FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Adrian Mititelu Jr., atac jignitor la adresa lui Rotaru și Reghecampf: „Să își vadă de amantele lui prostituate”

Adrian Mititelu Jr., conducătorul celor de la FCU Craiova, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf, rivalii de la CS Universitatea Craiova
Adrian Mititelu Jr., conducătorul celor de la FCU Craiova, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf, rivalii de la CS Universitatea Craiova

Articol de - Publicat joi, 30 septembrie 2021 20:52 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 16:18

Adrian Mititelu Jr., conducătorul celor de la FCU Craiova, a lansat un atac jignitor fără precedent la adresa lui Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf, rivalii de la CS Universitatea Craiova. 

  • FCU Craiova – CSU Craiova se joacă pe 3 octombrie, de la 21:00. Partida va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Digi Sport și LookSport+.
  • Context: Clubul lui Mititelu trebuie să comunice autorităților locale în ce scenariu se va disputa derby-ul Băniei, cu sau fără spectatori, în condițiile în care azi rata de infectare din Dolj a depășit 6 la mie. În replică, formația lui Mihai Rotaru acuză dur faptul că rivala din oraș nu vrea să permită accesul fanilor pe stadion.

Derby-ul Băniei se anunță unul incendiar. Cele două părți au ieșit astăzi la atac. Într-o conferință de presă, Laurențiu Reghecampf a insinuat că FCU Craiova vrea să se joace fără spectatori, de teamă că CSU ar avea mai mulți susținători. 

A fost declarația care l-a scos din sărite pe Adrian Mititelu Jr. Acesta a cerut un drept la replică și a lansat o serie de acuzații la adresa rivalilor.

Adrian Mititelu Jr., înainte de FCU Craiova - CSU Craiova

„Aș vrea să clarific anumite speculații. Clubul nostru nu boicotează intrarea suporterilor pe stadion. Așa cum a declarat și președintele CNCD, Csaba Asztalos, certificatul verde și diferențierea vaccinați-nevaccinați sunt în afara legii. 

Masa noastră de suporteri și ultrașii din Peluza Sud fac parte din cei 70% de români nevaccinați. În România nu există absolut nicăieri scris ce se întâmplă în cazul în care se depășește pragul de 6 cazuri la mia de locuitori. Ce aberează Rotaru și Reghecampf sunt povești. 

Mâine, la ora 12:00, vom afla dacă se extinde pragul de 6% la 8%. E vorba de limita de intrare cu certificatul verde. Dacă acești clonați își închipuie că pe stadion se vor strânge 1.800 de vaccinați de pe la instituțiile publice și vor acapara ei locul destinat oaspeților, se înșală amarnic. 

Peluza Sud a anunțat public și pertinent de ce nu se prezintă la meci, în cazul în care vor intra doar cei vaccinați. Clonații, în clipa de față, încearcă să creeze o cacealma. Avem media suporterilor peste ei în campionat. La meciul cu Dinamo au fost 3.500 de ultrași numai în peluză. 

Ce tot delirează ei? Ce suporteri au avut ei în acest an? Îmi arată poze din 2018? Păi, le arăt și eu din 2006, 2008, 2010. Când noi aveam 30.000 de suporteri pe stadion, Rotaru lua bani cu dobândă de la Mircea Sandu. Este un pitic grizonat și frustrat, cu dinți calcaroși. 

Iar în ceea ce îl privește pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă și să își vadă de amantele lui prostituate”, a spus Adrian Mititelu Jr.

VIDEO Mititelu jr despre cum a crescut în fotbal și ce patroni și președinți de club apreciază: „Era cotă 2 milioane să se întâmple așa ceva”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

UPDATE Ovidiu Hațegan, în izolare » Schimbare de arbitru la derby-ul Băniei, FCU Craiova - CSU Craiova

Laurențiu Reghecampf atacă, în scandalul dintre FCU Craiova și CSU Craiova: „Nu se vrea, pentru că noi am avea mai mulți fani”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
5inan_5hapa
5inan_5hapa  •  02 Octombrie 2021, 15:30
Postat de vidoq pe 30 Septembrie 2021, 22:12

Are dreptate omul, de ce nu isi vad clonele de meciul lor, sa ne lase pe noi in pace! Cei care am susținut echipa de la liga4, acum cand a venit meciul așteptat de 10 ani sa nu putem să intrăm ca nu suntem vaccinati! Au ei 2-3 sute de inși vaccinati, angajați pe la toate regiile si vor să i ducă la stadion făcându i pisicutele de la nord!

Salut, stimabile! Eu unul chiar susțin să vă lase pe toți nevaccinații să intrați, măcar de-ați da ortul popii la pachet, în felul ăsta poate vă ard pe toți în aceeași groapă, nu în gropi separate, scutim banii contribuabililor pesediști/peneliști/useriști sau mai știu eu ce partid politic hulești/adori matale.

chronic_6_0
chronic_6_0  •  01 Octombrie 2021, 15:03

razboiul celor doua clone

908074729289300
Radulescu Aurel  •  01 Octombrie 2021, 13:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează