FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CHINDIA 0-0

Mutu a găsit problema din jocul lui FCU Craiova și cere direct: „Să se schimbe repede!”

FCU Craiova și Chindia au remizat, scor 0-0, în etapa #5 din Liga 1. Adrian Mutu, antrenorul oltenilor, s-a plâns de calitatea gazonului de pe arena din Bănie.
FCU Craiova și Chindia au remizat, scor 0-0, în etapa #5 din Liga 1. Adrian Mutu, antrenorul oltenilor, s-a plâns de calitatea gazonului de pe arena din Bănie.

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 21:40 / Actualizat sambata, 14 august 2021 21:55

FCU Craiova și Chindia au remizat, scor 0-0, în etapa #5 din Liga 1. Adrian Mutu, antrenorul oltenilor, s-a plâns de calitatea gazonului de pe stadionul din Bănie.

Totul despre FCU Craiova - Chindia Târgoviște, AICI!

Adrian Mutu, după FCU Craiova - Chindia 0-0: „Suntem pe drumul cel bun”

„A fost un meci greu, dificil, cu o echipă incomodă. Și sezonul trecut era greu să le dai gol, dar și sezonul ăsta se apără foarte bine. Bravo lor că o fac bine. Noi am încercat să ne facem jocul nostru. Am dominat meciul, posesia e în favoarea noastră, dar tot încercând să pasăm de pe o parte pe alta nu am reușit să-i desfacem așa cum am fi vrut și să marcăm

N-am ce să le reproșez băieților, avem o strategie a noastră, încercăm să jucăm fotbalul așa cum îl gândesc eu, iar băieții au avut o atitudine bună. Continuăm să muncim și să fim cu picioarele pe pământ. Sunt foarte mulțumit de echipă, băieții au avut atitudine. Sunt momente când trebuie să sufleci mâinile, să reziști, să insiști și să ai răbdare. Noi preferam să pasăm mingea pe jos tot timpul și e clar că un teren ca ăsta nu te ajută. Sperăm să se schimbe gazonul cât mai repede. 

Eu vorbesc foarte des cu familia Mititelu. Din ceea ce am vorbit cu Adiță, se pare că lucrurile sunt pe drumul bun. Conducerea își dă seama de ceea ce vreau să fac eu aici și, până acum, lucrurile sunt ok. Am făcut deja două transferuri, unul e deja cu noi de câteva zile, așteptăm să-i facem actele. Celălalt ajunge mâine, vom vedea ce se va întâmpla. Probabil la următorul meci vom avea mai multă forță”, a declarat Mutu.

Autoritățile din Craiova au hotărât să înlocuiască gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” după 2 ani - detalii, AICI.

FCU Craiova - Chindia Târgoviște 0-0 » Meci indecis în Bănie

Deși partida a fost mutată cu jumătate de oră mai târziu din cauza temperaturilor ridicate, doar 3.000 de fani au fost pe stadion pentru a-i susține pe elevii lui Adrian Mutu.

Cele două echipe au părut și ele afectate de canicula de la Craiova, cel puțin în prima repriză. Oltenii de la FCU Craiova au dominat prima parte a meciului, fără mari ocazii însă la poarta lui Căbuz.

Machado a fost singurul care i-a dat emoții portarului târgoviștean cu o lovitură de cap în urma unui corner. Oaspeții de la Chindia s-au mulțumit să se apere cu toată echipa în propria jumătate și să răspundă pe contraatac. Repriza secundă a adus o schimbare în joc la Chindia.

Florea a avut o ocazie mare în minutul 48, când din centrarea perfectă a lui Căpușă a trimis cu capul direct în brațele lui Mogoșanu. Același Florea i-a pasat lui Matiș, care a trimis puțin pe lângă poartă cu o execuție pretențioasă.

Partida s-a încheiat la fel cum a început, 0-0. Cu acest egal, FCU Craiova ajunge la 7 puncte în 4 meciuri, în timp ce Chindia a acumulat doar 5 puncte.

Șumudică se laudă că a descoperit „perla” CFR-ului, dar realitatea e alta

Gigi Becali, operat de urgență! Care e starea patronului de la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
tivireli
tivireli  •  15 August 2021, 02:10

Gsp speculații. Mutu nu a spus așa ceva. Nu a găsit o asemenea justificare. Sunteți lipsiți de fair-play.

gogoas
gogoas  •  14 August 2021, 23:28

Reghe. Ieftin. 500 de mii pe an

gogoas
gogoas  •  14 August 2021, 23:16
Postat de nelu_faget pe 14 August 2021, 22:48

Nu credeam că te pasionează așa ceva, Irimescule =))))))))))

Ts karabella si a pedepsit toti colegii de liceu care sau purtat urit cu ea cind era baiat. Tables turned around

Vezi toate comentariile (12)
Comentează