FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-1

VIDEO Adrian Mititelu, resemnat la plecarea de la Arena Națională: „Ce să zic?! Echipa asta e ceva...”

FCSB a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, și își consolidează poziția de lider în Superligă. Adrian Mititelu, finanțatorul grupării oltene, crede că formația lui are un complex în fața trupei lui Gigi Becali. +30   FOTO
FCSB a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, și își consolidează poziția de lider în Superligă. Adrian Mititelu, finanțatorul grupării oltene, crede că formația lui are un complex în fața trupei lui Gigi Becali.

Articol de , , - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 23:55 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 23:55

FCSB a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, și își consolidează poziția de lider în Superligă. Adrian Mititelu, finanțatorul grupării oltene, crede că formația lui are un complex în fața trupei lui Gigi Becali. 

Adrian Mititelu a plecat resemnat de la Arena Națională. A recunoscut că formația lui nu merita mai mult și speră la o răzbunare în Cupa României. 

Florinel Coman, dezvăluiri din convorbirea cu Becali: „I-am scris domnului Stoica. Nu mă cunoașteți de atâta timp?!”
FCSB - FCU Craiova 2-1
Florinel Coman, dezvăluiri din convorbirea cu Becali: „I-am scris domnului Stoica. Nu mă cunoașteți de atâta timp?!”

Adrian Mititelu, după FCSB - FCU Craiova 2-1

„În seara asta chiar nu meritam să batem. Au forțat, dar nu au putut. Am început bine jocul, apoi în două minute am luat două goluri pe niște greșeli personale. N-a fost să fie. Ce să zic?

E o lecție pentru noi meciul de astăzi, este o lecție pentru noi tot campionatul. De la zi la zi încercăm să învățăm. Să sperăm că data viitoare vom arăta mai bine cu ei.

Noi așteptăm victoriile. Anul ăsta pare compromis. Vom încerca să ne adunăm, să vedem unde am greșit și să luăm deciziile cele mai bune. Pentru mine, fiecare meci e o lecție. 

Sper ca într-o zi să vină soarele și pe strada noastră. Jucători avem, dar nu se leagă prea multe. Eu am încredere că acest antrenor va reuși să construiască o echipă competitivă”, a spus Adrian Mititelu la plecarea de la Arena Națională.

Încercăm să ne luăm revanșa cu FCSB în Cupă, dar cu această echipă nu mai zic nimic. E ceva... Sunt convins că îi vom învinge când le va fi cel mai greu
- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

VIDEO CU FAZA. Florinel Coman, gol spectaculos din lovitură liberă în FCSB - FCU Craiova

Citește și știri din Superligă: 

5 idei după derby-ul Universitatea Craiova - Dinamo » Cum a fost surprins Burcă și scandarea ironică a suporterilor olteni

VIDEO S-a molipsit de la Papură?! A bătut-o pe Dinamo și a făcut o afirmație stranie după meci: „Sincer...”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
bensson
bensson  •  13 Noiembrie 2023, 20:38
Postat de lori1 pe 13 Noiembrie 2023, 11:30

Cred că suntem deja cu amândouă picioarele în liga a doua. Mă uit la clasament și sincer nu vad cine poate sa retrogradeze anul acesta. Sunt și mai uimit când aud pe patronul lui FC Botoșani că încearcă să rămână și la anul în super liga a em vise de primele șase și fapte de retrogradare. Nu mai pot nici sa regret situația FCU

Mai rămâne o rază de speranța: Cupa României! Pentru asta jucătorii trebuie să rupă “blestemul” și să câștige în fata gigeilor!

george.br
george.br  •  13 Noiembrie 2023, 16:04
Postat de GionVaiani pe 13 Noiembrie 2023, 08:46

Nea Adi Magnificul, se facura 8 ani de cand jucati cu FCSB (2006-2011+ 2021-2023) si nu reusirati sa-i bateti o singura data. Universitatea a promovat in 2014 si dupa 4 ani a reusit sa sparga gheata. Nu credeti ca ramaneti de caruta ?

Nu crezi ca tribuna ta e in alta parte? Nu de alta dar risti sa fii confundat cu ala care poarta grija altuia.

eunescu09
eunescu09  •  13 Noiembrie 2023, 13:37

Dacă veți continua sa tot schimbați antrenorul dezastru scrie pe voi

Vezi toate comentariile (11)
Comentează