FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu a răbufnit la miezul nopții: „Olguța mi-a cerut să vin la ea în birou. Nu știam că o să fie și el acolo”

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 14:34 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 14:24

Adrian Mititelu a avut o replică la adresa lui Marius Tucă, după ce jurnalistul a relatat o întâlnire din urmă cu mai mulți ani între primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, și actualul patron al lui FCU Craiova, cu privirea la reînființarea unei echipe de fotbal.

La scurt timp după dezafilierea din 2011 a Universității Craiova, Lia Olguța Vasilescu și Adrian Mititelu ar fi avut o întâlnire pentru a discuta despre apariția unei noi echipe în oraș, susține Marius Tucă, care s-ar fi implicat în proiect.

Ofertă de ultimă oră din Argentina pentru un alt jucător din Superligă! Patru zile decisive pentru a se semna actele de transfer
OFERTĂ
Ofertă de ultimă oră din Argentina pentru un alt jucător din Superligă! Patru zile decisive pentru a se semna actele de transfer

Adrian Mititelu, întâlnire cu Lia Olguța Vasilescu

„Acum mulți ani am fost la Craiova să vorbesc cu Olguța Vasilescu și cu Adrian Mititelu, care a venit în pantaloni scurți. Era vară, era cald. Atunci nu mai exista echipa. Voiam să mă implic, să fie o nouă echipă, să-i aduc pe Balaci și alte glorii. Dar voiam ca jumătate din echipă să fie asociație non-profit.

Olguța a fost de acord. Urma să se facă și stadion. Iar Mititelu a spus «OK. Facem». După două zile, Mititelu vine cu o altă declarație, că am vrut să fur echipa cu Mircea Sandu. Atunci m-am lecuit definitiv să mă mai implic în fotbal.

Toți oltenii vor o singură echipă. După atâția ani fără titlu, acest fior al câștigării titlului există la Craiova. Jumătate de viață am trăit ca să mai câștigăm un titlu. Primul gând este să fie o singură echipă, dar acum e imposibil. Ne mințim mereu că o să fie din nou o singură Știința. Mititelu și Rotaru au băgat bani, dar lipsește spiritul ală. Ceva s-a rupt. E un blestem. Spiritul Universității s-a împărțit în spiritul echilibrat al lui Rotaru și spiritul nebun al lui Mititelu”, a spus Marius Tucă pentru Prosport.

Cum a reacționat Adrian Mititelu

Ulterior, la miezul nopții, Adrian Mititelu a reacționat, postând un mesaj pe contul său de Facebook.

Marius Tucă spune lucruri inexacte! 

1. Era mijlocul verii, era sâmbătă, eram în pantaloni până la genunchi. 
2. Întâlnirea nu era programată. Olguța nu mi-a spus că o să mă întâlnesc cu Tucă la ea în birou. Doar mi-a cerut să vin. 
3. Cu ocazia acestei întâlniri, Marius Tucă mi-a cerut să CEDEZ 51% din club! Motivul invocat fiind acela că am foarte mulți dușmani la București și eu nu mai pot face fotbal în România! Pe loc i-am răspuns că niciodată nu voi accepta un asemenea șantaj! Nu a fost nevoie să mă gândesc, așa cum eronat susține Marius! Așa au stat lucrurile. 

Restul e cancan! FCU= ȘTIINȚA!

- Adrian Mititelu

Olguța Vasilescu: „Vreau o singură Universitatea Craiova, care să aibă palmaresul și să se bată an de an la titlu” 

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a declarat recent, în emisiunea Jurnalul de seară, la Digi24, că ar vrea ca în Bănie să existe o singură echipă de fotbal. Asta înseamnă ca patronii Mihai Rotaru (Universitatea Craiova) și Adrian Mititelu (FCU Craiova) să facă pace. 

Iată dialogul dintre primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, și moderatorul „Jurnalului de seară”, Cosmin Prelipceanu.

Cosmin Prelipceanu: Sunt informații, sunt sigur că sunteți la curent, circulă zvonuri în Craiova că ar putea exista o fuziune între Universitatea lui Rotaru...
Olguța Vasilescu: Ha, ha, ha! 

- Și Universitatea lui Mititelu!
 - Chiar nu mă așteptam să mă întrebați despre fotbal!

- Aici e mai mult decât fotbal, doamna primar. 
- Eu mi-aș dori foarte mult să fie o singură echipă la Craiova. Vă spun foarte sincer, dar asperitățile sunt încă.... Mai e de lucrat la un astfel de proiect. Dar e păcat să avem două echipe în Liga 1, bunicele amândouă, când am putea să avem una foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an.
- Mai ales că sunteți foarte orgolioși. 
- Mai ales că suntem foarte orgolioși, da.

- Și iată că se întâmplă cu două echipe... Ce mai trebuie să se întâmple? Spuneți că sunt niște asperități. Cine face lucrurile să meargă...? 
 - Nici suporterii nu vor toți, nici patronii nu vor. E o situație complicată!

- Dar dumneavoastră v-ați dori să fie o singură echipă. 
- Eu mi-aș fi dorit să fie o echipă. Continuatoarea palmaresului, care să atragă suporteri la stadion. Bine, să știți că sunt foarte mulți... Universitatea Craiova este pe locul doi în România ca număr de spectatori plătitori de bilete la fiecare meci. Deci n-avem a ne plânge, ca să spun așa. Sigur că ar fi mult mai frumos să nu existe această tensiune de fiecare dată când joacă Craiovele.

- Iar această echipă să fie rezultatul fuziunii?! 
- Corect! 
- Asta e opțiunea dumneavoastră, ați anunțat-o. Restul fac domnii, nu? 
-  Nu știu dacă am făcut bine în an electoral să spun asta, dar cred că din punctul de vedere al cetățeanului, nici măcar al primarului din Craiova, sunt mulți care rezonează cu mine când spun asta.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Andrea Compagno vorbește despre Adrian Mititelu și Gigi Becali

Citește și: 

Performanța fotbalistului din Superliga » Pe ce loc se află în topul celor mai fideli jucători din lume!
STATISTICĂ
Performanța fotbalistului din Superliga » Pe ce loc se află în topul celor mai fideli jucători din lume!
Victor Angelescu surprinde înainte de următorul meci al Rapidului: „Va fi mai greu decât cu CFR Cluj” » Ce spune despre declarațiile lui Becali
RAPID
Victor Angelescu surprinde înainte de următorul meci al Rapidului: „Va fi mai greu decât cu CFR Cluj” » Ce spune despre declarațiile lui Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  16 Februarie 2024, 20:15
Postat de tivireli pe 14 Februarie 2024, 18:23

Nu mai “vorbiți vorbe “. Un singur lucru reiese din articol. Ca echipa lui Mititelu este Universitatea.

Da! Unica universitate! Unicerilditatea din booveni! Sau Turnu Severin?

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  16 Februarie 2024, 20:12
Postat de stinta pe 15 Februarie 2024, 16:31

Ăștia chiar mint. Știința este la Mititelu.

Știința furtului e la Mititelu! Știința clonării (actuală clona e a 5 a Știință a lui Mititelu și e înființată în 2027)! Știu! Toți sunt nebuni: țuca, Rotaru, Sandu , Mitică, Bancu, mitrita ! Nu e adevRat ca Mititelu a furat banii Științei după ce i-a vândut jucătorii fără acte (a fost prins doar pentru costea)! Nu e adevărat ca *** lui, tatuatul se plimba în mașini scumpe! Nu e adevărat ca nu a plătit datoriile în care a înglodat Universitatea și a băgat-o în faliment! Nu e adevărat ca Mititelu a făcut pușcărie! Nu e adevărat ca nevasta directorului de le clona fcu e fosta judecătoare! Nimic nu e adevărat! Doar Mititelu! Un brutar din booveni care s-a vrut împărat și a distrus tot în jur! Nu e adevărat ca are 300 de suporteri! Nu e adevărat ca s-a întâlnit cu Olguța! Nimic nu e adevărat! Doar ce susține Mititelu - unica clona Craiova! Ăla e adevărul! Adevărat: e adevărul lui, din mintea lui, așa cum uneori niște iameni susțin ca sunt napoleon… din ce în ce mai mulți napoleoni….

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stinta
stinta  •  15 Februarie 2024, 16:31
Postat de stinta pe 15 Februarie 2024, 16:26

Corect.

Ăștia chiar mint. Știința este la Mititelu.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează