Petrolul s-a impus cu 1-0, fostul internațional a vorbit despre situația de la FCU Craiova, ajunsă pe locul 7 din play-out, poziție de baraj pentru rămânerea în Superligă.

Adrian Mititelu îi dă replica lui Basarab Panduru

În opinia analistului TV, momentul ar fi unul oportun pentru o schimbare, s-ar profita astfel de pauza provocată de meciurile naționalei.

Pe 4 martie, clubul din Bănie anunța reîntoarcerea lui Nicolo Napoli pe banca oltenilor. „Nicolo Napoli se reîntoarce! Nicolo Napoli este antrenorul principal al echipei noastre” a fost mesajul celor de la FCU Craiova pe rețelele sociale.

Adrian Mititelu admite că există o situație tensionată la echipa sa, însă crede că este normală această stare întrucât obiectivul stabilit la începutul sezonului s-a schimbat radical.

Declarația lui „Pandi” l-a enervat pe patronul de la FCU. Adrian Mititelu crede că din studiourile televiziunilor este foarte simplu ca echipa și antrenorul să fie criticați. Mai mult, finanțatorul se întreabă de ce nu mai antrenează Basarab Panduru.

„Am văzut declarația lui Panduru, aș fi vrut să comenteze după ce prinde și el trei meciuri pe bancă în Liga 1. Așa, de la televizor, oricine poate să vorbească, să își dea cu părerea, e foarte ușor cu vorba, dar mai greu cu fapta. Nu antrenează pe nicăieri.

Văd că e o modă acum ca toți antrenorii care n-au făcut nimic să devină jurnaliști. Îmi pare rău, am fost fan al jucătorului Basarab Panduru, dar ca antrenor ce a făcut?! De la televizor e foarte simplu.

Am băgat 3 milioane de euro, să vină și alții să vadă cât de greu e în fotbal! E foarte ușor să vorbești de pe margine”, a declarat Adrian Mititelu în exclusivitate pentru GSP.ro.

Nicolo Napoli, confirmat pe banca lui FCU Craiova

Totodată, investitorul din Bănie a ținut să-l confirme în funcție pe Nicolo Napoli, a cărui muncă nu a început încă să se vadă. Mititelu spune că nu are altă soluție în acest moment și nici nu ia în calcul.

„Nu e niciun conflict la echipă, normal că e o situație tensionată, am pornit campionatul cu gândul la play-off și mă trezesc acum la retrogradare! E frustrare, jucătorii sunt supărați, dar așa e peste tot în lume după ce pierzi.

Poate că Bauza le-a spus celor din galerie ce le-a spus, dar e normal. Nicolo Napoli nu e în niciun pericol, n-am ce să fac mai mult acum”, a completat Adrian Mititelu.

VIDEO. Au fost reținuți doi suspecți care ar fi vandalizat sediul FCU Craiova

Citește alte știri din fotbalul intern:

„Joc singur în echipa asta, restul sunt «bullshit»!” » Juan Bauza, vedeta lui Mititelu, a răbufnit la Ploiești
PETROLUL - FCU CRAIOVA 1-0
„Joc singur în echipa asta, restul sunt «bullshit»!” » Juan Bauza, vedeta lui Mititelu, a răbufnit la Ploiești
După cazul Rapid, încă doi ultrași din Superliga ar putea fi arestați pentru 30 de zile! Ce acuzații li se aduc
DOSAR
După cazul Rapid, încă doi ultrași din Superliga ar putea fi arestați pentru 30 de zile! Ce acuzații li se aduc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  20 Martie 2024, 20:44
Postat de kuba pe 20 Martie 2024, 12:18

Popqqandaul recunoaște ca este s|f0n ! Buahahhaaaaaa ce amărât penibil!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kubaclovnpeyoutube
kubaclovnpeyoutube  •  20 Martie 2024, 19:53
Postat de kuba pe 20 Martie 2024, 12:18

Popqqandaul recunoaște ca este s|f0n ! Buahahhaaaaaa ce amărât penibil!

Cum le zice alora care vorbesc singuri? :)))))

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  20 Martie 2024, 18:48

Bună replica lui Mititelu. Panduru a și uitat de când nu mai antrenează și lustruiește scaunele din studio-urile tv dar s-a găsit să-i dea sfaturi lui Mititelu despre antrenori.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează