FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Florinel Coman tot e în pericol! » Își revine sau devine pierderea cea mai mare a lui Becali

Coman are cel mai bun salariu din lot, 20.000 de euro lunar. Îl egalează la capitolul acesta numai Ondrasek, atacantul ceh achiziționat recent
Coman are cel mai bun salariu din lot, 20.000 de euro lunar. Îl egalează la capitolul acesta numai Ondrasek, atacantul ceh achiziționat recent

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 06:59 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 08:12

Florinel Coman va juca la începutul sezonului, deși e posibil să mai aibă nevoie de o intervenție chirurgicală. El a stat din martie, de când s-a accidentat în partida naționalei cu Macedonia de Nord, câștigată cu 3-2.

Vedeta absentă a FCSB-ului încă mai are probleme. Florinel Coman vine după un sezon dezamăgitor, în care a înscris un singur gol în campionat, și se află înaintea unuia incert, amenințat tot de necazurile pe care i le pricinuiesc accidentările.

El a suferit o ruptură musculară în martie, în timpul meciului România-Macedonia de Nord 3-2, unul în care Coman a rezistat pe teren numai în primele 15 minute. Florinel nu a mai jucat deloc de atunci.

Florinel Coman va fi în teste la început

A participat în vara aceasta la pregătirea echipei și va fi pe teren la începutul stagiunii, fără să existe vreo garanție că musculatura îi va rezista într-un termen mai lung. Coman va fi monitorizat de staff-ul medical și o să mai fie supus unui test RMN.

În funcție de starea în care se va afla atacantul și de rezultatul analizei, el ar putea să mai aibă nevoie de o operație, un scenariu în care ar redeveni absent!

Coman, accidentare după accidentare

Starea medicală precară i-a ciobit deja cota lui Florinel. Dintr-un fotbalist pe care Becali spera să-l vândă cu 10 milioane de euro, Coman a devenit imposibil de vândut din pricina randamentului slab și a pauzelor lungi și dese pe care a fost forțat să le ia.

Regresul lui a apărut surprinzător, din ghinion. Începuse foarte bine stagiunea trecută, cu goluri marcate pentru FCSB în campionat și în Europa League, jucase excelent și în victoria naționalei cu Austria, 3-2. 

A urmat o accidentare gravă, o fractură cu care s-a ales într-un joc cu Bacika Topola, în partida încheiată egal în Serbia, 6-6.

La scurtă vreme după ce a încheiat recuperarea, Rădoi a apelat iar la el, pentru meciul cu Macedonia de Nord, unul în care Coman a redevenit accidentat, ruptură musculară gravă și o pauză de aproape patru luni. 

19 meciuria jucat Florinel Coman în sezonul trecut, în care a marcat un gol. El a fost titular doar de 17 ori și a bifat singurul gol din sezon pe 5 decembrie 2020, într-o victorie cu UTA, 3-0. De atunci a mai apărut în 17 partide oficiale, fără să mai înscrie vreodată

Transfermarkt îl mai consideră scump pe Coman

Coman a păstrat o imagine bună, de mare talent, în ciuda accidentărilor care i-au măcinat parcursul din ultimele 12 luni. Site-ul transfermarkt.com îl evaluează la 5 milioane de euro, în condițiile în care fotbalistul cel mai scump din campionat, Alex Cicâldău, are un preț estimat la 6 milioane de euro. 

Tot 6 milioane de euro a valorat și Coman în cel mai bun punct al carierei, în martie 2020, deci cu puțin timp înainte ca accidentările să îi frâneze evoluțiile.

În negocierile reale, Becali cerea dublu față de cota estimată pe Internet, adică voia 10 milioane de euro. 

Coman își revine sau rămâne pierderea cea mai mare

Florinel are 23 de ani, așa că ar mai fi posibil ca el să fie vândut cu un preț bun, cu condiția să-și recapete în curând forma și constanța. Dacă FCSB nu reușește să-l pună pe picioare rapid, Becali ar putea să înregistreze în "afacerea Coman" cea mai mare pierdere de când activează el în fotbal.

. Achiziția lui Florinel de la Viitorul a fost posibilă contra a 3 milioane de euro, cel mai mare preț pe care l-a plătit Gigi vreodată pentru un jucător. 

Proprietarul FCSB-ului a avut până acum convingerea că o să acopere investiția și că va obține și un profit gras, doar că evoluția recentă a lui Coman îi periclitează serios planul. 

VIDEO Anamaria Prodan, primele declarații despre revenirea lui Reghecampf la FCSB: „Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Laurențiu”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Fotbalistul care l-a refuzat pe Gigi Becali în această vară: „Dânsul a vrut să vorbim, dar i-am zis că n-are rost”

Adrian Ursea, tehnicianul școlit în Ligue 1: „Ce se întâmplă cu antrenorii la FCSB seamănă cu cărțile de povești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
parang
parang  •  07 Iulie 2021, 21:55
Postat de albalbastru72 pe 07 Iulie 2021, 20:35

Copile,tine distanta si stai pe bulina ta,la locul unde au pus cei mari abtibildul,inaintezi cind iti fac eu semn.

Eu stau unde și când vreau,băi arici pogonici,dar nu doresc răul nimănui, nici măcar al tău, că ești mult prea prost să te bagi tu în seamă cu mine!!! Clar????

remarque
remarque  •  07 Iulie 2021, 20:59
Postat de parang pe 07 Iulie 2021, 11:41

Pentru cj și paul:" câinele moare de drum lung,iar prostul(adică voi) de grija altuia"!!! Lipsa de bun simț este o boală de care amândoi suferiti,Coman e doar un copil teribil,care s-a trezit foarte bogat la o vârstă extrem de fragedă. Legal poate fi pedepsit MAXIM cu o condamnare cu suspendare,dar eu nu cred că se va intampla nici asta.Emotional si moral nu-i în regulă ce-a făcut, dar acum nici să te bucuri că " va juca la Jilava"...Este nebunie si lipsă totală de bun simț, dar cf și alalalt sunt cam ce doresc altora,adică nu mare ZERO!!!

daca este vorba despre doua infractiuni(conducerea fara permis si respectiv prezentarea in fata organului de control a unui permis de conducere fals) ma tem ca nu mai e valabila condamnarea cu suspendare, care e o pedeapsa ce se aplica pentru o prima infractiune si care sa aiba caracter singular. Nu vrea nimeni raul lui Coman, din contra, orice microbist din tara asta l-ar vrea la nationala in forma maxima. Viata lui privata nu ne priveste. Iar presatiile la FCSB sau detalii legate de suma la care va fi vandut, daca si cand va fi vandut, desigur intereseaza pe suporterii acestei echipe. Repet insa, orice om normal nu are cum sa vrea raul unui semen. Sper sa revina Coman, e un mare talent care e in pericol sa se risipeasca.

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Iulie 2021, 20:35
Postat de parang pe 07 Iulie 2021, 15:51

Iar pentru tine e momentul perfect să pledezi in " prost cu clopote" și să dispari de pe firmament.

Copile,tine distanta si stai pe bulina ta,la locul unde au pus cei mari abtibildul,inaintezi cind iti fac eu semn.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează