FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu Jr, atac cu „talpa” la impresarul Florin Manea: „El este hilarul branșei”

Adrian Mititelu, atac la impresarul Florin Manea
Adrian Mititelu, atac la impresarul Florin Manea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 12:24 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 13:08

Patronul lui U Craiova 1948 și impresarul Florin Manea se află într-un conflict direct după ratarea transferului unui fotbalist la clubul oltean.

Între Adrian Mititelu jr. și Florin Manea s-a declanșat un război al declarațiilor, după ce impresarul a dezvăluit că patronul oltenilor nu a dorit să plătească 50.000 de euro pentru transferul jucătorului bulgar Birsent Karagaren.

Adrian Mititelu Jr a declarat pentru Prosport că bulgarul a fost prezentat inițial ca un jucător liber de contract de către Florin Manea, apoi, după vreo trei săptămâni, Florin Manea i-a contactat și le-a spus că Karagaren nu este liber de contract, dar că totuși transferul s-ar putea face dacă oltenii doresc să scoată din buzunar 50.000 de euro.

„Am negociat cu jucătorul bulgar Karagaren, prin impresarul Florin Manea, timp de o săptămână. Acceptase ceea ce i-am propus noi, însă jucătorul, fiind plecat cu selecționata Bulgariei, trebuia să mai asteptam încă 2 săptămâni până când putea ajunge la echipă. După aceste 3 săptămâni în care noi am negociat cu jucătorul Karagaren din postura de jucător liber de contract, Florin Manea ne-a anunțat că de fapt nu este liber și că a fost dus în eroare de jucător.

După alte câteva zile, printre rânduri a spus că poate ar fi posibil dacă dăm 50.000 de euro să îl putem transfera. În momentul în care esti impresar tu trebuia să știi toată situația contractuală cap coadă a unui jucator. Nu mă poți face să pierd timpul o lună de zile pe ursul din pădure.

 Nu pot să îl învăț eu pe domnul Manea să își facă meseria, însă eu nu mai dădeam nici un euro în plus din principiu pentru Karagaren. Dacă Lokomotiv Plovdiv dorea 50 de mii de euro pentru Karagaren, atunci de ce oare nu s-au bătut cluburile mari din Bugaria pentru obținerea semnăturii acestui jucător!?”, a declarat patronul clubului oltean pentru Prosport.

„Reperele sunt frații Becali, Anamaria Prodan”

Adrian Mititelu Jr. a mărturisit că formația alb-albaștrilor nu va mai colabora niciodată cu agentul Florin Manea, deoarece acesta nu poate să țină secret discuțiile legate de transferul unor jucători pe care îi reprezintă.

Când vorbim de impresariat, trebuie să ne luam repere precum frații Becali, Anamaria Prodan si alții pe care nu stau sa îi numesc… nu pe Florin Manea, care observ că apeleaza la jigniri. Dacă tot vorbim despre novicie, unii oameni o să rămână novici toata viața. Este un prag pe care nu îl pot depăși. Spunând ca nu m-a luat în serios denotă caracterul și modul de lucru al acestui impresar. Nu te poți duce la o emisiune și să începi să dai date contractuale, date din negocieri și așa mai departe, pentru că ești tu Florin Manea. El este hilarul branșei. La 24 de ani am reușit, într-un moment greu al familiei și al echipei, să continui linia ascendentă a echipei și să promovăm dintr-un campionat foarte greu de Liga 2. La 24 de ani, Florin Manea ce făcea? Umbla cu „pisicutele” în rucsac prin Statele Unite
-Adrian Mititelu Jr

Reacția lui Manea nu a întârziat să apară

Florin Manea a comentat și el pe seama declarațiilor patronului al-albaștriilor. „Da, trebuie să-i spun că sunt distrus că nu va mai colabora cu mine. N-am colaborat niciodată și nici nu o să colaborez. Eu am vorbit frumos despre domnul Adrian Mititelu, dar este un novice într-ale fotbalului. 

Nu este vorba de confidențialitate aici. Este vorba de un transfer nereușit. N-are nicio legătură cu confidențialitatea, că nu s-a materizalizat. Dar din nou mi se dovedește că în România sunt niște amatori și, probabil, de aia și Mircea Bornescu a plecat, că și-a dat seama că lucrează cu niște amatori. 

Iar, dacă vorbim despre confidențialitate, o să-i spun că, în timpul negocierilor, mi-au fost aruncați șapte inși cu care să discut. S-au schimbat prețurile, una vorbeam, alta făceam. Deci, nu este vreo pierdere că nu mai lucrez cu FC U Craiova. Target-ul meu nu este România.

 Îi urez succes, în continuare, la ceea ce face, dar n-are cum să mă învețe meserie, că este un novice în acest fotbal. Am pierdut zile în șir să ascult inepțiile acestor domni privind transferurile”, a declarat impresarul.

Citește și alte știri despre fotbalul intern:

FCSB. Florinel Coman tot e în pericol! » Își revine sau devine pierderea cea mai mare a lui Becali

Iuliu Mureșan are planuri mari la Dinamo! Vrea să aducă un jucător de la CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
stefan..
stefan..  •  07 Iulie 2021, 16:45

La gusa, e "leit" batranul de la zdup. :)))

sibelius
sibelius  •  07 Iulie 2021, 15:41

Deci, FCU a negociat cu un jucator aflat sub contract fara acordul clublui?

elgabri
elgabri  •  07 Iulie 2021, 15:37

Lasati l pe asta micu sa si termine sarmalele din gura !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează