FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FOTO Adrian Mititelu junior, prima apariție publică după ce a ieșit din comă » Unde a fost surprins

Adrian Mititelu Jr. (26 de ani) a fost prezent la meciul dintre FCU Craiova și U Cluj din etapa #7 a play-out-ului Superligii. +24   FOTO
Adrian Mititelu Jr. (26 de ani) a fost prezent la meciul dintre FCU Craiova și U Cluj din etapa #7 a play-out-ului Superligii.

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 18:50 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 18:50

Adrian Mititelu Jr. (26 de ani) a fost prezent la meciul dintre FCU Craiova și U Cluj din etapa #7 a play-out-ului Superligii.

E prima apariție publică a fiului finanțatorului de la FCU Craiova, după ce a ieșit comă. El a luat o supradoză de pastile și a ajuns de urgență la spital, în urmă cu o săptămână.

+20 FOTO

Adrian Mititelu Jr. s-a recuperat și a ieșit din spital, iar la o săptămână după ce intra în comă a fost la meciul jucat acasă de FCU Craiova cu U Cluj. Camerele care au transmis meciul l-au surprins pe acesta la oficială. Nu a stat în aceeași lojă cu tatăl lui.

Adrian Mititelu Jr. a fost la un pas de moarte: „Am luat mai multe, nu mai știu ce...dar au fost amestecate”

Adrian Mititelu Jr. a oferit prima reacție după ce a fost internat sâmbătă, 20 aprilie, la Spitalul de Urgență Floreasca, din București. Fiul lui Mititelu Senior a explicat momentele delicate prin care a trecut.

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu nu mai aveau ce face.

Am luat mai multe, nu mai știu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a declarat Mititelu Jr., pentru Fanatik.

Conflict deschis în familia Mititelu

Ultimele săptămâni nu au fost deloc liniștite în familia Mititelu. Pe 3 aprilie 2024, după eliminarea suferită în sferturile Cupei României, în fața lui FC Voluntari, Adiță își critica public tatăl. O ieșire dură și fără precedent.

Este rezultatul unui management foarte slab! Toți cei de la această echipă... Absolut toată lumea, de la acționari până la ultimul om de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la echipa asta! E singura șansă ca această echipă să scape de la retrogradare! E singura șansă! Trebuie să spunem adevărul. Primii care trebuie să-și dea demisia suntem noi. Așa ceva nu s-a mai pomenit! Este o lipsă totală de profesionalism! De aia suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Am pierdut cu Voluntari... Ăsta e adevărul, vă spun eu.
- Adrian Mititelu Jr.

VIDEO. Mititelu senior, replică dură pentru fiul lui

Replica finanțatorului lui FCU Craiova a avut o magnitudine asemănătoare: „Adiță e un copil teribilist care contestă anumiți jucători care joacă. El are alte opinii. Să plecăm cu toții? El oricum a plecat mai de mult, vine pe aici o dată la 7-8 săptămâni. Să facă și el 5% din cât am făcut eu în viață, apoi să vorbească. E ușor să stai pe la București și să-ți dai cu părerea. Am făcut-o din ambiție și orgoliu, dar dacă vezi că ești subminat de unii care se trezesc la 12 ce să faci?”.

Citește și alte știri:

Opoziția de la Dinamo iese la atac! Andrei Nicolescu, tras public la răspundere: „Ați omorât clubul! Acționari indolenți, încăpățânați fandosiți!” » Mesaj în 5 puncte
DINAMO
Opoziția de la Dinamo iese la atac! Andrei Nicolescu, tras public la răspundere: „Ați omorât clubul! Acționari indolenți, încăpățânați fandosiți!” » Mesaj în 5 puncte
Jucătorul-cheie de la Rapid, OUT până la finalul sezonului » Lovitură grea pentru giuleșteni
RAPID
Jucătorul-cheie de la Rapid, OUT până la finalul sezonului » Lovitură grea pentru giuleșteni

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
Bancone11
Bancone11  •  27 Aprilie 2024, 20:20

Zici că e viu :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează