FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVENIA Mititelu jr. îi bate obrazul lui Găman, după transferul la CSU Craiova: „Tata l-a impus în echipă peste dorința antrenorilor, iar el a dat cu piciorul la tot”

Valerică Găman a semnat cu CSU Craiova // foto: Facebook @ Universitatea Craiova +5   FOTO
Valerică Găman a semnat cu CSU Craiova // foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de , - Publicat joi, 24 iunie 2021 23:05 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 23:20

În cantonamentul din Slovenia, Adrian Mititelu jr (24 de ani) a acordat un interviu pentru cititorii GSP. Patronul lui FCU Craiova a comentat și transferul lui Valerică Găman (32 de ani) la rivala din oraș, CSU. 

  • Valerică Găman, jucător crescut de FC Universitatea Craiova, cu 5 ani petrecuți la echipa dezafiliată în 2011 a familiei Mititelu, a semnat cu CSU Craiova, după ce și-a încheiat socotelile cu Astra Giurgiu.

Adrian Mititelu jr, despre transferul lui Valerică Găman la CSU Craiova

- Domnule Mititelu, considerați o trădare faptul că Valerică Găman a semnat cu marea rivală?
- N-aș vrea să vorbesc prea multe. Într-adevăr, generația '89 din care face parte și Găman, a fost una de excepție. Cred că dacă nu apăreau acele probleme după venirea domnului Pițurcă în 2010, probabil că mulți ar fi ajuns mari fotbaliști ai României: Gângioveanu, Găman, Firțulescu, Silviu Lung jr, portar de mare clasă. Valerică a ales CSU. Îi urez multă baftă! Când vorbesc despre Găman, singurul moment care-mi vine în cap e momentul din 2011, când a fugit din cantonament. A dat cu piciorul la tot ce a făcut tatăl meu pentru el.

- Deci nu e o mare surpriză?
- Îmi aduc aminte multe lucruri. Am participat la multe discuții. Pentru că tata mă lua cu el peste tot! Efectiv peste tot, de când era vicepreședinte! Îmi aduc aminte, în 2008, cum impunea antrenorilor să-l joace pe Găman. Era singura lui dorință: Găman plus 10 jucători. Fiind copil mai greșea, avea 19 ani. Se și vedea imediat, fiind fundaș central. Veneau antrenorii și-i ziceau tatălui meu: "Adi, greșește". O ținea pe a lui: "Găman plus 10 jucători". L-a făcut fotbalist! Evident, a contat și faptul că era talentat, dar tata a avut acest har de a-l forța. Și nu doar în cazul lui: cei menționați plus Bărboianu, Mihai Costea și mulți alții.

Nu mă gândeam la finala Cupei că voi ajunge la Craiova. La vreo 7-10 zile m-au contactat, a fost o negociere corectă și până la urmă am semnat cu echipa care m-a dorit cel mai mult. Din Liga 1, Craiova a fost singura echipă care m-a dorit. Am 32 de ani și vreau ca ultima parte a carierei să o joc în fața craiovenilor.

Ar fi superb să fiu campion cu Universitatea. Și o Cupă e frumoasă, dar băieților din lot care nu au câștigat campionatul le spun că cel mai de preț e titlul. Orice trofeu e important în carieră și în Supercupă trebuie să dăm totul pentru a le face o bucurie fanilor.

- Valerică Găman, CSU Craiova

Mai multe știri despre FCU Craiova:

Cu el vrea Adrian Mititelu vrea să-și scoată pârleala: „Îl văd la un club mare din Europa și titular în echipa națională”

Cum vrea Mititelu jr. să umple stadionul la Craiova? Caracterizare deranjantă: „Avem fanaticii, ne trebuie și «sămânțarii»"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
davidgraham
davidgraham  •  26 Iunie 2021, 15:14

Sa nu-i bata obrazul ...s-ar putea sa-i intre degetul prin obraz. !

relu1250
relu1250  •  26 Iunie 2021, 09:19

Decat sa-i bata obrazul,mai bine s-ar bucura,ca CSU a mai luat o"gaura" in aparare. Acaest Gaman.e deja la pensie.

prazburg1948
prazburg1948  •  26 Iunie 2021, 00:02
Postat de kuba. pe 25 Iunie 2021, 08:31

Ma amărâtule, nu esti ma la munca?! Iarăși chinui telefonul ala ?!

Tu vorbesti bah de munca? =))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează