FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, operat de urgență! Care e starea patronului de la FCSB

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 19:35 / Actualizat sambata, 14 august 2021 20:49

Gigi Becali (63 de ani) a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, totul fiind dezvăluit chiar de patronul FCSB. Umărul a fost cel care i-a făcut probleme latifundiarului.

Becali a fost operat la umăr din cauza unui tendon pe care îl avea rupt de ceva timp, situația sa înrăutățindu-se. În prezent, finanțatorul FCSB se află cu mâna imobilizată într-o proteză.

„M-am operat la umăr. O operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. 

Șumudică se laudă că a descoperit „perla” CFR-ului, dar realitatea e alta
CFR CLUJ
Șumudică se laudă că a descoperit „perla” CFR-ului, dar realitatea e alta

Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, a spus Becali potrivit paginii de Facebook a jurnalistei Mihaela Birzila.

Gigi Becali, avertisment pentru Marius Șumudică: „Nu o să fii toată viața la CFR Cluj”

Finanțatorul FCSB i-a atras atenția din nou lui Șumudică să se concentreze pe echipa sa și lasă de înțeles că „feroviarii” îl vor demite în cazul în care va lega mai multe eșecuri la rând.

„Eu nu m-am supărat pe el, dar nu trebuia să spună el FCSB. FCSB sunt eu. Dacă ai ceva cu MM sau cu Todoran, răspunde-le lor. Eu am făcut nişte gesturi pentru el, m-a atacat când a spus FCSB. El cred că ştie că pe cei de la Cluj nu-i interesează Conference League. Și foarte bine fac. 

Gigi Becali, operat de urgență! Care e starea patronului de la FCSB
Gigi Becali (foto: Raed Krishan/GSP)

Nu s-a calificat cu Young Boys, iar dacă mai pierde 2 meciuri să vedem dacă o să mai vorbească foarte mult de CFR Cluj. Mai bine să nu-şi piardă prietenii, că nu e frumos. Vezi-ți de treaba ta şi nu te mai certa cu lumea, că nu o să fii acolo toată viaţa!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește alte știri despre FCSB:

Florin Tănase, replică tăioasă pentru fanii CSA Steaua: „Ieșeau ei cu puștile?!”

Gigi Becali, pariu lipsit de logică: „Va fi cel mai mare fotbalist al României” » Ce a omis patronul de la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
1693757154177867
Alberta Serban  •  15 August 2021, 11:47

Gigi ...suni mai rar acum pe banca de rezerve ,da ?!

gogu_pintenogu
gogu_pintenogu  •  15 August 2021, 11:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hristo8
hristo8  •  15 August 2021, 10:42

mana intinsa care nu spune o poveste...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează