FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CHINDIA 0-0

Adrian Mititelu jr., analiză pe Facebook după un nou pas greșit făcut de FCU Craiova » Mesaj pentru Adrian Mutu

Mititelu junior și-a expus gândurile după FCU Craiova - Chindia 0-0
Mititelu junior și-a expus gândurile după FCU Craiova - Chindia 0-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 07:26 / Actualizat duminica, 15 august 2021 09:32

Adrian Mititelu jr., finanțatorul lui FCU Craiova, a postat un mesaj pe Facebook la câteva ore după remiza oltenilor cu Chindia Târgoviște, scor 0-0.

Nou-promovata a obținut doar un punct contra echipei lui Săndoi, iar „analistul” Adrian Mititelu jr. a întors meciul pe toate părțile pe contul său de Facebook. Omul numărul unu din Bănie a dat vina pe gazonul de pe stadionul din Craiova, și-a arătat susținerea față de Adrian Mutu și le-a promis suporterilor că echipa sa va deveni una dintre forțele Ligii 1.

Adrian Mititelu jr.: „Să nu uităm că am evoluat pe un gazon deplorabil”

„Astăzi am întâlnit o echipă care în sezonul trecut a terminat pe locul 7 și care a fost la un pas să intre în play-off. Chindia Târgoviște a rămas o echipă căreia este dificil să îi înscrii. Se «pune» pe două linii și joacă pe contraatac și se apără foarte bine. Pe contraatac este simplu să joci, însă să deții posesia mingii este mai greu.

Să nu uitam că suntem o echipa nou-promovata care în această vara a adus 12 jucători noi! Să nu uităm că astăzi am avut 4 indisponibilităti: Bauza, Diallo, Achim si Compagno. Să nu uităm că am jucat la o temperatură de 35 de grade. Să nu uităm că am evoluat pe un gazon deplorabil”

Mititelu junior: „Vă promit că FCU va deveni una dintre forțele campionatului”

„Nu încercăm să ne gasim alibiuri, dar haideți să demonstrăm că noi, comunitatea suporterilor FCU Craiova 1948, nu facem nunți din victorii, dar nici înmormântări din egaluri și înfrângeri. Această echipă are nevoie și de înfrângeri și de egaluri pentru a progresa, pentru a se căli și a juca fotbalul ofensiv pe care ni-l dorim cu toții. 

Conducerea clubului acordă toată încrederea și tot sprijinul antrenorului Adrian Mutu și staff-ului său în construirea acestei echipei, care vă promit că va deveni una din forțele campionatului!”, a scris Adrian Mititelu jr., pe contul său de Facebook. 

Mutu a găsit problema din jocul lui FCU Craiova și cere direct: „Să se schimbe repede!”

Adrian Mutu, antrenorul oltenilor, s-a plâns de calitatea gazonului de pe stadionul din Bănie.

„A fost un meci greu, dificil, cu o echipă incomodă. Și sezonul trecut era greu să le dai gol, dar și sezonul ăsta se apără foarte bine. Bravo lor că o fac bine. Noi am încercat să ne facem jocul nostru. Am dominat meciul, posesia e în favoarea noastră, dar tot încercând să pasăm de pe o parte pe alta nu am reușit să-i desfacem așa cum am fi vrut și să marcăm.

N-am ce să le reproșez băieților, avem o strategie a noastră, încercăm să jucăm fotbalul așa cum îl gândesc eu, iar băieții au avut o atitudine bună. Continuăm să muncim și să fim cu picioarele pe pământ. Sunt foarte mulțumit de echipă, băieții au avut atitudine. Sunt momente când trebuie să sufleci mâinile, să reziști, să insiști și să ai răbdare. Noi preferam să pasăm mingea pe jos tot timpul și e clar că un teren ca ăsta nu te ajută. Sperăm să se schimbe gazonul cât mai repede.

Eu vorbesc foarte des cu familia Mititelu. Din ceea ce am vorbit cu Adiță, se pare că lucrurile sunt pe drumul bun. Conducerea își dă seama de ceea ce vreau să fac eu aici și, până acum, lucrurile sunt ok. Am făcut deja două transferuri, unul e deja cu noi de câteva zile, așteptăm să-i facem actele. Celălalt ajunge mâine, vom vedea ce se va întâmpla. Probabil la următorul meci vom avea mai multă forță - Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova 1948

VIDEO Discuția pe care Adrian Mutu a avut-o cu patronul Adrian Mititelu, aflat în închisoare

Vezi și alte știri despre FCU Craiova 1948: 

OFICIAL FCU Craiova a prezentat o nouă achiziție imediat după egalul cu Chindia

Mutu a găsit problema din jocul lui FCU Craiova și cere direct: „Să se schimbe repede!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
george.br
george.br  •  15 August 2021, 17:55
Postat de digei pe 15 August 2021, 15:10

Tot in interviul din club a aratat si ce gandeste. Daca sunteti gemeni ai IQ-ului sub 70 inseamna ca mai mult de atat nu puteti, nu ca nu se poate in general. Arata-mi un text(nu de pe FB, facut de altii), un interviu in direct din care sa reiasa ca ar avea ceva in cap.

Pai, mai... "digele"... se poate sa nu vrei sau sa nu poti sa vezi daca baiatul are sau nu ceva in cap... te-ai gandit la asta?

george.br
george.br  •  15 August 2021, 17:51
Postat de elgabri pe 15 August 2021, 17:00

Pana cand o sa i vina randul sa plece la facultate !!

Nu mor caii cand vor cainii, baiete!

elgabri
elgabri  •  15 August 2021, 17:00
Postat de firaldo pe 15 August 2021, 12:13

Sper sa rămână la conducere acest pusti...pare mult mai echilibrat și mult mai calculat în declarații decât seniorul.

Pana cand o sa i vina randul sa plece la facultate !!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează