FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - OȚELUL 1-2

Adrian Mititelu, furios după eșecul cu Oțelul » A mers în vestiar și a anunțat o decizie fără precedent! Apoi s-a răzgândit de teama Ligii

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 17:28 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 18:27

Oțelul s-a impus cu 2-1 pe terenul lui FCU Craiova. Adrian Mititelu (56 de ani) și-a băgat echipa în ședință imediat după meci. Discuția a durat 45 de minute.

FCU Craiova a pierdut ambele meciuri jucate în play-out și riscă să cadă pe loc retrogradabil la finalul rundei, în funcție de rezultatul pe care Dinamo îl va obține în meciul cu Petrolul.

FCU Craiova a pierdut cu Oțelul și e în colaps » La un pas să cadă pe loc retrogradabil + clasamentul și notele GSP
FCU CRAIOVA - OȚELUL
FCU Craiova a pierdut cu Oțelul și e în colaps » La un pas să cadă pe loc retrogradabil + clasamentul și notele GSP

Adrian Mititelu, după FCU Craiova - Oțelul

Adrian Mititelu n-a digerat eșecul suferit astăzi, acasă, contra Oțelului lui Dorinel Munteanu. A mers în vestiar imediat după meci și a ținut o ședință de 45 de minute.

Finanțatorul lui FCU Craiova le-ar fi interzis inițial celor din staff și fotbaliștilor să vină la interviuri. A transmis că doar el va vorbi despre criza de la club.

Mititelu s-a răzgândit la câteva minute distanță de teama unor posibile sancțiuni din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, potrivit digisport.ro.

FCU Craiova e cu spatele la zid în Superligă

Șocul încercat de Mititelu la echipă nu a dat roade. Nicolo Napoli, consacrat drept un salvator în momentele delicate, a pierdut primele 3 meciuri pe banca oltenilor.

FCU Craiova rămâne cu 16 puncte în play-out, pe loc de baraj. Poate să cadă pe poziție direct retrogradabilă, dacă Dinamo scoate puncte în fața Petrolului.

Pentru formația patronată de Mititelu urmează încă un test complicat. Runda viitoare se deplasează la Iași, pentru un duel cu altă echipă în suferință.

Fotbalul continuă, indiferent în ce ligă suntem. E o întrecere sportivă unde participă 16 cluburi. Unii sunt mai merituoși, alții mai puțin merituoși. Trebuie să fim bărbați și să privim lucrurile așa cum trebuie!

Am văzut și pe domnul Iftime, și pe alții că dacă retrogradează se lasă de fotbal. Dar de ce? Liga a doua e o sperietoare? E un restart, e un nou început. Nu văd ceva ieșit din comun.
- Adrian Mititelu, pe 20 martie

Clasamentul actualizat din play-out-ul Superligii

VIDEO. Adrian Mititelu, despre atacurile lui Nicolo Napoli din perioada în care era plecat de la FCU Craiova

Citește și alte știri din Superligă:

Răspunsul lui Andrei Nicolescu, când a fost întrebat dacă Dinamo se mai poate salva de la retrogradare
Dinamo
Răspunsul lui Andrei Nicolescu, când a fost întrebat dacă Dinamo se mai poate salva de la retrogradare
Omul care a adus ultimul titlu la FCSB avertizează: „Să nu se păcălească! Încă nu e jucat campionatul” » De ce stă departe de Superligă
FARUL - FCSB
Omul care a adus ultimul titlu la FCSB avertizează: „Să nu se păcălească! Încă nu e jucat campionatul” » De ce stă departe de Superligă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
Championman
Championman  •  31 Martie 2024, 22:58
Postat de ultrasStiinta pe 31 Martie 2024, 21:48

Dacă mergi la școală și tu, o să înveți să citești! Până atunci îți spun ca Mititelu a înființat in 2017 o clona a Universității Craiova (care ce sa vezi: exista deja)! E drept, e a 5-a echipa înființată de Mititelu… toate universități, toate originale, toate campioane și toate din booveni!!

craiolguta este o clona qed.

Championman
Championman  •  31 Martie 2024, 22:57
Postat de legio.sud pe 31 Martie 2024, 20:32

Băi dar tu ai suferit g r o a z n i c când ai fost copil ce te “ violează “ pe tine care este Univ Craiova nu ai văzut aseară spiritul ?!

ce vrei sa spun bah? ca ne-ati facut un favor urias ca ati batut pe franari si pe clona fc r?

10iul73
10iul73  •  31 Martie 2024, 22:18
Postat de tristan pe 31 Martie 2024, 20:34

asa satul sunt de cocalarul asta si de celalalt cocalar, fiul sau

Ia?iubitor ai fost în trecut de acest mic?de de nu mai iubești Micul?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează